Mano svarkelio apykakle labiausiai panasi i pirmaji varianta.
As syvakar gryzus zadejau pazaist su sagos vieta.
Bet kad vakar siuveja 2 valandas persiuvinejo sagas. Gal 10 variantu isbandem, ir nepasitaise vaizdelis vistiek. Nu bet pabandysiu dar apykakles lenkimo linija pazemint. O jei nepades - tada aplikaciju vaziuosiu dairytis
dar variantas deti i tuos tarpus tarp sagu dar po viena saga. maciau viena svarkeli kur sagos kas 3cm.ir labai liux atrodo,bet jei tavo sagutes nera labai dideles.
ir tau tik reikias sagu ir keliu kilpu
QUOTE(rosvile @ 2007 04 25, 10:33)
dar variantas deti i tuos tarpus tarp sagu dar po viena saga. maciau viena svarkeli kur sagos kas 3cm.ir labai liux atrodo,bet jei tavo sagutes nera labai dideles.
aha, as su sita problema gan daznai susiduriu tai tiesiog daugiau sagu isiuvu ir tada jau nieks nesiskecia
QUOTE(*sraige* @ 2007 04 25, 10:13)
labai šitas švarkelis patiko kažin kokia medžiagytė būtų geriau...su linu ar kas nors kito, o gal man netiktų per liemenį nesu labai plona , turiu truputį ''baronkų'' kaip manot? O gal truputį iš standesnės medžiagos?
Sitas is lino yra...... o tai ko gi netiks, linas tai jau tinka visiems, baronkos ne prie ko.
QUOTE(bazuka @ 2007 04 25, 11:39)
labai šitas švarkelis patiko kažin kokia medžiagytė būtų geriau...su linu ar kas nors kito, o gal man netiktų per liemenį nesu labai plona , turiu truputį ''baronkų'' kaip manot? O gal truputį iš standesnės medžiagos?
o be to gal tau atrodo,kad pas tave "baronkos"gal tik "baronkytes"
Bet juk nezadi apsitraukti tokiu svarkeliu kaip "desra" jis juk gali buti tiesaus silueto ir surisamas dirzu
QUOTE(rosvile @ 2007 04 25, 12:47)
o be to gal tau atrodo,kad pas tave "baronkos"gal tik "baronkytes"
Bet juk nezadi apsitraukti tokiu svarkeliu kaip "desra" jis juk gali buti tiesaus silueto ir surisamas dirzu
Na nesu nesu jau taip beviltiškai ''baronkuota'' gal ir nieko visai man tas švarkelis būtų , bet truputį palauksiu...gal norai perdegs , man taip dažnai būna
QUOTE(Lauradr @ 2007 04 25, 10:08)
Taip, vienodi. Ir viskas labai kruopsciai ir profesionaliai padaryta, isskyrus va sita detale.
Situacija tokia, kad siuveja ant saves pamatavo sagoms vietas ir prakirpo skyles. O pas mane krutine tiesiog zemesne, nei pas ja. Tai ir gavosi sagos peraukstai. Dar pasiemus svarkeli vaziavau pas kita siuveja, kuri, deja jau nebesiuva. Tai pas ja patarimo klausiau, kaip pataisyt situacija. Tai ir ji patvirtino, kad profesionalus darbas, bet suklysta su vieta sagai.
Dar galvoju, gal sage kokia i ta vieta itaisyt?
Situacija tokia, kad siuveja ant saves pamatavo sagoms vietas ir prakirpo skyles. O pas mane krutine tiesiog zemesne, nei pas ja. Tai ir gavosi sagos peraukstai. Dar pasiemus svarkeli vaziavau pas kita siuveja, kuri, deja jau nebesiuva. Tai pas ja patarimo klausiau, kaip pataisyt situacija. Tai ir ji patvirtino, kad profesionalus darbas, bet suklysta su vieta sagai.
Dar galvoju, gal sage kokia i ta vieta itaisyt?
duok tokiai kirpejai i kaili visu pirma ji tau turejo pamatuoti krutines auksti,darydama brezini,o jei zino brezini kur krautines aukstis,ten ir saga turejo musti,o ne ant saves uzsidejus.gal iseina i tarpelius dar po viena kilpa must,aisku jei vaizdas nesigadina? ir ar tikrai per krutine svarkelis neper siauras.?
aiksu kaip kazkas minejo,galima keisti ir visa priekeli,nu bet cia darbo butu sociai,ir ziurek kad dra ko nepridirbtu. tiek.....
Aciu visoms uz patarimus. Savaitgali issitrauksiu ta svarkeli ir bandysiu ka nors padaryti.
Juokingiausia, kad tai jau antras bandymas man pasiuti svarkeli. Siuveja ivele kazkokia klaida siudama pirmaji, tai niekaip jis nenorejo guleti ant manes. Tada ji atsiprase, pasiliko ana sau, o man nupirko nauja medziaga ir is naujo pasiuvo. Kai sito atvaziavau pasimatuot - viskas buvo ciki. Tai ji pagal pirmaji ir padare visus ilgius. Tame tarpe ir sagas sudejo. Tai todel ir pasiemiau sita svarka is jos, nes ir taip 3 menesius siuvo Pagalvojau, dzin, ka nors sugalvosiu. Nes ilgiau laukt jau nenorejau.
Kaip as jums visoms pavydziu, kad galit nusipirkt ko norit parduotuvese. O kai man visu svarku rankoves per trumpos, tai nieko nepadarysi - tenka rizikuoti ir siutis. O tai visad rizika.
Juokingiausia, kad tai jau antras bandymas man pasiuti svarkeli. Siuveja ivele kazkokia klaida siudama pirmaji, tai niekaip jis nenorejo guleti ant manes. Tada ji atsiprase, pasiliko ana sau, o man nupirko nauja medziaga ir is naujo pasiuvo. Kai sito atvaziavau pasimatuot - viskas buvo ciki. Tai ji pagal pirmaji ir padare visus ilgius. Tame tarpe ir sagas sudejo. Tai todel ir pasiemiau sita svarka is jos, nes ir taip 3 menesius siuvo Pagalvojau, dzin, ka nors sugalvosiu. Nes ilgiau laukt jau nenorejau.
Kaip as jums visoms pavydziu, kad galit nusipirkt ko norit parduotuvese. O kai man visu svarku rankoves per trumpos, tai nieko nepadarysi - tenka rizikuoti ir siutis. O tai visad rizika.
QUOTE(Lauradr @ 2007 04 25, 08:39)
. Bet padare klaida - nepamatavus prakirpo sagom skyles ir... pasirode, kad virsutine saga yra 1-1,5 cm auksciau, nei turetu buti ir del to ant krutines siek tiek skeciasi uzsegimas
Busiu labai dekinga uz patarimus.
Busiu labai dekinga uz patarimus.
QUOTE(Lauradr @ 2007 04 26, 09:00)
Aciu visoms uz patarimus. Savaitgali issitrauksiu ta svarkeli ir bandysiu ka nors padaryti.
dar gali pabandyti i tarpus tarp sagu ikomponuoti tas tokias mazas prisiunamas knopkytes, bet zinoma sunkoka bus jas ten isiuti kad nesimatytu gerojoje puseje, o gal daryk kaip aktoriai daro, tokias vietas apsirengia suklijuoja permatoma dvipuse limpancia juostele , tik nezinau kiek toks priklijavimas atsilaikyti gali, o siaip tai irgi manau lengviausias varijantas, tai didinti sagu skaiciu, o gal salia kiekvienos kilpeles padaryti dar po viena kilpele na tada atrodytu kaip kokie sudvigubinti susegimai, po dvi sagas viena salia kitos kas kokius 2cm.
lauradr,gal gali nufotografuoti ant saves kaip jsi atrodo?
QUOTE(amity @ 2006 07 24, 20:26)
LABAI graziai piesi.super