Sveikos auksarankes Reikalinga siuvejele Kaune, galinti pasiuti dekoratyvinius pagalveliu uzvalkalus su uztrauktuku. Parasykit, prasau, a.z. kainas uz 75x45 cm ir 60x60 cm uzvalkaliukus ir darbu atlikimo terminus.
Ieskau kas galetu Vilniuje pasiuti keleta vienodo dydzio kelniu berniukui is mano medziagos. Kelnes paprastos, tiesios, be kiseniu, su guma per liemeni, tipo treningai.
Vilniuje ieskau kas galetu is mano turimo trikotazo pasiuti laisvo kirpimo sukneles. Modeliukas paprastas.
gal ką galėtumėte pasiūlyti tetai dovanų 80mečio jubiliejaus proga?
Sveiki,
labai ieškau kas galėtų pagaminti laaabai gražius papuošaliukus ypatingai dienai - vestuvėms..... ;)
Reikalinga - apyrankė, kas nors ant kaklo, auskariukai, jei įmanoma - kas nors į plaukus...
Esu smulki, todėl masyvūs papuošalai netinka..
Spalvos - balta (arba skaidrus stiklas) ir tamsi "karališka" mėlyna...
Labai reikėtų iki rugsėjo 17 dienos..
Labai lauksiu Jūsų žinučių!
labai ieškau kas galėtų pagaminti laaabai gražius papuošaliukus ypatingai dienai - vestuvėms..... ;)
Reikalinga - apyrankė, kas nors ant kaklo, auskariukai, jei įmanoma - kas nors į plaukus...
Esu smulki, todėl masyvūs papuošalai netinka..
Spalvos - balta (arba skaidrus stiklas) ir tamsi "karališka" mėlyna...
Labai reikėtų iki rugsėjo 17 dienos..
Labai lauksiu Jūsų žinučių!
Ieškau kas pagamintų 6-etei baltą lankelį Vilniuje tinkantį vestuvėms.
Sveikos ,gal kuri laisvesne mergaite ,galetu dekoruoti pora sauksteliu?
Ieškau auksarankės gaminančios dirželius/diržus iš odos(odą ir reikmenis pristatyčiau). Pradžiai reikėtų 5vnt., o vėliau gal būtų ir didesni užsakymai
Ieskau siuvejos vilniuje, kuri galetu pasiuti dzemperiuka ir padetu (is nuotraukos ) atpazinti medziaga. Nes esu zalia situose reikaluose... Aciu