Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome, kas pagamintų

Sveikos auksarankes 4u.png Reikalinga siuvejele Kaune, galinti pasiuti dekoratyvinius pagalveliu uzvalkalus su uztrauktuku. Parasykit, prasau, a.z. kainas uz 75x45 cm ir 60x60 cm uzvalkaliukus ir darbu atlikimo terminus.
Atsakyti
Ieskau kas galetu Vilniuje pasiuti keleta vienodo dydzio kelniu berniukui is mano medziagos. Kelnes paprastos, tiesios, be kiseniu, su guma per liemeni, tipo treningai.
Atsakyti
Vilniuje ieskau kas galetu is mano turimo trikotazo pasiuti laisvo kirpimo sukneles. Modeliukas paprastas.
Atsakyti
Sveiki,

Skubiai ieškau krikštynoms (10metų ir 8metų mergaitėms): 2-žvakės, 2-žvakės apvadėliai, 2-apsiaustai mergaitėms.
Pageidaujama kad būtų pasiūlymai iš Kauno paprasčiau susitikti.

Nekantriai laukiu az. 4u.png su konkrečiomis kainomis mirksiukas.png
Atsakyti
gal ką galėtumėte pasiūlyti tetai dovanų 80mečio jubiliejaus proga?
Atsakyti
Sveiki,

labai ieškau kas galėtų pagaminti laaabai gražius papuošaliukus ypatingai dienai - vestuvėms..... ;)
Reikalinga - apyrankė, kas nors ant kaklo, auskariukai, jei įmanoma - kas nors į plaukus...
Esu smulki, todėl masyvūs papuošalai netinka..
Spalvos - balta (arba skaidrus stiklas) ir tamsi "karališka" mėlyna... bigsmile.gif
Labai reikėtų iki rugsėjo 17 dienos.. :)

Labai lauksiu Jūsų žinučių! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskau auksarankes, kuri galetu numegzti mergaitei masina tympas ant pedkelniu is kokybiskos vilnos. Taip pat numegztu kepure su saliku. Lauksiu jusu atsakymu ir pavyzdiniu foto i az. 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kas pagamintų 6-etei baltą lankelį Vilniuje tinkantį vestuvėms.
Atsakyti
Sveikos ,gal kuri laisvesne mergaite ,galetu dekoruoti pora sauksteliu? 4u.gif
Atsakyti
Ieškau auksarankės gaminančios dirželius/diržus iš odos(odą ir reikmenis pristatyčiau). Pradžiai reikėtų 5vnt., o vėliau gal būtų ir didesni užsakymai :)
Atsakyti
Ieskau siuvejos vilniuje, kuri galetu pasiuti dzemperiuka ir padetu (is nuotraukos ) atpazinti medziaga. Nes esu zalia situose reikaluose... Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ieškau kas veria apyrankes - žgutus pagal įvairias schemutes (su gėlių motyvais ir panašiai).
Atsakyti