Sveikos Ieškau auksarankės siuvėjos, kuri pataisytų numylėtą maudymosi kostiumėlį Reiktų pakeisti kaušelius.
Sveikos, ieskau kas pagamintu juodo nefrito apyranke
Ieskau vienos, 2 arba net ir triju veleju, velianciu ant kurpaliaus tapkutes ir ilgaaulius.
Siuskite savo darbu nuotraukas el. pastu: dovile (at) ekohaus.lt
Netylekite ir kvieciu deretis del kainos.
Man svarbi kokybe, kruopstumas ir sparta. Miestas - nesvarbus. Savo kurpalius duosiu arba galesite naudoti savus (jei turite). Savo reikalavimus smulkiau isdestysiu el. pastu.
Uzsakymai garantuojami visus metus, ir vasara, ir ziema.
Iki pasimatymo!
Siuskite savo darbu nuotraukas el. pastu: dovile (at) ekohaus.lt
Netylekite ir kvieciu deretis del kainos.
Man svarbi kokybe, kruopstumas ir sparta. Miestas - nesvarbus. Savo kurpalius duosiu arba galesite naudoti savus (jei turite). Savo reikalavimus smulkiau isdestysiu el. pastu.
Uzsakymai garantuojami visus metus, ir vasara, ir ziema.
Iki pasimatymo!
Sveikos,
ieškau velėjos kilimėliui nuvelti. Gal atsirastų kas nors iš Kauno. Dėkui, labai labai laukiu.
ieškau velėjos kilimėliui nuvelti. Gal atsirastų kas nors iš Kauno. Dėkui, labai labai laukiu.
Sveikos mamytes!
Gaminomes su vyru keleta juvelyriniu gaminiu pagal savo brezinukus. Pagamino nepriekaistingai Ernestas. Jo darbai www.blizga.lt
Be to viska suderinome internetu ir atsiunte pakabuka ir grandinele i namus.
Gaminomes su vyru keleta juvelyriniu gaminiu pagal savo brezinukus. Pagamino nepriekaistingai Ernestas. Jo darbai www.blizga.lt
Be to viska suderinome internetu ir atsiunte pakabuka ir grandinele i namus.
Ieskau kas mezga kojinytes mazas, nebrangiai
Ieskau kas pagamintu fotosesijom is medzio/vyteliu
reikia lizdelio kudikiams,laivelio ir pan.. kubiliuko
i AZ
reikia lizdelio kudikiams,laivelio ir pan.. kubiliuko
i AZ
Labai noriu žėrinčių karoliukų (juodų) ilgo vėrinio. Gal net dviejų, ar trijų
Nuotraukas ir kainas siųsti až.
Nuotraukas ir kainas siųsti až.
ieskau klaipedoje kas galetu dekupazo technika isgrazinti tris dezutes. dezutes mano.
Ieškau geros mezgėjos Šiauliuose arba N.Akmenėje. Rašykit jlalaite@gmail.com, būtų gerai su darbų pavyzdžiais
Ieskau megstancios siuti, pradedanciosios siuvejos, mokines ir t.t... Kaune, kuri notetu pabandyti mums nebrangiai kazka pasiuti:4u: Turiu labai grazu, marga gabaliuka slidzios, sunkios, krentancios medziagos, kaip trikotazas, bes bus tikriausiai poliesteris. Gaila, kad jis guli nepanaudotas, tai sumasciau, kad noreciau kazko savo dviem mergaitem. Gal po sijonuka, gal dapirkus dar medziagos po suknele vasarai. Nereikia man nei tobulai tiesiu siuliu, nei kazko ipatingai mandro. Tiesiog kazko