Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome, kas pagamintų

help.gif Ieskau auksarankes, kas mazam meskiukui pasiutu keleta rubeliu 4u.gif
Atsakyti
ieškau kas nuveltų moteriškas tapkes is veltinio 39dydzio, platesnei kojai
Atsakyti
Miketukas1, siuntete man az, bet as jos negavau, nors i el pasta atejo pranesimas apie zinute. Parasykite man i mezguvaikams@gmail.com. Siandien kazkokios bedos su SM zinutemis
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 11 30, 21:33)
Miketukas1, siuntete man az, bet as jos negavau, nors i el pasta atejo pranesimas apie zinute. Parasykite man i mezguvaikams@gmail.com. Siandien kazkokios bedos su SM zinutemis

Man TekantiSaule atsiunte. Taip pat nematau...monika.morkuniene@gmail.com
Atsakyti
Sveiki. Ieškau, kas galėtų pasiūti kelis komplektus (apie 15 vnt. kiekviename) daugkartinių sauskelnių bei 8-10 užvalkalų vaikiškai patalynei iš mūsų nupirktų audinių.

Tai nekomercinis projektas, skirtas paremti stokojančioms šeimos, todėl labai aktualu yra kaina, kadangi biudžetas yra labai ribotas.

Geriausia būtų Kaune, tačiau įmanomi ir kiti variantai.

Laukiu pasiūlymų el.paštu r_razina@yahoo.co.uk
Atsakyti
Sveikos,

ieškau siuvėjos galinčios pasiūti kelias moteriškas sukneles pagal mano turimą modelį.
Galimas ilgalaikis bendradarbiavimas
Lauksiu Jūsų laiškų kriste.siuva@inbox.lt
Atsakyti
Gal kas galetu numegzti moteriska liemene
Atsakyti
Ieskau paveikslelio su kalendoriaus lapeliais. Gal kas zinote kas gali pasiulyti?
Atsakyti
Gal kas pigiau (žymiai smile.gif ) galėtų pagaminti panašų?

vėrinys

4u.gif
Atsakyti
Ieškau velėjos kokybiškai ant kurpalių veliančios šlepetes.
Šlepetės turėtų būti tvirtai, kokybiškai suveltos, be dekoro, padai lateksas.

Susidomėjusios trumpą prisistatymą ir darbų nuotraukas (šlepečių) siųskite el paštu velimas@inbox.lt

Trūksta papildomų rankų. Galimas ilgalaikis bendradarbiavimas.
Atsakyti
Ieskau kas galėtu pagaminti veltas tapkutes su dengtu padu. Laukiu pasiulymu i az
Atsakyti
Ieskau kas Kaune pagamintu ant kaklo reguliuojamo ilgio veltinio papuosala 4u.gif
Atsakyti