Ieskau auksarankes, kas mazam meskiukui pasiutu keleta rubeliu
ieškau kas nuveltų moteriškas tapkes is veltinio 39dydzio, platesnei kojai
Miketukas1, siuntete man az, bet as jos negavau, nors i el pasta atejo pranesimas apie zinute. Parasykite man i mezguvaikams@gmail.com. Siandien kazkokios bedos su SM zinutemis
QUOTE(Viksė @ 2015 11 30, 21:33)
Miketukas1, siuntete man az, bet as jos negavau, nors i el pasta atejo pranesimas apie zinute. Parasykite man i mezguvaikams@gmail.com. Siandien kazkokios bedos su SM zinutemis
Man TekantiSaule atsiunte. Taip pat nematau...monika.morkuniene@gmail.com
Sveiki. Ieškau, kas galėtų pasiūti kelis komplektus (apie 15 vnt. kiekviename) daugkartinių sauskelnių bei 8-10 užvalkalų vaikiškai patalynei iš mūsų nupirktų audinių.
Tai nekomercinis projektas, skirtas paremti stokojančioms šeimos, todėl labai aktualu yra kaina, kadangi biudžetas yra labai ribotas.
Geriausia būtų Kaune, tačiau įmanomi ir kiti variantai.
Laukiu pasiūlymų el.paštu r_razina@yahoo.co.uk
Tai nekomercinis projektas, skirtas paremti stokojančioms šeimos, todėl labai aktualu yra kaina, kadangi biudžetas yra labai ribotas.
Geriausia būtų Kaune, tačiau įmanomi ir kiti variantai.
Laukiu pasiūlymų el.paštu r_razina@yahoo.co.uk
Gal kas galetu numegzti moteriska liemene
Ieskau paveikslelio su kalendoriaus lapeliais. Gal kas zinote kas gali pasiulyti?
Ieškau velėjos kokybiškai ant kurpalių veliančios šlepetes.
Šlepetės turėtų būti tvirtai, kokybiškai suveltos, be dekoro, padai lateksas.
Susidomėjusios trumpą prisistatymą ir darbų nuotraukas (šlepečių) siųskite el paštu velimas@inbox.lt
Trūksta papildomų rankų. Galimas ilgalaikis bendradarbiavimas.
Šlepetės turėtų būti tvirtai, kokybiškai suveltos, be dekoro, padai lateksas.
Susidomėjusios trumpą prisistatymą ir darbų nuotraukas (šlepečių) siųskite el paštu velimas@inbox.lt
Trūksta papildomų rankų. Galimas ilgalaikis bendradarbiavimas.
Ieskau kas Kaune pagamintu ant kaklo reguliuojamo ilgio veltinio papuosala