Gal kas numegztų tokį ar panašų nertinuką?
http://www.part.lt/p...a58b9021969.jpg
Sveikutes,
Ieškau kas apsiimtų pasiųti 2 vasariškas lengvas suknutes neštukei.
Ieškau kas apsiimtų pasiųti 2 vasariškas lengvas suknutes neštukei.
Laba diena visoms auksarankėms...
Norėčiau pasiteirauti, ar kas nors galėtų man nuvelti kažką panašaus į tai, kas matoma nuotraukose:
maždaug 55x55 cm
ir
maždaug 95 cm ilgio juosta, tos garbanėlės apie 20 - 25 cm ilgio, nors cm trumpiau ar ilgiau visiškai nesvarbu.
Jeigu atsirastų galinčių ir norinčių, tai gal iš karto parašykite man, prašau, i AŽ kiek toks džiaugsmelis man kainuotų.... O dėl spalvų ir terminų pasitartume vėliau
Iš anksto labai dėkui ir labai lauksiu žinučių
Norėčiau pasiteirauti, ar kas nors galėtų man nuvelti kažką panašaus į tai, kas matoma nuotraukose:
maždaug 55x55 cm
ir
maždaug 95 cm ilgio juosta, tos garbanėlės apie 20 - 25 cm ilgio, nors cm trumpiau ar ilgiau visiškai nesvarbu.
Jeigu atsirastų galinčių ir norinčių, tai gal iš karto parašykite man, prašau, i AŽ kiek toks džiaugsmelis man kainuotų.... O dėl spalvų ir terminų pasitartume vėliau
Iš anksto labai dėkui ir labai lauksiu žinučių
Sveiki,
ieškau Vilniuje riešinių
Į až. arba 861876598
ieškau Vilniuje riešinių
Į až. arba 861876598
Ieškau kas nunertų tokį megztuką. Dydis XL, lauksiu až.
Sveikos, gal kuri Vilniuje turite siuvinėjimo mašiną ir šiandien sutiktumė skubų darbelį išsiuvinėti? Piešinukus turiu pasiruošus .ZHS formatu, audinys paklijuotas paruoštas, siūlus turiu, tiesiog mašina "užsikaprizijo", atsisako bendradarbiauti, o laikas - mano priešas : ) Atvažiuosiu su viskuo kur tik Jums patogu ir aišku atsilyginsiu!
Į až
Į až
Iki siol ko ieskojau, ta ir radau, labai aciu! Sikart ieskau kas pasiutu uz protinga kaina kudikio lovytei paklodes su "kvarbatkom" kad uzdengtu tarpa nuo stalciaus iki pakelto dugno. Baltos spalvos, is 3 pusiu labai lauksiu kuo greiciau I az su terminu ir kaina esu is Klaipedos, yra kas paimtu Kaune, is kitur siusciaus.
Ieškau, kas pasiūtų kailinę liemenę.
Ieškau, kas numegztų mergaitei šiltą komplektuką (kepurytė, šalikėlis, pirštinytės) žiemai. Lauksiu pasiūlymų su kainomis į AŽ.
Ieškau, kas siuva šlepetes/batukus iš kailio. Būsiu dėkinga už bet kokią informaciją
Sveikos mamytes, ieskau pigiau zmogaus,siuvejos,kuri namuose galetu apsiuti paralono gabalus kaip nuotraukoje. Medziaga mes nupirktume patys,liktu tik apsiuti,galima su uztrauktukais,galima ir su sagomis,pasitartume.
Ismatavimai butu paralono gabalu:
120X90X10
120X100X10
120X30XX10
Ismatavimai butu paralono gabalu:
120X90X10
120X100X10
120X30XX10