Ieskau siuvejos Vilniuje(aplink Seskine) iki rugsejo 1d. pasiuti kelnes ir bliuzkute-skraiste.
Reikėtų sąžiningo juvelyro, kuris iš senų aukso dirbinių sukurtų naujus. Vilniuje.
Kuri mezgejele apsiimtu numegzti du kudikinius, merino vilnos rastuotus pledukus? Su pasiulymais ir kainom lauksiu az
gal yra kas siuna kaklaskares?pasiulymus su kainom i az. tik kaunas
Ieskau kas gamina saldainiu popieriukus su nuotraukomis. Vilnius.
Rasykite i Az.
Rasykite i Az.
Sveikos. Turiu nauja balta naturalios odos rankine.
Man reikia, kad kazkas ant jos nutapytu ornamentus Nieko sudetingo, turiu nuotrauka ko noreciau, pati nenoriu apsiimti, nes bijau sugadinti rankine, niekad ant odos netapiau.
Esu is Klaipedos. Gal kazkas is Jusu sutiktu man pagelbeti uz Jusu siuloma atlygi. smile.gif
Labai laukiu ziniu. Aciu
Man reikia, kad kazkas ant jos nutapytu ornamentus Nieko sudetingo, turiu nuotrauka ko noreciau, pati nenoriu apsiimti, nes bijau sugadinti rankine, niekad ant odos netapiau.
Esu is Klaipedos. Gal kazkas is Jusu sutiktu man pagelbeti uz Jusu siuloma atlygi. smile.gif
Labai laukiu ziniu. Aciu
Ieškau siuvėjos, kuri turi overloką. Reikia kelis drabužėlius pataisyti.
Vilniuje.
Vilniuje.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 08 28, 10:50)
Ieškau siuvėjos, kuri turi overloką. Reikia kelis drabužėlius pataisyti.
Vilniuje.
Vilniuje.
Aktualu ir man
Gal kas siuva medvilninius maiselius sporto aprangai
Laba diena.
Iškau kas pasiūtų paaugliui kamufliažinės spalvos patalynę, dar reiktų lovai užtiesalo, pagalvėlėms užvalkaliukų, galbūt užuolaidų. Detales sutartume.
Iškau kas pasiūtų paaugliui kamufliažinės spalvos patalynę, dar reiktų lovai užtiesalo, pagalvėlėms užvalkaliukų, galbūt užuolaidų. Detales sutartume.
Ieskau mezgejos. Megzti pagal pateiktus modelius. Ir ieskau kas sudarytu mezgimo schemas pagal pateiktus pvz.
Rasyti i az
Rasyti i az