Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome, kas pagamintų

Skubiai ieškau siuvėjos Kaune, mergaitei suknelei ir mamai sijonui pasiūti, bet pamušalo, ant gumos medžiagą turiu smile.gif
Atsakyti
Ieskau jau gatavo smile.gif kardigano, uzmestuko mirksiukas.gif tik i az su pasiulymais 4u.gif lauksiu
Atsakyti
Noreciau tokio, ar panasaus mirksiukas.gif wub.gif
https://www.facebook...a...e=1
S d. man reiketu mirksiukas.gif
Aciu uz pasiulymus, dar laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieškau kas ant šaukštelių užrašo įvairius užrašus... (Gal aiškiai parašiau doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Labai skubiai - šią savaitę ieškau sau pagalbos apmezgant štai tokį fotelį:

user posted image

Per drąsiai apsiėmiau užsakymą, čia baiginėju vieną, o reikia dar dviejų doh.gif

Labiausiai norėčiau kad kas apsiimtų pilnai numegzti likusius du, nes man jau stogas važiuoja verysad.gif Galima megzti mašina arba rankomis, arba taip kaip aš darau: pynes rankomis, o lygaus mezgimo tarpus - mašina, ir susiuvu nematoma siūle atitaikant kraštus, nes tankumas skiriasi. Man atrodo taip greičiau negu vien rankomis.

Galimas variantas - kad kas nors apsiimtų numegzti tas pynes, ar bent dalį jų - jos lėčiausiai gaunasi... Likusias detales mašina ir visko susiuvimą aš jau kaip nors priveikčiau.

Siūlai yra medvilniniai, Alize Bahar, 100 g/260 m. Mezgu iš dvigubo, 4 nr. virbalais.

Būsiu labai dėkinga už pa(si)siūlymus.
Atsakyti
Ieškau mezgėjos nuoširdžiai ir ilgai draugystei 4u.gif
Reiktų padėti įgyvendinti keletą mezginių projektų.
Rašykite asmenines žinutes.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Skubiai per 5 dienas kas galetu pagamint keleta geliu is audinio, mergytei lankeliui help.gif help.gif 4u.gif
Atsakyti
ieškau gal kas galėtų per kokias 5dienas padaryti tokią didelę raudoną popierinę rožę Kaune? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas. Ieškau kažko sidabrinių vestuvių proga dovanai smile.gif absoliučiai neturiu idėju, tad gal kas ką pasiūlysit tinkamo? ax.gif
dėkui
Atsakyti
Sveikos mamytes , ieškau siuvėjos - rūbelių lininių , krikšto .
Vardas Jurga , prieš 4 metus siuvome pas ja labai nuostabius krikšto rūbelius , nebeturiu jos kontaktų , žinau kad ją radau čia , šitame forume . Gal kas žinote kaip ją rasti ?
Atsakyti
Ieskau krikstynom skraisciu ir zvakiu papuosimu
Atsakyti
Gal kas siuvinėja ant rankšluosčių? Reikia 2 vnt. - krikšto tėčiui ir krikšto mamai.
Atsakyti