Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:56)
Kaip skirtingai matome g.gif Kaip čia dėl Tado sutikome? mirksiukas.gif Man tai nė kiek nevulgari, žiauriai graži moteris ir balsas yra. O kad ten kojos patobulintos ar lūpos, tai dabar tokių ir SM pilna cool.gif Svarbu, kad nesusidarko besitobulindama

Man jos veidas labai vulgariai atrodo. Sakykim, kad ir šiandien išdažyta. Nu kažkaip...
Dėl jos kojų nieko nežinau (o dar ir kojas patobulint galima blink.gif blink.gif blush2.gif biggrin.gif )
Atsakyti
bet Edgarui vieno balso pritrūko žiūrovų doh.gif taip ir žinojau, kad už jį reikėjo balsuot! doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:59)
(o dar ir kojas patobulint galima  blink.gif  blink.gif  blush2.gif biggrin.gif  )

tiesina jas, kiek žinau
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:55)

ai, tai ten Mazėtis. Jetau, dar to betrūktų, jei Liesis į tiesioginį komentavimą atsidangintų doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kepurė smile.gif hi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:57)
nu jau atsiprašau.... jau Vaidas tikrai stiprus šiame kontekste... gali patikt/nepatikt, bet dainuoja jis tikrai gerai...

Na... netinkamai išsireiškiau smile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Aš turiu omeny vertinimą apskritai.

Vaidas prie stipriausių. O kuris pats stipriausias, laikas parodys.

Šiemet aš kategoriškai už vyriokus blush2.gif Rolikus prametus.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:57)
nu jau atsiprašau.... jau Vaidas tikrai stiprus šiame kontekste... gali patikt/nepatikt, bet dainuoja jis tikrai gerai...

drinks_cheers.gif tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:58)
kurioj vietoj tas jos grožis?? biggrin.gif nu nebent taaaaaip giliai pasislėpęs... kad net nesimato biggrin.gif

ten pat, kur ir Stiškaitės žinomumas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:59)
nuuu... galiu paprašyti tada jūsų fotkės, palyginčiau tongue.gif  mirksiukas.gif

o prie ko čia aš? Aš nelendu į tą konkursą, kad reikėtų mane kažkur su kažkuo lygint... o ji lenda, ir kad tokia pigiai prisibotoxinus peroksidinė pupytė važiuotų atstovauti mano šaliai nenoriu, nes elementariai darytų gėdą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:58)
mums.
atsiprašau, profesija įpareigoja pataisyt  lotuliukas.gif

nieko tokio biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:00)
tiesina jas, kiek žinau

A, aišku ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 23:02)
ten pat, kur ir Stiškaitės žinomumas.

Strrrriškaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:59)
Man jos veidas labai vulgariai atrodo. Sakykim, kad ir šiandien išdažyta. Nu kažkaip...
Dėl jos kojų nieko nežinau (o dar ir kojas patobulint galima  blink.gif  blink.gif  blush2.gif biggrin.gif  )

Nu jinai nusisiurbia, nes tingi sportuoti, blogai minta matyt g.gif
Atsakyti