Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:51)
gal dėl to, kad ji stipriai vidutiniška  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif stipriai vidutiniška ir stipriai vulgari rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:53)
nu nebus, jį gi užsieniečiai kelia biggrin.gif

3 biggrin.gif nors... yra topks skaičiavimas: vien, du, trys, daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 23:50)
Bet tai jie vistiek galiorkėj pagal mane  blush2.gif  Ne šitą tai dar kitą iškristų  blush2.gif

tai jo, negaila irnesakyk.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 23:51)
sakė "...su jumis buvau aš, Arnas Mazietis..." ar kaip jis ten.

ai, tai ten Mazėtis. Jetau, dar to betrūktų, jei Liesis į tiesioginį komentavimą atsidangintų doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:52)
Mazietis man rods balus komentavo, o apie atlikėjus už kadro pasakojo tai Liesis  g.gif ar ne?  biggrin.gif

Balsas tai laaabai Liesio

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:53)
nu nebus, jį gi užsieniečiai kelia biggrin.gif

Dabar kelia. Kam jiems reikia stipraus konkurento.

Aš tai iš viso prieš užsienio komisijos balsavimą. Netikiu, kad jie objetyvūs. Bent jau tikrai ne visi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:53)
Kaip dainininkė tarp čia esančių gan vidutiniška. O atrodo tai... nu pvz. Pikul žyyyyyymiai geriau atrodo, jei iš tų pupyčių. O šita tai labai vulgari  blush2.gif  blush2.gif  Man būtų laabai gėda , jei tokia mus atstovautų  blush2.gif  blush2.gif

Kaip skirtingai matome g.gif Kaip čia dėl Tado sutikome? mirksiukas.gif Man tai nė kiek nevulgari, žiauriai graži moteris ir balsas yra. O kad ten kojos patobulintos ar lūpos, tai dabar tokių ir SM pilna cool.gif Svarbu, kad nesusidarko besitobulindama
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:56)
Svarbu, kad nesusidarko besitobulindama

tai kad biškį susidarkė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:55)

ai, tai ten Mazėtis. Jetau, dar to betrūktų, jei Liesis į tiesioginį komentavimą atsidangintų doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:55)
Balsas tai laaabai Liesio
Dabar kelia. Kam jiems reikia stipraus konkurento.

Aš tai iš viso prieš užsienio komisijos balsavimą. Netikiu, kad jie objetyvūs. Bent jau tikrai ne visi.

nu jau atsiprašau.... jau Vaidas tikrai stiprus šiame kontekste... gali patikt/nepatikt, bet dainuoja jis tikrai gerai...
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:54)
Nžn nžn, liūdna man po šiandien, gal grąžinam į kovą Pilvelytę?  lotuliukas.gif

Man ir ji patiko thumbup.gif Gerai pasiruošdavo. Kažkokia Fire ar kaip ten daina buvo.

Klausykit, rinkit mane Miss Tolerancija cool.gif Kažkaip jūs labai priekabios visos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:53)
Kaip dainininkė tarp čia esančių gan vidutiniška. O atrodo tai... nu pvz. Pikul žyyyyyymiai geriau atrodo, jei iš tų pupyčių. O šita tai labai vulgari  blush2.gif  blush2.gif  Man būtų laabai gėda , jei tokia mus atstovautų  blush2.gif  blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mums.
atsiprašau, profesija įpareigoja pataisyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:56)
Kaip skirtingai matome g.gif Kaip čia dėl Tado sutikome? mirksiukas.gif Man tai nė kiek nevulgari, žiauriai graži moteris ir balsas yra. O kad ten kojos patobulintos ar lūpos, tai dabar tokių ir SM pilna cool.gif Svarbu, kad nesusidarko besitobulindama

kurioj vietoj tas jos grožis?? biggrin.gif nu nebent taaaaaip giliai pasislėpęs... kad net nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:58)
kurioj vietoj tas jos grožis?? biggrin.gif nu nebent taaaaaip giliai pasislėpęs... kad net nesimato biggrin.gif

nuuu... galiu paprašyti tada jūsų fotkės, palyginčiau tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti