Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:25)
Brūzga man nuobodus g.gif Kiek jam metų? Kartais ne perpaaugliškai elgiasi? ax.gif

Skaičiuokit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 22:33)
o ką daryt.. biggrin.gif jei dainavimu niekas neišsiskiria, pagal kažką gi reik rinkt lotuliukas.gif

Nu aš iš asmeninio FB dėti nesiryžtu , taip kad biggrin.gif ...
Atsakyti
nu kooookia nesąmonė su tais užsienio ekspertais doh.gif jie suinteresuoti kuo lievesnį išrinkt gi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
visks normaliai, Vaiduks pirmoj vietoj cool.gif
Atsakyti
Oi tas Romkė, Juodsnukis jam, matai, nulio vertas cool.gif
Atsakyti
Trys vyrai biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kitą kartą , tikiuosi, Šiaudikytę išmes, nu man ji laabai ne doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
bet tai elementariausias pavyzdys su tais TRIM užsienio ekspertais - vienas Liepai davė 0, kitas -12 doh.gif lotuliukas.gif Geras skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:33)
nu vienas rolikas tai gal nenormalus ar ką doh.gif  kai pakratė Moniką, galvojau jai galvą nuneš doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nemačiau.
Atsakyti
Man normaliausiai šiandien tai gal anglas balsavo. O tie du pirmieji tai nei šiaip nei taip blush2.gif
Atsakyti
Atkreipėt dėmesį, kad užsieniečiai vis Vaidą iškelia aukštai? g.gif Ir anais metais panašiai buvo ir šiais.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:45)
Man normaliausiai šiandien tai gal anglas balsavo. O tie du pirmieji tai nei šiaip nei taip  blush2.gif

drinks_cheers.gif

Bet kas tą Striškaitę taip aukštai iškėlė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:45)
Atkreipėt dėmesį, kad užsieniečiai vis Vaidą iškelia aukštai? g.gif Ir anais metais panašiai buvo ir šiais.

Muset megsta cepelinus. biggrin.gif
Atsakyti