Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(linamog @ 2015 01 10, 22:24)
Nu man jis klasikinis cepelino pavyzdys.

nu jau nu jau biggrin.gif
user posted image

ai, nežinau, man jis kažkaip geriausiai žiūrisi kol kas.
Atsakyti
Ojezau, Milita tipine Eurovizijos diva, betruksta finale sparnu uz nugaros issiskleidzianciu...
Atsakyti
Paskutinė kaip ji ten blush2.gif blush2.gif

Nu man visumoje įdomesnė chrarizmatiškesnė už Moniką blush2.gif
Atsakyti
Gražūs plaukai. Nuobodu.
Atsakyti
nu net nežinau, už ką čia balsuot... biggrin.gif Vaidas pasirinko mėgstamiausią dainą, Edgaras kitą kiek mažiau mėgstamą bet irgi vieną mėgstamiausių biggrin.gif tiesa negirdėjau, bet įsivaizduot galiu, bo mačiau per auksinį balsą g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:31)
Nu Šiaudikytė tai man šiaip labai nesimpatiška  blush2.gif  blush2.gif  Nežinau, ką joje vyrai mato tie komentuojantys  blush2.gif  Man tai ji vulgarios išvaizdos  blush2.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif tiesig negaliu į jos lūpas žiūrėt, nuo to vulgarumo pykina, nors ir papus paslėpė.
Šiandien aš už Moniką balsuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 10, 22:21)
Gerai, kad bent elektra yra, o tai lietrytis rašo, kad Lietuvoje kyla audra, kai kur nėra elektros Vilniuje  unsure.gif
„Tamsoje ne tik gyvenamieji namai, bet ir aplinkinės parduotuvės, populiarios maitinimo įstaigos. Gatvės neapšviestos. Žmonės sėdi prie žvakių“ – sakė į redakciją paskambinęs Didžiosios Riešės gyventojas."

WTF? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:27)
nu jau nu jau  biggrin.gif
user posted image
ai, nežinau, man jis kažkaip geriausiai žiūrisi kol kas.

Tai gal ir kitus palyginimui apsinuoginusius įdėti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pagal tai rinksim? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 23:25)
Ai jo, gi dar tie TRYS UŽSIENIEČIAI  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu kai pagalvoji, kad 3 užsieniečiai lietuviams dainą rinks, tai doh.gif Bent jau koks 50 būtų, tai bent daugumos balsas šioks toks būtų aiškus doh.gif
Atsakyti
Milita žviegia neįdomią melodiją
Atsakyti
Čia dabar ją supeiks už seksualius judesiukus? Nematau aš čia jų.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:25)
Brūzga man nuobodus g.gif

man irgi blush2.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:28)
Paskutinė kaip ji ten  blush2.gif  blush2.gif

Nu man visumoje įdomesnė chrarizmatiškesnė už Moniką  blush2.gif

jauna dar, bet sakyč su perspektyva mergaitė g.gif jei į olialia nenueis lotuliukas.gif
Atsakyti