Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 23:20)
o gal čia mums taip atrodo tik, tautiečiams. Gal išleidžiam ją į tą EV?
--
Šiaip aš Brūzgai jaučiu gerus jausmus  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu žiūrėsim kaip tie 3 užsieniečiai nubalsuos biggrin.gif
--
aš irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:20)
Šiaip aš Brūzgai jaučiu gerus jausmus  biggrin.gif

Nežinau kodėl, bet aš Brūzgos nemėgstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:22)
ai, lieku aš prie Baumilos. gerai atrodo, balsas yr, patirties irgi turi. ir į pilką cepeliną nepanašus kaip dauguma lietuvių  biggrin.gif

Nu man jis klasikinis cepelino pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2015 01 10, 23:21)
Stringa ir stringa SM  g.gif
Vis parašo:
We apologise for any inconvenience
Gerai, kad bent elektra yra, o tai lietrytis rašo, kad Lietuvoje kyla audra, kai kur nėra elektros Vilniuje  unsure.gif
„Tamsoje ne tik gyvenamieji namai, bet ir aplinkinės parduotuvės, populiarios maitinimo įstaigos. Gatvės neapšviestos. Žmonės sėdi prie žvakių“ – sakė į redakciją paskambinęs Didžiosios Riešės gyventojas."

lotuliukas.gif ne tik forumas stringa
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:22)

ai, lieku aš prie Baumilos. gerai atrodo, balsas yr, patirties irgi turi. ir į pilką cepeliną nepanašus kaip dauguma lietuvių  biggrin.gif

Nu... pagal išvaizda tai man Tadas mažiau pilkas cepelinas, nei Vaidas smile.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
nu kažkaip niekas man nepatinka šiandien blush2.gif doh.gif Vaidas pasirinko dainuot mano pačią, pačią mėgstamiausią dainą, tai šiuo klausimu nesu objektyviai biggrin.gif kaip komisija ir sakė, bet kaip padainuotų, ir sueitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:22)
O tai ir kankins taip kiekvienoje atrankoje metai iš metų  biggrin.gif

nu biggrin.gif

Fukse, čia kaip aš Vaido turbūt biggrin.gif

Ai jo, gi dar tie TRYS UŽSIENIEČIAI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:13)
nu negalvojau, kad taip pasakysiu, bet man gal Monika šiandien geriausiai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Brūzga man nuobodus g.gif Kiek jam metų? Kartais ne perpaaugliškai elgiasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 10, 22:24)
Nu man jis klasikinis cepelino pavyzdys.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 10, 22:14)
Linkytė gerai ištraukia dainą, gyvai dainuoti moka, bet įvaizdis jos tas pats-linkytė, o ne kokia mega star

bet labai gražios kojos jos šiandien buvo, per šokius nepastebėjau kažkodėl g.gif gal jai kablukai netinka?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 10, 23:22)
Itariu, dar gris. biggrin.gif
---
Man rodos, jam nugara supusta. Per "Auksini balsa" nepalyginamai geriau sudainavo ir susoko.

o ne unsure.gif
---
aha, man irgi atrodo, kad jis tada žymiai geriau pasirodė su šia daina.

QUOTE(borjomi @ 2015 01 10, 23:22)
is kokio desimtmecio tie languoti marskiniai  doh.gif  ne, nu tikrai, toks jausmas kad kazkoks underground'as visus renge...

man tai gal jo vienintelio įvaizdis šiandien pakankamai normaliai atrodė blush2.gif Bent jau prie dainos derėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 sausio 2015 - 22:30
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 22:25)
Kiek jam metų?

lotuliukas.gif
Atsakyti