Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:10)

aš nesuprantu kodėl man šitą visą vakarą atrodo, kad visi nusidainuoja doh.gif kiba vandens pribėgo į ausis po vonios lotuliukas.gif

visos čia mes po vonios lotuliukas.gif
Man gal ypatingai daug pribėgo, nes Linkytė šiandien kol kas geriausiai klausosi.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:13)
nu negalvojau, kad taip pasakysiu, bet man gal Monika šiandien geriausiai  biggrin.gif

sudainavo neblogai, bet trūksta jai draivo, charizmos ar ko ten. nu neduota ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:18)
sudainavo neblogai, bet trūksta jai draivo, charizmos ar ko ten. nu neduota ir tiek  g.gif

Vat būtent drinks_cheers.gif Jei tik klausai, tai neblogai. Bet kai atsisuki ir pasižiūri... Nu nekiltų ir šiandien man ranka už ją balsuoti blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:18)
sudainavo neblogai, bet trūksta jai draivo, charizmos ar ko ten. nu neduota ir tiek  g.gif

o gal čia mums taip atrodo tik, tautiečiams. Gal išleidžiam ją į tą EV?

Šiaip aš Brūzgai jaučiu gerus jausmus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 10 sausio 2015 - 22:21
Brūzga man visai fainai bigsmile.gif Bent jau charizmos prasme už Moniką geria atrodo laugh.gif
Atsakyti
Stringa ir stringa SM g.gif
Vis parašo:
We apologise for any inconvenience
Gerai, kad bent elektra yra, o tai lietrytis rašo, kad Lietuvoje kyla audra, kai kur nėra elektros Vilniuje unsure.gif
„Tamsoje ne tik gyvenamieji namai, bet ir aplinkinės parduotuvės, populiarios maitinimo įstaigos. Gatvės neapšviestos. Žmonės sėdi prie žvakių“ – sakė į redakciją paskambinęs Didžiosios Riešės gyventojas."
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:20)

nu kokie pietiečiai gal subalsuotų biggrin.gif

ai, lieku aš prie Baumilos. gerai atrodo, balsas yr, patirties irgi turi. ir į pilką cepeliną nepanašus kaip dauguma lietuvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 10, 21:19)
Ačiū D, Liesių iųmetė iš komisijos

Itariu, dar gris. biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 21:33)

DP "Get Lucky"  smile.gif Bet kažkaip silpnai scenoje atrodė.. Beveik nepajudėjo.

Man rodos, jam nugara supusta. Per "Auksini balsa" nepalyginamai geriau sudainavo ir susoko.
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 21:59)
Man šiandien gal Baumila labiausiai patiko g.gif Bet kad momentais nusidainavo doh.gif

Man ta Aleliuja iki vemulio igrisus.
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 21:59)
Tokie pasirodymai kaip Striškaitės man išvis niekiniai. Ir dar išdidi kokia - įsižeidė, kad nieks JOS nežino mat.

Man rodos, neissimiegojusi ji, isizeide lygioj vietoj. Adomaitis gi normalus zmogus, kulturingai paklause, be issidirbinejimo.
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 22:11)
tik jau nesakykit kad "I will allways love you" dainuos  blink.gif

Buciau vimtelejusi. Bet neisveze ji sios dainos.
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:11)
nu net pagūglinau apie ją - gūglas irgi nieko nežino. Paslaptinga žinoma moteris.

Uzsislaptinus kaip Grigaicio Elle.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:20)

O tai ir kankins taip kiekvienoje atrankoje metai iš metų biggrin.gif

Brūzga gal visai nieko? Kažko truputį trūksta. Bet pagal šiandien...
Atsakyti
Ou jė - jis šiandien man geriausias! bigsmile.gif
Atsakyti
šiandien forumas neįmanomas user posted image

Bruzga visiškai pavargęs, bekai geriau veda
Atsakyti
is kokio desimtmecio tie languoti marskiniai doh.gif ne, nu tikrai, toks jausmas kad kazkoks underground'as visus renge...
Atsakyti