Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 10, 22:03)
pas rolikus man ten tik vienas atrodo taip kaip turi atrodyt ir judėt bernai saldainiai. O kiti tai.. rolleyes.gif  Vienas trypt trypt kaip diedukas, kitas keistai mosikuojasi biggrin.gif

moteriški klubai pas vieną biggrin.gif mamytė dukrytės norėjo ax.gif
Atsakyti
graudulys totalus, pas mane net SM'as užsilenkė iš tos graudumos smile.gif

aš lieku prie Baumilos, nors ir nupjovė šįvakar truputuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 22:04)
Linkytę ir Lubį tas pats studentas rengė turbūt.

Blogai parašiau, Monika juk dar nedainavo biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Liepą turėjau omeny blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 01 10, 23:01)
sian Rolikai geriau nei per lietuviskus hitus

aha, tikrai geriau šį vakarą nei aną.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 23:03)
Man už Baumilą Edgaras geriau. Tik kad medinis scenoje buvo.
-
Bet šiaip tie trys vyriokai iš principo panašiai visi. Turiu omeny Edgarą, Vaidą ir Tadą.

tai va kad Edgaras visai beveik nejudėjo, kažkoks susikaustęs buvo doh.gif Auksiniame balse tą dainą, man atrodo, geriau atliko g.gif
-
aha, panašiam lygmeny.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 22:04)
Bet anksčiau tai normaliai juk atrodydavo. Kas čia dabar su ja darosi  doh.gif  doh.gif

įsimylėjo.

Aš Moniką mačiau, kai kalbino ją vedėja - tai marškinukai irgi taip nuo pečių nupjauti.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 10, 21:59)
Ir dar išdidi kokia - įsižeidė, kad nieks JOS nežino mat.

juokingai atrodė ji, negi sunku atsakyti, kur dainuoja/dainavusi. nebent duše tik g.gif aš jos irgi nežinau
Atsakyti
vos atpažinau Adelės dainą. Įdomus tembras tos australės. Tik labai jau siauras diapazonas, vienoj vietoj , erzina
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 10, 22:07)
vos atpažinau Adelės dainą. Įdomus tembras tos australės. Tik labai jau siauras diapazonas, vienoj vietoj , erzina

šiandien žymiai geriau ji nei pirmą kartą.
Atsakyti

aš tai užsikišau ausis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 23:03)
Rollikai ne kažką, drunken party lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

nemalonus man tembras pas šią atlikėją g.gif ir per aukštai šoko su šia daina
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:07)
juokingai atrodė ji, negi sunku atsakyti, kur dainuoja/dainavusi. nebent duše tik  g.gif aš jos irgi nežinau

aš irgi nežinau, ir nesupratau užsipyrimo jos nekalbėti apie tai
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 10, 22:07)

Jo jo, spalva labai įdomi. Man šiandien visai patiko, nors biškį tokia pasiutusi kengūra, bet suėjo bigsmile.gif
Atsakyti