Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 20:34)
Man studijiniame įraše uždainyje nepatinka jo tembras  blush2.gif  blush2.gif  Gyvai žymiai gražiau sudainuoja. Jausmingiau ir ta charizma atsiskleidžia.
Ypač šį gruodį Vilniuje, kai dar Neda šalia fleita grojo, abu labai įsijautę, tai kažkas tooookio  wub.gif  wub.gif

na gyvai yra gyvai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 20:31)
O jis nėra kažkada seniau atrankose dalyvavęs  g.gif

dalyvavo, net du kartus.
2003 m. – Natural Blond Girls (2003 m. nacionalinės Eurovizijos atrankos daina)
2004 m. – Morning (2004 m. nacionalinės Eurovizijos atrankos daina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 sausio 2015 - 20:55
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 08, 20:39)
nesutinku  schmoll.gif visų pirma, daina turinti tautinių elementų niekada neatrodys man vidutiniška.. Antra, kas dėl Loreen.. na matyt labiau sužavėjo savo paprastumu, visišku priešingumu tom visom "išsipusčiusioms barbėms" ir tokiu mistišku numeriu, negu daina, bet... bet daina įdomi, ir ji tame visame katile atrodė tikrai atgaiva ausims..
----
tai čia ir esmė, svarbu ne tik daina, bet ir kokiame kontekste ji suksis...

Jei lyginant tautines, tai man Aistės "Strazdas" žymiai labiau patinka nei Ruslanos daina smile.gif O Euforija, tai man viena iš daugelio bumsų blush2.gif Bet, mano nuomone, visas pateikimas ir pati Loreen išvežė visą tą dainą. Šiaip man gerokai labiau patiko ne eurovizinis Euforijos variantas. Va šitas:
https://www.youtube....h?v=0delymSLHsw

Bet abejoju, kad šitas variantas būtų laimėjęs Euroviziją, nes čia jau nėra to vaizdo, kuris buvo scenoje per EV rolleyes.gif

-----

Taip, šitas irgi labai svarbu drinks_cheers.gif

---

Pamenu tą berniuką, bet kad jis, man rodos, EV scenoj silpniau atrodė nei klipe. Klipe tai labai smagus bičiukas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 08, 20:58)
Jei lyginant tautines, tai man Aistės "Strazdas" žymiai labiau patinka nei Ruslanos daina smile.gif

tai niekas jų ir nelygina, išvis du skirtingi dalykai... Aistės dainoj - lietuviški tautiniai motyvai, Ruslanos - huculų rolleyes.gif
Atsakyti
Jei lyginant tautines, tai man Aistės "Strazdas" žymiai labiau patinka nei Ruslanos daina smile.gif

O man Ruslanos daina labai blush2.gif blush2.gif
Vat "Strazdo", prisipažinsiu, aš neįkertu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Jei lyginant tautines, tai man Aistės "Strazdas" žymiai labiau patinka nei Ruslanos daina smile.gif O Euforija, tai man viena iš daugelio bumsų blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 08, 20:54)
dalyvavo, net du kartus.
2003 m. – Natural Blond Girls (2003 m. nacionalinės Eurovizijos atrankos daina)
2004 m. – Morning (2004 m. nacionalinės Eurovizijos atrankos daina)

O geras, ale senokai tas buvo.
Atsakyti
Man dar čia tokia mintis atėjo... yra nemažai šiemet palaikančių Tadą, bet ar nebūtų ta pati situacija, kaip su Milium? Pradingo jis visam tam euroviziniam šurmuly.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 08, 21:53)
Man dar čia tokia mintis atėjo... yra nemažai šiemet palaikančių Tadą, bet ar nebūtų ta pati situacija, kaip su Milium? Pradingo jis visam tam euroviziniam šurmuly.

Taigi tik vieną dainą dar dainavo mirksiukas.gif Kiti palaikantys gal persiskirtys paskui.
Na aš tai jau, manau, liksiu ištikima tongue.gif biggrin.gif blush2.gif

Šiaip tai Tado balsas galingesnis nei Jeronimo. Ir aš kiek radau, jo dainavimus peržiūrėjau, jis mano nuomone žymiai labiau pasiruošęs iš muzikinės pusės, nei važiavo Milius (tas buvo dar visai "žalias", šviežias atradimas ). O šitas jau ir miuzikluose dainavęs ("Romeo ir Džiuljeta" pagr. rolėje, "Barbora Radvilaitė", "Pranašas"). Ir matosi, kad jis turi aktorinių sugebėjimų (vertinu ne tik tą vieną pasirodymą, mačiau žymiai daugiau). Nežinau, kaip susiklostys šiemet, bet apskritai potencialą jame matau net labai didelį.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 08, 21:58)

Aš tai jau kelis metus dainas EV skirstau į 2 dalis : kaip man patinkančias ir kaip EV tinkančias smile.gif dažniausia jos nesutampa biggrin.gif

QUOTE(Soled @ 2015 01 08, 22:53)

Manau, būtù rolleyes.gif

Beje, pažiūrėjau čia kažkurios įkeltà Ani Lorak pasirodymà. Daina visiškai ne mano skonio, bet ok, kaip EV tinkama. Žiūrėjau visà pasirodymà ir màsčiau, jei mes turėtume tokià dainà, vis tiek tokio bendro vaizdo, šou neišgautume, nesugalvojau nei vienos LT atlikėjos, kurià matyčiau su tokiu energingu pasirodymu. Tai belieka tik raudas traukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 23:04)
Šiaip tai  Tado balsas galingesnis nei Jeronimo.

Vien balso nepakanka, pas Bilanà nei ten balsas superinis, nei tartis normali tuo metu buvo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 08, 22:16)

Vien balso nepakanka, pas Bilanà nei ten balsas superinis, nei tartis normali tuo metu buvo  irnesakyk.gif

Tai kiekvienam pirmiausia reikia dainos. O paskui jau komandinis darbas, kaip sceninį įvaizdį sukurti, kaip sceną užpildyti ir pan.

Betgi kodėl tada jį lyginam su Miliumi ir iš anksto nurašom? Tokiu atveju jis lygiavertis su kiekvienu iš 12-os konkursantų. Jeigu gaus jam (ir EV) tinkančią dainą ir ją gerai sudainuos, turi šansų. O jei ne, tai ne.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 23:26)
Tai kiekvienam pirmiausia reikia dainos. O paskui jau komandinis darbas, kaip sceninį  įvaizdį sukurti, kaip sceną užpildyti ir pan.

Betgi kodėl tada jį lyginam su Miliumi ir iš anksto nurašom? Tokiu atveju jis lygiavertis su kiekvienu iš 12-os konkursantų. Jeigu gaus jam (ir EV) tinkančią dainą ir ją gerai sudainuos, turi šansų. O jei ne, tai ne.

Na, lygiavertis-nelygiavertis čia kaip pažiūrėsi, teoriškai taip, jie visi 12-a dalyvauja vienodom sàlygom (nors ir čia dar klausimas biggrin.gif ) ir teisėm, bet jau neapsiverstù liežuvis pasakyti, kad tarkim Mia ir Wilma La yra lygiavertės.
O Tado fenomeno aš nesuprantu gal dėl to, kad nemačiau tù kitù projektù, kur jis dalyvavo. Tai, mano akimis, jis tik bičas, kuris gerai padainavo gerai žinomà dainà, beje, ne eurovizinę. Pamačiau ir pamiršau. Gal dar subligės ir įstrigs rolleyes.gif
Atsakyti