Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

Buvau nė nemačius, pasirodo, kad euforijų daugiau yra smile.gif
https://www.youtube....h?v=xrCbGslIe0k
Atsakyti
QUOTE(Kukis123 @ 2015 01 08, 00:24)
Nepatiko man tais metais jis , norejau kad va siti laimetu https://www.youtube....h?v=L6M300uBc7U

Va cia pasirodymas tikrai ispudingas, bet pati daina man visai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 08, 02:08)
man irgi, kaip Ingėnui, pirma mintis apie Marijoną.
--
Bet tai ech... vis tiek pamiršt negaliu italo savo  flirt.gif

Marijonas charizmatiškas, bet abejoju, kad jam pačiam vienam pavyktų laimėti ar būti aukštai, turint vidutinišką dainą kaip kokiai Ruslanai ar Loreen g.gif Mano nuomone, jų dainos buvo labai vidutiniškos, bet šiuo atveju ir nulėmė tie kiti dalykai.

Iš lietuviškų pavyzdžių, tai mūsų susivieniję Lt United jau buvo kažkas stipresnio. Kiekvienas su savo charizma ir kiekvienas su savo indėliu ( Nu gal tik Samas man joks biggrin.gif ). Aišku, dar plius netikėtumo efektas(Lukošiau šokis su smuiko akomponimentu) suveikė. Ir viskas sustyguota nuo iki (net žvilgsniai, žingsniai). Vis atsimenu tą crazy Lukošiaus žvilgsnį pro storus akinius biggrin.gif Ir Marijono šelmiškumas bei charizma labai gerai įsipaišė. Pasibaigus EV, užsienio forumuose moteros dar ilgai rašinėjo komplimentus Marijonui biggrin.gif
---

Aš irgi jį vis prisimenu wub.gif
https://www.youtube....h?v=bjJ-0Q6ZVUM
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 08, 12:38)
*Marijonas charizmatiškas, bet abejoju, kad jam pačiam vienam pavyktų laimėti ar būti aukštai, turint vidutinišką dainą kaip kokiai Ruslanai ar Loreen g.gif  Mano nuomone, jų dainos buvo labai vidutiniškos, bet šiuo atveju ir nulėmė tie kiti dalykai.

**Iš lietuviškų pavyzdžių, tai mūsų susivieniję Lt United jau buvo kažkas stipresnio. Kiekvienas su savo charizma ir kiekvienas su savo indėliu ( Nu gal tik Samas man joks biggrin.gif ). Aišku, dar plius netikėtumo efektas(Lukošiau šokis su smuiko akomponimentu) suveikė. Ir viskas sustyguota nuo iki (net žvilgsniai, žingsniai). Vis atsimenu tą crazy Lukošiaus žvilgsnį pro storus akinius biggrin.gif Ir Marijono šelmiškumas bei charizma labai gerai įsipaišė. Pasibaigus EV, užsienio forumuose moteros dar ilgai rašinėjo komplimentus Marijonui biggrin.gif

*drinks_cheers.gif
Manau, jis nebent su savo daina eitų - stipria, užvedančia, energinga, o užpakaly 5 geri backai stovėtų - nes juk reik kažkam dainuot biggrin.gif
Oi, dabar įsivaizdavau Marijoną Loreen dainą atliekant - su visais judesiukais ir efektais biggrin.gif

* drinks_cheers.gif būtent tokia "puokštė" ir lėmė ganėtinai aukštą rezultatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 08 sausio 2015 - 12:51
Faktas, kad reikia amerikos dievaičių lygio šou elemetų, charizmos, efektų bei balso bent jau įrašui biggrin.gif nes tarkime Ruslana gyvai apgailėtina buvo, ypač finale. Labai jau vietomis prastai, aš jau maniau tada, kad viskas, nelaimės.
Arba reikia tobulai apgalvoto, sustyguoto, atidirbto iki kiekvienos blakstienos judesio išsišokimo
Atsakyti
Čia prašiusioms Agness Landau visu gražumu biggrin.gif doh.gif

http://tv.lrytas.lt/...tm_campaign=rss

Iki apsivėmimo doh.gif

Atsakyti
labas vakaras smile.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 08, 12:50)
Manau, jis nebent su savo daina eitų - stipria, užvedančia, energinga, o užpakaly 5 geri backai stovėtų - nes juk reik kažkam dainuot  biggrin.gif
--------
Oi, dabar įsivaizdavau Marijoną Loreen dainą atliekant - su visais judesiukais ir efektais biggrin.gif

na,kad jam tik jo dainos ir tinka smile.gif charizma atsiskleidžia smile.gif
----------
lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 08, 13:05)
Faktas, kad reikia amerikos dievaičių lygio šou elemetų, charizmos, efektų bei balso bent jau įrašui biggrin.gif nes tarkime Ruslana gyvai apgailėtina buvo, ypač finale. Labai jau vietomis prastai, aš jau maniau tada, kad viskas, nelaimės.
Arba reikia tobulai apgalvoto, sustyguoto, atidirbto iki kiekvienos blakstienos judesio išsišokimo

nu jau nereikia... nebuvo nei apgailėtina, nei išvis blogai rolleyes.gif nors vienas iš LT dalyvių, bent penktadaliu tiek pasirodytų, kiek Ruslana, tai tada galima būtų ir šnekėt... kad balsas ne visai finale traukė - aš pažiūrėčiau, kuris iš pasaulinio lygio žvaigždžių sugebėtų taip šokant, duodantis po sceną puikiai išdainuot...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 08, 12:38)
Marijonas charizmatiškas, bet abejoju, kad jam pačiam vienam pavyktų laimėti ar būti aukštai, turint vidutinišką dainą kaip kokiai Ruslanai ar Loreen g.gif  Mano nuomone, jų dainos buvo labai vidutiniškos, bet šiuo atveju ir nulėmė tie kiti dalykai.
--------------
Iš lietuviškų pavyzdžių, tai mūsų susivieniję Lt United jau buvo kažkas stipresnio. Kiekvienas su savo charizma ir kiekvienas su savo indėliu ( Nu gal tik Samas man joks biggrin.gif ). Aišku, dar plius netikėtumo efektas(Lukošiau šokis su smuiko akomponimentu) suveikė.

nesutinku schmoll.gif visų pirma, daina turinti tautinių elementų niekada neatrodys man vidutiniška.. Antra, kas dėl Loreen.. na matyt labiau sužavėjo savo paprastumu, visišku priešingumu tom visom "išsipusčiusioms barbėms" ir tokiu mistišku numeriu, negu daina, bet... bet daina įdomi, ir ji tame visame katile atrodė tikrai atgaiva ausims.. nu kaip ir Lordi kažkada smile.gif tai čia ir esmė, svarbu ne tik daina, bet ir kokiame kontekste ji suksis... prisiminkim tą patį Aistės Strazdą.. tais metais ji papuolė, o vėliau tokios stilistikos dainos vienu metu buvo "ant bangos"...
---------
geriau, manau, jau ir nebus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 22:58)
O prisimenat Bilano pasirodymą? Ten netgi mini ledo čiuožykla su Pliuščenka buvo pastatyta ant scenos biggrin.gif

Pliuščenko su Martonu atsimenu, o vat Bilano, deja, nelabai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:40)
O vaikų Eurovizijoje ta mūsiškė mergaitė, kuri trečią berods vietą užėmė, irgi geras charizmos pavyzdys. Tada, pamenu, nuojauta kuždėjo, kad bus aukštai.

Eglė? smile.gif aga, bet vaikai dauguma charizmatiški smile.gif kaži kaip dabar jinai...

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:51)
Aha, iš mano favoričių  drinks_cheers.gif  Patiko irgi labiau už Conchitos dainą.
Bet visumoje kaip nugalėtoją tą vakarą toje scenoje mačiau Conchitą.
Taip taip  drinks_cheers.gif  Būna tokių parazitų  biggrin.gif

o čia tų pačių metų?? unsure.gif balsavau už juos wub.gif

QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 22:06)
Apie batus? Kas čia toks? blink.gif

P.S. prisiminiau Aivarą ir jo beretę biggrin.gif

aga, man irgi iškart su Aivaro berete susiasocijavo lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:36)
Aha, Rybakas irgi drinks_cheers.gif Nors mane jis daugiau erzino nei patiko laugh.gif Bet tada irgi atspėjau, kad laimės.

tai čia manau, visi atspėjo biggrin.gif iš anksto aiškus buvo atsimenu nugalėtojas smile.gif
beje, kalbant apie charizmą, tai ne visada tokie būna aukštose vietose... vat tie patys latviai man charizmatiški buvo su bake the cake biggrin.gif ir dainuška tokia for fun bajerinė, bet va... kažkur gale lyg liko...
arba va šita charizmatiška man pasirodė smile.gif
https://www.youtube....h?v=8WmJXIR9xtw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 08 sausio 2015 - 19:27
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 08, 19:39)

na,kad jam tik jo dainos ir tinka smile.gif charizma atsiskleidžia smile.gif
----------

nu jau nereikia... nebuvo nei apgailėtina, nei išvis blogai rolleyes.gif nors vienas iš LT dalyvių, bent penktadaliu tiek pasirodytų, kiek Ruslana, tai tada galima būtų ir šnekėt... kad balsas ne visai finale traukė - aš pažiūrėčiau, kuris iš pasaulinio lygio žvaigždžių sugebėtų taip šokant, duodantis po sceną puikiai išdainuot...

Tai kad nebūtinai mirksiukas.gif "Degančios rankos" ne jo daina, bet jis labai gražiai ją dainuoja (gyvai, nes studijinis variantas man mažiau patinka blush2.gif ).
O anksčiau jis dainuodavo ir visokiuose projektuose ne savo dainas. Pvz. miuzikle "Velnio nuotaika" Pinčiuko vaidmuo jam net labai tiko.

--------

Man Ruslana gyvai irgi labai patiko drinks_cheers.gif Studijinio varianto aš net nemačiusi blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 20:12)
Tai kad nebūtinai  mirksiukas.gif  "Degančios rankos" ne jo daina, bet jis labai gražiai ją dainuoja (gyvai, nes studijinis variantas man mažiau patinka blush2.gif ).
O anksčiau jis dainuodavo ir visokiuose projektuose ne savo dainas. Pvz. miuzikle "Velnio nuotaika" Pinčiuko vaidmuo jam net labai tiko.

--------

Man Ruslana gyvai irgi labai patiko  drinks_cheers.gif  Studijinio varianto aš net nemačiusi  blush2.gif  blush2.gif

aga, kokia graži daina bigsmile.gif dabar payoutubinau, nežinojau jos smile.gif
-----------
ot studijinis variantas man net ne taip patiko, nes nesijaučia tos energetikos smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 08, 20:16)

beje, visai tiktų Eurovizijai Mantas, jei kokią gerą tinkamą dainą sukurtų  smile.gif

O jis nėra kažkada seniau atrankose dalyvavęs g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 08, 20:31)
O jis nėra kažkada seniau atrankose dalyvavęs  g.gif

kad kaži g.gif turbūt ne, nes neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 08, 20:16)
aga, kokia graži daina bigsmile.gif dabar payoutubinau, nežinojau jos smile.gif

Man studijiniame įraše uždainyje nepatinka jo tembras blush2.gif blush2.gif Gyvai žymiai gražiau sudainuoja. Jausmingiau ir ta charizma atsiskleidžia.
Ypač šį gruodį Vilniuje, kai dar Neda šalia fleita grojo, abu labai įsijautę, tai kažkas tooookio wub.gif wub.gif
Atsakyti