Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 22:06)
Ta olandų porelė man irgi labai patiko, bet va jų daina man yaptingai greitai nusibodo g.gif
Nu Selas man nepatinka, ypatingai erzinantis(nors dainų tai ir gerų turi), tačiau neskaitau apie jį(nors va, komentuoju laugh.gif ) Tai jį turbūt galima pavadinti charizmatišku neigiama prasme? g.gif Nu taip erzinančiai veikia, kad šakės biggrin.gif 
Aha. Loreen, panašiai ir kaip Končitos, įvaizdis buvo labai įsimintinas. Loreen atveju dar ir tas įdomus šokis daug davė. Ji aplink save sukūrė kažkokią mistišką aurą scenoje.

Anksčiau labai Zitkos nemėgau, tos, ne iš Kelmo spirtos biggrin.gif jos balso, komentarų. Bet po to pradėjau ją suprasti kažkaip, pradėjo jinai vežti, įsiklausau į ją, matyt senstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 23:09)
Bet žinokit pagalvojus, ta mistiška atmosfera juk tėra spec.efektai, kuriuos gali turėti kiekvienas, galintis sumokėti kosminę kainą už tuos sniegelius, vėjelius g.gif

Mes toj EV scenoj turbūt didžiausi nabagai ir būnam biggrin.gif Įdomu būtų palygint visų šalių EV biudžetus.

QUOTE(mjforever @ 2015 01 07, 23:10)

Pojavis patiko man dėl savo atsipūtimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 23:09)
Bet žinokit pagalvojus, ta mistiška atmosfera juk tėra spec.efektai, kuriuos gali turėti kiekvienas, galintis sumokėti kosminę kainą už tuos sniegelius, vėjelius g.gif

drinks_cheers.gif va būtent. Man atrodo, kad Loreen padėjo labai gerai sukaltas pasirodymas ir balsas, bet ne charizma g.gif jin pati man tokia moksliukė atrodė, po grifka savo pasislėpus biggrin.gif

O vat Pojavis mūsų tai konkrečiai su charizma, su šitokiu atsipūtimu ir dainavimu į finalą patekt, čia tik charizma taip gali biggrin.gif

Conchita tai iš viso topas. Iš paskutinio dešimtmečio man jos ir Rybako pasirodymai buvo geriausiai sukalti. Viskas taip, kaip reik. Ir su charizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensis @ 2015 01 07, 22:44)
drinks_cheers.gif va būtent. Man atrodo, kad Loreen padėjo labai gerai sukaltas pasirodymas ir balsas, bet ne charizma  g.gif jin pati man tokia moksliukė atrodė, po grifka savo pasislėpus  biggrin.gif

Man tai ne tik pats montažas ir t.t., įdomi moteris tikrai, ne eilinė tokia
http://instagram.com/loreenofficial

Aišku, plaukai matyt daug duoda, bet vistiek tas gymis toks neįprastas lietuvių akiai.
Atsakyti
nesakau, kad neįdomi wink.gif
Atsakyti
O prisimenat Bilano pasirodymą? Ten netgi mini ledo čiuožykla su Pliuščenka buvo pastatyta ant scenos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 22:58)
O prisimenat Bilano pasirodymą? Ten netgi mini ledo čiuožykla su Pliuščenka buvo pastatyta ant scenos biggrin.gif

Aha, nors aš jam kažko šilto nejaučiu, abejinga, bet net nebuvo pikta, kad laimėjo. Gražiai, estetiškai viskas smile.gif
Mane piktono, kai Lena laimėjo. Aš tais metais nebuvau iš tų, kurie iš anksto domėjosi, tai man jos tas pasirodymas blankus atrodė, mirtišė kažkokia ir tiek biggrin.gif bet... vėliau supratau kodėl laimėjo. Dar dabar jos dainą kažkur berods turiu kompe smile.gif ir po to dar vieną dainą jos klausiau, klipą žiūrėjau kur stiklai dūžta, patiko, oi patiko ax.gif
Atsakyti
Bet Lena du kartus eurovizijoj dalyvavo ar ne? Man atrodo, po tų metų, kai laimėjo, vėl atstovavo, bet liko gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 23:14)
Mane piktono, kai Lena laimėjo. Aš tais metais nebuvau iš tų, kurie iš anksto domėjosi, tai man jos tas pasirodymas blankus atrodė, mirtišė kažkokia ir tiek biggrin.gif
Aš irgi nesidomėjau tuomet iš anksto dainomis. Kai konkurse ją pirmą kart pamačiau, iš kart namiškiams pasakiau, kad -Va.ji laimės. biggrin.gif Mane iš kart užkabino tas jos satelitas.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 23:23)
Bet Lena du kartus eurovizijoj dalyvavo ar ne? Man atrodo, po tų metų, kai laimėjo, vėl atstovavo, bet liko gale smile.gif

Ne, ji finale liko 10. Visai nebloga vieta ir nebloga daina buvo.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 23:58)

Nepatiko man tais metais jis , norejau kad va siti laimetu https://www.youtube....h?v=L6M300uBc7U

O kad Lietuva kada taip pasirodytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:59)
Kad charizmos reikia, tai faktas.

Gal pas mus problema tame ir yra, kad neturim charizmatiškų dainininkių/-ų ?
Aš irgi net nežinau ką iš žinomų atlikėjų būtų galima pavadinti charizmatišku/a g.gif Paskui dar prisideda, kad dainos neturim geros ir todėl vis gaunasi šnipštas laugh.gif

man irgi, kaip Ingėnui, pirma mintis apie Marijoną.

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 22:03)
Man tai zinot kas visai charizmatiskas buvo? Tas lietuvis, kur eurovizijoj apie batus daiavo, uzkrito pavarde  blush2.gif

o o o - tiksliai bigsmile.gif

Bet tai ech... vis tiek pamiršt negaliu italo savo flirt.gif
Atsakyti