Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 21:45)
Rimtai jums Loreen labai charizmatiska? As ne nepasakyciau dabar, kaip ji atrodo  blush2.gif

Man labai, bent jau jos ivaizdis. Tie plevesuojantys rubai ir plaukai, tas sokis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:42)
Dabar pagalvojau, tai jei charzima gali būti ir neigiama, tai koks Selas irgi labai charizmatiškas biggrin.gif

Hm, o man atrodo, kad neigiama charizma tai, kai tu nekenti šiaip, bet tave vistiek traukia, tu paskaitai apie jį/ją, seki, žiūri vistiek, pasidomi, net komentuoji.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:42)
Dabar pagalvojau, tai jei charzima gali būti ir neigiama, tai koks Selas irgi labai charizmatiškas biggrin.gif

Rimtai jums Loreen labai charizmatiska? As ne nepasakyciau dabar, kaip ji atrodo  blush2.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:46)

Butkutė man irgi tokia kitokia, charizmatiška, dar tas balsas nesumaišomas toks

Butkutė ir Selas charizmatiški drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif smile.gif

O Loreen man pasirodė charizmatiška būtent scenoje. Prikaustė dėmesį net labiau nei daina.
Atsakyti

Man tai tiap, išskirtinė tokia, puikiai pamenu kaip atrodo
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 01 07, 21:44)
2014m antrieji šitie buvo  wub.gif
balsavau ir aš už juos  wub.gif

Aha, iš mano favoričių drinks_cheers.gif Patiko irgi labiau už Conchitos dainą.
Bet visumoje kaip nugalėtoją tą vakarą toje scenoje mačiau Conchitą.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:49)
Hm, o man atrodo, kad neigiama charizma tai, kai tu nekenti šiaip, bet tave vistiek traukia, tu paskaitai apie jį/ją, seki, žiūri vistiek, pasidomi, net komentuoji.

Taip taip drinks_cheers.gif Būna tokių parazitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:11)
Soled, ar šią dainą turit omeny?
https://www.youtube....h?v=ipQswujA5gw

Ne ne, kalbėjau apie 2011 (ar 2010 nepamenu jau g.gif ) nugalėtojus. Ten dainavo vyras su motetimi, jų daina running, man rodos, vadinosi... tokia skysta baladė g.gif
Atsakyti
Man tai zinot kas visai charizmatiskas buvo? Tas lietuvis, kur eurovizijoj apie batus daiavo, uzkrito pavarde blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 22:03)
Man tai zinot kas visai charizmatiskas buvo? Tas lietuvis, kur eurovizijoj apie batus daiavo, uzkrito pavarde  blush2.gif

Apie batus? Kas čia toks? blink.gif

P.S. prisiminiau Aivarą ir jo beretę biggrin.gif
Atsakyti
Ta olandų porelė man irgi labai patiko, bet va jų daina man yaptingai greitai nusibodo g.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 22:49)

Nu Selas man nepatinka, ypatingai erzinantis(nors dainų tai ir gerų turi), tačiau neskaitau apie jį(nors va, komentuoju laugh.gif ) Tai jį turbūt galima pavadinti charizmatišku neigiama prasme? g.gif Nu taip erzinančiai veikia, kad šakės biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 22:49)
O Loreen man pasirodė charizmatiška būtent scenoje. Prikaustė dėmesį net labiau nei daina.

Aha. Loreen, panašiai ir kaip Končitos, įvaizdis buvo labai įsimintinas. Loreen atveju dar ir tas įdomus šokis daug davė. Ji aplink save sukūrė kažkokią mistišką aurą scenoje.
Atsakyti
Bet žinokit pagalvojus, ta mistiška atmosfera juk tėra spec.efektai, kuriuos gali turėti kiekvienas, galintis sumokėti kosminę kainą už tuos sniegelius, vėjelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 23:06)
Apie batus? Kas čia toks? blink.gif

user posted image
Atsakyti
Tiksliai gi šitas berniokas dar dalyvavo. Užmiršus visai buvau, apie jo šmėžavimą Euro thumbup.gif
Atsakyti