Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:33)
Taip, Ruslana laaabai charizmatiška  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Iš laimėtojų dar  iškart ateina į galvą Rybakas

Loreen.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 22:33)
Taip, Ruslana laaabai charizmatiška  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Iš laimėtojų dar  iškart ateina į galvą Rybakas

Aha, Rybakas irgi drinks_cheers.gif Nors mane jis daugiau erzino nei patiko laugh.gif Bet tada irgi atspėjau, kad laimės.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:31)
Net Vikipediją atsiverčiau biggrin.gif
"Paprastai charizmatiškais vadinami asmenys galintys lengvai patraukti dėmesį ir sukelti kitų susižavėjimą (arba net neapykantą, jei charizma negatyvi) dėl savo asmenybės ir/ar išvaizdos bruožų."

Nu mano dėmesį tie žmonės patraukia, atsisukčiau gatvėje biggrin.gif

Prie išvaizdos priskirčiau kaip tie žmonės žiūri, šypsosi, jų mimiką, laikyseną, judesius, gestus. Taip pat kalbėjimo maniera, humoro jausmas. Nėra šiandien įkvėpimo apie charizmą rašyt biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Bet tai žmonės, kurie įdomūs. Ir kartais net nesuprasi iš karto kuo. Tiesiog jie pritraukia dėmesį .

Na Zvonkė taip, prie tų charizmatiškų. Grigaičio labai nemėgstu blush2.gif blush2.gif , negalėčiau būti objektyvi blush2.gif Bet judesyje aš jo nelabai ir mačiusi, gal tik foto g.gif blush2.gif

Atsakyti
man iš LT žvaigdžių charizmatiška yra Butkutė pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 07, 22:34)

Aha, ir Loreen.
Tai va, ir visiems šitiems paminėtiems jų charizma buvo dalis jų sėkmės + ir dainos jų irgi neprasčiausios.

O vaikų Eurovizijoje ta mūsiškė mergaitė, kuri trečią berods vietą užėmė, irgi geras charizmos pavyzdys. Tada, pamenu, nuojauta kuždėjo, kad bus aukštai.
Atsakyti
Loreen daina man patiko, bet nemaciau pas ja dideles charizmos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 07, 21:34)

Taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dabar pagalvojau, tai jei charzima gali būti ir neigiama, tai koks Selas irgi labai charizmatiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 20:35)
Neatsimenu ir as tiksliai, bet ar neliko armenas antroj vietoj? Labai uz ji sirgau (nors gyvai ir nelabai jam sekesi)  wub.gif
2014m antrieji šitie buvo wub.gif
balsavau ir aš už juos wub.gif
Atsakyti
Rimtai jums Loreen labai charizmatiska? As ne nepasakyciau dabar, kaip ji atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:39)
Prie išvaizdos priskirčiau kaip tie žmonės žiūri, šypsosi, jų mimiką, laikyseną, judesius, gestus. Taip pat kalbėjimo maniera, humoro jausmas. Nėra šiandien įkvėpimo apie charizmą rašyt  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  Bet tai žmonės, kurie įdomūs. Ir kartais net nesuprasi iš karto kuo. Tiesiog jie pritraukia dėmesį .

Na Zvonkė taip, prie tų charizmatiškų. Grigaičio labai nemėgstu  blush2.gif  blush2.gif , negalėčiau būti objektyvi  blush2.gif  Bet judesyje aš jo nelabai ir mačiusi, gal tik foto  g.gif  blush2.gif

Aš nemėgstu tik tada, jei sužinau kažką apie juos dėl jų elgesio, požiūrio į kažką ar pan., bet vėlgi, man kad ir koks bjaurybė būtų, aš galiu pasakyti, kad jis gražus, jei jis man gražus. Aš moku atskirti grožį nuo simpatijų ir lygiai taip pat galiu pasakyti, kad va koks fainas, gerietis, bet gamta pagailėjo ax.gif

Butkutė man irgi tokia kitokia, charizmatiška, dar tas balsas nesumaišomas toks
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 01 07, 21:44)
2014m antrieji šitie buvo  wub.gif
balsavau ir aš už juos  wub.gif

Tiksliai, ir sitie man labai wub.gif apskritai, anais metais nemazai graziu dainu buvo.
Atsakyti