Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:07)
Tai kad ten mergina dainavo g.gif Kiek pamenu, tai gal tik man vienai ir patiko Azerbaidžanas laugh.gif Arba tik keletai.

Jinai ne apie tą dainą (ne pernai metų). O su kuria Azerbaidžanas laimėjo. Porelė.

O Azerbaidžano pernykštė man irgi patiko. Bet tokio tipo dainos man labai greit iš galvos išgaruoja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:11)
Jinai ne apie tą dainą (ne pernai metų). O su kuria Azerbaidžanas laimėjo. Porelė.

Ta porelė man irgi gailestį kėlė.
Kai estai ir latviai laimėjo, kažkaip nemačiau tų eurovizijų, tai nelabai vertinti galiu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:09)
Man kaip tik Marijonas tiesiog mielas vyras, bet charizmos pas jį mažai.
Labai įsimenamas yra gi tas su australe vedęs, Žilvinas Grigaitis.
Po to Igoris Kofas, Kaušpėdas, Mamontovas jaunystėje, kai baltais plaukais buvo, dabar jau aišku nušepęs toks.

Iš moterų, sakykit ką norit, bet man Natalija Bunkė labai įsimintina, kai ji su makiažu, iš karto atkreipia akį, kai fotkes pamatau. Indrė Burlinskaitė labai savita ir įsimenama.

Žinok, tada mes  abi  žodį charizma kitaip suprantam  mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 sausio 2015 - 21:13
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 22:11)
O Azerbaidžano pernykštė man irgi patiko. Bet tokio tipo dainos man labai greit iš galvos išgaruoja  blush2.gif  blush2.gif

Man kaip tik tokios ilgiau užsilieka biggrin.gif
Būtent ši tai man netgi labai griebianti už širdies blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 sausio 2015 - 21:29
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:12)
Žinok, tada mes  abi  žodį charizma kitaip suprantam  mirksiukas.gif

Aš grynai apie išvaizdą dabar, nesigilinant į charakterio savybes ir t.t. Nes Eurovizija, vieno vakaro šou. Aišku, yra tokių, kurie seka, žiūri interviu ir t.t., bet daug kas pamato pirmą kartą, kiti gi tyčia nieko nežiūri ir norint, kad išvaizda paliktų įspūdį ir atsimintum žmogų ilgiau, manau, kad tikrai ne Marijono bruožų reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:15)
Aš grynai apie išvaizdą dabar, nesigilinant į charakterio savybes ir t.t. Nes Eurovizija, vieno vakaro šou. Aišku, yra tokių, kurie seka, žiūri interviu ir t.t., bet daug kas pamato pirmą kartą, kiti gi tyčia nieko nežiūri ir norint, kad išvaizda paliktų įspūdį ir atsimintum žmogų ilgiau, manau, kad tikrai ne Marijono bruožų reikia mirksiukas.gif

Betgi charizma tikrai ne bruožai ar efektinga išvaizda smile.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 22:04)
Na va, reiškia buvo tokių, kurie ir pirmą kartą pamatė EV scenoj smile.gif  O kas didesnį įspūdį padarė - ar bendras vaizdas, ar daina, ar tiesiog visuma?
--
Man irgi nemaišė ir neįtakojo, bet įdomu ar daug buvo tokių, kurie vien dėl šios priežasties nebalsavo, nežiūrint tai, kad daina patiko g.gif

Ale transeksualas zodi, kad parasiau biggrin.gif
Man ispudi padare daina+sou smile.gif Tie sparnai. Barzda nemaise, ta noriu pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 22:04)
O man jos su Conchita panašios, tokios minkštadūšios atrodo smile.gif

O man Agnes ,,bloindine", o ypac kai pragido apie mylejimasi per menesines doh.gif doh.gif doh.gif Net straipsnio neskaiciau, uzteko antrastes doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 22:11)

Ai, neįsiskaičiau per skubėjimą.
Ta azerbaidžaniečių porelė ir man visai nepatiko. Tada nesupratau kaip jie laimėjo rolleyes.gif

Kas dėl charizmos, tai tie visi tavo išvardinti kažkokią charizmą tai turi, bet dar truputį trūksta iki to didelio vau, kuris padėtų laimėti EV..
Iš kitų šalių EV dalyvių, tai ,man atrodo, Ruslana būtų labai geras itin stiprios charizmos pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 21:27)
O man Agnes ,,bloindine", o ypac kai pragido apie mylejimasi per menesines doh.gif  doh.gif  doh.gif

blink.gif Turit gal nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:24)
Betgi charizma tikrai ne bruožai ar efektinga išvaizda  smile.gif  blush2.gif

Net Vikipediją atsiverčiau biggrin.gif
"Paprastai charizmatiškais vadinami asmenys galintys lengvai patraukti dėmesį ir sukelti kitų susižavėjimą (arba net neapykantą, jei charizma negatyvi) dėl savo asmenybės ir/ar išvaizdos bruožų."

Nu mano dėmesį tie žmonės patraukia, atsisukčiau gatvėje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 21:28)

Iš kitų šalių EV dalyvių, tai ,man atrodo, Ruslana būtų labai geras itin stiprios charizmos pavyzdys.

Taip, Ruslana laaabai charizmatiška drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Iš laimėtojų dar iškart ateina į galvą Rybakas
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 21:27)
O man Agnes ,,bloindine", o ypac kai pragido apie mylejimasi per menesines doh.gif  doh.gif  doh.gif Net straipsnio neskaiciau, uzteko antrastes doh.gif  lotuliukas.gif  blink.gif

Aš ją tik per šokius kažkiek mačiau, tai tokia vaikiška, valiūkiška pasirodė, gerietė tokia, jautri bigsmile.gif
O kaip suprasti mėnesinės? unsure.gif Pas ją/jį? unsure.gif Aš gal atsilikus kokia šiame reikale, sorry biggrin.gif
Atsakyti