Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 20:30)
Pats Conchita jau savaime sensacija + BALSAS. Ne pati Conchitos daina juk buvo stebuklas, o visuma, jos pateikimas.

Bet ir daina faina, kaip maniškis sako, kad jis užaugo su tokiomis, kaip kokia Marylia Rodovič savo laiku ar kaip ji ten
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 20:39)
Pats pateikimas , atmetus šoką dėl moters su barzda buvo gražus. Pvz. klipas man tikrai negražus  blush2.gif , Conchita vonioje. O va scenoje visuma jau visai kitaip, estetiškai atrodė  blush2.gif

O man tas galvos atsukimas klipe nerealus. Daugiau nė nežiūrėjau, nes to pakako bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:30)
Juk visumoj tai labai daug netolerantiškų žmonių.

Bet aktyviausios yra mazumos, nes cia ju SANSAS iskovot sau skaistesne saule/parodyti, kad ir jie yra, todel ir balsuoja butent kitokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 sausio 2015 - 21:03
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 20:55)
Na iš tos serijos, kaip sakoma , kad reklama, ar gera ar bloga yra reklama. Jeigu apie tave kalba, reiškia, tave pastebi. Šiuo atveju , spėju, visi, kurie buvo kokį gandą girdėję sukišo veidus į TV pasižiūrėt (ir pasiklausyt).

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:59)
Kad charizmos reikia, tai faktas.

Gal pas mus problema tame ir yra, kad neturim charizmatiškų dainininkių/-ų ?
Aš irgi net nežinau ką iš žinomų atlikėjų būtų galima pavadinti charizmatišku/a g.gif Paskui dar prisideda, kad dainos neturim geros ir todėl vis gaunasi šnipštas laugh.gif

Iš lietuvių moterų tokių nė nežinau. Man gal Vilija (bet čia labai subjektyvi nuomonė). Na bet kokiu atveju conchitinio balso ji neturi biggrin.gif

Iš vyrų atlikėjų charizmatiškiausias (vėlgi mano subjektyvia nuomone) Marijonas. Bet jis neturi operinio (ir aplamai stipraus) balso.

Tada man (vėlgi subjektyviai) gal prie tokių blush2.gif Bet vėlgi, dar per anksti apie jį gal spręst.

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 21:57)
Man tas pats biggrin.gif Specialiai nežiūrėjau ir neklausiau dainų iki konkurso (ką daro dauguma žiūrinčių) ir man Conchita buvo kažkas nerealaus, daina vau.
--
Nemaišė, kad ji/jis transoseksualas.

Na va, reiškia buvo tokių, kurie ir pirmą kartą pamatė EV scenoj smile.gif O kas didesnį įspūdį padarė - ar bendras vaizdas, ar daina, ar tiesiog visuma?
--
Man irgi nemaišė ir neįtakojo, bet įdomu ar daug buvo tokių, kurie vien dėl šios priežasties nebalsavo, nežiūrint tai, kad daina patiko g.gif

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 20:57)
Man tas pats biggrin.gif Specialiai nežiūrėjau ir neklausiau dainų iki konkurso (ką daro dauguma žiūrinčių) ir man Conchita buvo kažkas nerealaus, daina vau. Nemaišė, kad ji/jis transoseksualas. o vat pvz. Agnes Landau vemt vercia biggrin.gif Čia kaip jau save pateiksi...

O man jos su Conchita panašios, tokios minkštadūšios atrodo smile.gif
Atsakyti
Kas dėl laimėtojų, tai man gal tik vieninteliai azerbaidženiečiai nepatiko. Toks cukruotas, banalus, neįsimintinas muilas.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:59)
Kad charizmos reikia, tai faktas.

Gal pas mus problema tame ir yra, kad neturim charizmatiškų dainininkių/-ų ?
Aš irgi net nežinau ką iš žinomų atlikėjų būtų galima pavadinti charizmatišku/a g.gif Paskui dar prisideda, kad dainos neturim geros ir todėl vis gaunasi šnipštas laugh.gif

Man tai daug kurie charizmatiški, kurie scenoje užsilaiko, kiekvienas savaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 22:05)
Kas dėl laimėtojų, tai man gal tik vieninteliai azerbaidženiečiai nepatiko. Toks cukruotas, banalus, neįsimintinas muilas.

Tai kad ten mergina dainavo g.gif Kiek pamenu, tai gal tik man vienai ir patiko Azerbaidžanas laugh.gif Arba tik keletai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 sausio 2015 - 21:08
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 07, 21:02)

O man tas galvos atsukimas klipe nerealus. Daugiau nė nežiūrėjau, nes to pakako bigsmile.gif

Oi, nepamenu blush2.gif Nes klausyt man jos patiko. Bet klipas... buvau užsitraumavus, kai ją vonioje pamačiau blush2.gif blush2.gif Netgi taip blush2.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 21:02)
Bet aktyviausios yra mazumos, nes cia ju SANSAS iskovot sau skaistesne saule/parodyti, kad ir jie yra, todel ir balsuoja butent kitokie.

Tai išeina, ne ten ieškom tongue.gif doh.gif Reikia orientuotis į mažumas tongue.gif

QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 21:05)

Man graikė laimėtoja laaaabai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif blush2.gif blush2.gif
Ir estų daina labai so so pasirodė. Latvių laimėtoja irgi netgi labai vidutinė.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:04)
Iš lietuvių moterų tokių nė nežinau. Man gal  Vilija (bet čia labai subjektyvi nuomonė). Na bet kokiu atveju conchitinio balso ji neturi  biggrin.gif

Iš vyrų atlikėjų charizmatiškiausias (vėlgi mano subjektyvia nuomone) Marijonas. Bet jis neturi operinio (ir aplamai stipraus) balso.

Tada man  (vėlgi subjektyviai) gal prie tokių  blush2.gif  Bet vėlgi, dar per anksti apie jį gal spręst.

Man kaip tik Marijonas tiesiog mielas vyras, bet charizmos pas jį mažai.
Labai įsimenamas yra gi tas su australe vedęs, Žilvinas Grigaitis.
Po to Igoris Kofas, Kaušpėdas, Mamontovas jaunystėje, kai baltais plaukais buvo, dabar jau aišku nušepęs toks.

Iš moterų, sakykit ką norit, bet man Natalija Bunkė labai įsimintina, kai ji su makiažu, iš karto atkreipia akį, kai fotkes pamatau. Indrė Burlinskaitė labai savita ir įsimenama.
Atsakyti
Soled, ar šią dainą turit omeny?
https://www.youtube....h?v=ipQswujA5gw
Atsakyti