Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:30)
Bet tai tas pasakymas , Conchita su ja  nugalėtų... aš suprantu, gal su ironija?
--
Pats Conchita jau savaime sensacija + BALSAS. Ne pati Conchitos daina juk buvo stebuklas, o visuma, jos pateikimas.

Pamatysim biggrin.gif

--

Na, aš prie tų, kurie sako, kad daina vis dėlto nulėmė. Ir balsas, aišku smile.gif Manau, kad jei bet kas turintis gerą balsą būtų dainavęs, laisvai nugalėtų. Ir jei tai būtų dainavusi efektinga moteris, o ne transvestitas, manau, rezultatai iš viso būtų ėję į vienus vartus blush2.gif Juk visumoj tai labai daug netolerantiškų žmonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 sausio 2015 - 20:36
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 19:50)

Va Conchita man iš pačio pirmo pasiklausimo įstrigo. Buvau beveik garantuota dėl jos pergalės. Tik galvojau, kad gali pamaišyti tie transvestitiniai dalykai biggrin.gif

Man ta daina graži, kai dainuoja bet kas turintis gerą balsą.

Nu gerai. Tadas turi gerą balsą. Ne tokį gerą kaip Conchitos, bet ganėtinai gerą.

Nebūtų jis niekaip su Conchitos daina nugalėjęs schmoll.gif schmoll.gif

Arba kuris nors dar iš lietuvių .

Nemanau, kad būtume sugalvoję kažkokį super duper originalų pateikimą (vizualiai).

Kaip daina man asmeniškai pernai žymiai geresnė buvo armėno daina blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:29)
Tai taip, visi niekada nesakys vau ir apie pačią nerealiausią dainą, bet vistiek atsiranda dauguma, kuri nulemia smile.gif Nors jau nebepamenu ar Conchitos daina dideliu balų skirtumu nugalėjo, ar kelios dainos panašiai pasiskirstė.

Neatsimenu ir as tiksliai, bet ar neliko armenas antroj vietoj? Labai uz ji sirgau (nors gyvai ir nelabai jam sekesi) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:34)
Na, aš prie tų, kurie sako, kad daina vis dėlto nulėmė. Ir balsas, aišku smile.gif Manau, kad jei bet kas turintis gerą balsą būtų dainavęs, laisvai nugalėtų. Ir jei tai būtų dainavus moteris, o ne transvestitas, manau, rezultatai iš viso būtų ėję į vienus vartus blush2.gif

Idomi teorija, man netiketa.
Atsakyti
Man Conchitos daina nereali. Įstrigo pirmąkart išgirdus smile.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad Conchitos atveju laimėjo ne tik daina, bet pati visuma.

Daina + balsas+ SENSACIJA (kurią visi stebėjo, nieks matyt nėjo tuo metu sumuštiakų darytis biggrin.gif ) + pateikimas.

Pats pateikimas , atmetus šoką dėl moters su barzda buvo gražus. Pvz. klipas man tikrai negražus blush2.gif , Conchita vonioje. O va scenoje visuma jau visai kitaip, estetiškai atrodė blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:35)
Nu gerai. Tadas turi gerą balsą. Ne tokį gerą kaip Conchitos, bet ganėtinai gerą.

Nebūtų jis niekaip su Conchitos daina nugalėjęs  schmoll.gif  schmoll.gif

Arba kuris nors dar iš lietuvių .

Nemanau, kad būtume sugalvoję kažkokį super duper originalų pateikimą (vizualiai).
---
Kaip daina man asmeniškai pernai žymiai geresnė buvo armėno daina

Tadas gal ne (vistik man čia atrodo daugiau moteriai skirta daina), bet žinok dar suabejočiau ar taip jau nerealu būtų kokiai balsingai lietuvaitei, jei ne nugalėt, tai bent aukštai būt g.gif
--
Armėno nebloga tikrai buvo, bet man asmeniškai pradžia truputį nuobodoka.

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 21:35)
Neatsimenu ir as tiksliai, bet ar neliko armenas antroj vietoj? Labai uz ji sirgau (nors gyvai ir nelabai jam sekesi)  wub.gif

Gali būt, kad jis antroj ir liko drinks_cheers.gif

QUOTE(linamog @ 2015 01 07, 21:36)
Idomi teorija, man netiketa.

Man tai atrodo visai reali ta terorija g.gif Vien paskaičius komentarus prieš pačią EV, buvo netgi labai žiaurių Končitos adresu. Dėl to ir dvejojau, kad jai gali nepavykt vien dėl šito įvaizdžio. Na bet, kiek žmonių - tiek nuomonių.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:39)
Man atrodo, kad Conchitos atveju laimėjo ne tik daina, bet pati visuma.

Daina + balsas+ SENSACIJA (kurią visi stebėjo, nieks matyt nėjo tuo metu sumuštiakų darytis  biggrin.gif  ) + pateikimas.

Pats pateikimas , atmetus šoką dėl moters su barzda buvo gražus. Pvz. klipas man tikrai negražus  blush2.gif , Conchita vonioje. O va scenoje visuma jau visai kitaip, estetiškai atrodė  blush2.gif

Šiaip tai, aišku, gali būt kaip tik priešingai nei mano išsakyta teorija biggrin.gif Gal kaip tik ta sensacija ir davė pliusų, o ne minusų. To niekada nesužinosim, galim tik spėliot. Bet man pačiai tai daina labai patiko smile.gif
Labai įdomu būtų sužinoti įspūdį tų, kurie pirmą kartą tą pasirodymą pamatė EV scenoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 sausio 2015 - 20:50
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:43)
Tadas gal ne (vistik man čia atrodo daugiau moteriai skirta daina), bet žinok dar suabejočiau ar taip jau nerealu būtų kokiai balsingai lietuvaitei, jei ne nugalėt, tai bent aukštai būt g.gif
--
Armėno nebloga tikrai buvo, bet man asmeniškai pradžia truputį nuobodoka.

Bet tai vien balso juk neužtenka. Tada reikia ir ypatingos charizmos, stiprios asmenybės šalia tokios dainos . Kažkaip tokių lietuvaičių net nežinau, kuri būtų ir labai balsinga ir dar charizmatiška, kad vien savimi ir savo balsu sceną užpildytų blush2.gif blush2.gif

--------

O man armėno patiko nuo pirmo pasiklausymo, iškart užsinorėjo pakartot.
Ir nors pergalę EV finale pripažinau Conchitai, vertinant visumą, aš tos dainos po konkurso nelabai ir begirdėjau, na keliskart blush2.gif blush2.gif Poreikio tokio nebuvo. O armėno iki šiol ausinuke pūpso. Jinai man labai išjausta, na gal mano skonio muzika, ne todėl, kad ji būtų EV ar ne EV.

Conchitos - nors miuziklus, miuziklinį stilių mėgstu, tokios muzikos visgi klausausi pakankamai retai. Man ji nekasdieniška. Reikalaujanti atitinkamos nuotaikos.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 20:49)

Šiaip tai, aišku, gali būt kaip tik priešingai nei mano išsakyta teorija biggrin.gif  Gal kaip tik ta sensacija ir davė pliusų, o ne minusų. To niekada nesužinosim, galim tik spėliot. Bet man pačiai tai daina labai patiko smile.gif

Manau, kad sensacija visų pirma pritraukė. Dar nesu mačiusi, kad dėl kokios nors EV dainos būtų kada nors būtų tiek gausiai diskutuota. Nors kaip dainų juk buvo tikrai geresnių per visą EV istoriją.

Papildyta:

Na iš tos serijos, kaip sakoma , kad reklama, ar gera ar bloga yra reklama. Jeigu apie tave kalba, reiškia, tave pastebi. Šiuo atveju , spėju, visi, kurie buvo kokį gandą girdėję sukišo veidus į TV pasižiūrėt (ir pasiklausyt).

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 18:18)
Dėja daug vilčių į Milių, deja, nepatiko Europai kažkas kitokio. Tado gali ir nesuprasti.

Būtų gal patikęs, bet pats kaltas, nes per mažai atrepetavo ax.gif Juk jis prasčiau pasirodė nei lt, kai jį rinkome
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 07, 21:38)
Man Conchitos daina nereali. Įstrigo pirmąkart išgirdus smile.gif

Man tas pats biggrin.gif Specialiai nežiūrėjau ir neklausiau dainų iki konkurso (ką daro dauguma žiūrinčių) ir man Conchita buvo kažkas nerealaus, daina vau. Nemaišė, kad ji/jis transoseksualas. o vat pvz. Agnes Landau vemt vercia biggrin.gif Čia kaip jau save pateiksi...
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 18:30)
Nemanau, kad kada taip bus. Va tarkim Conchita. Laimejo. Ir ka? Visi pasakytu, kad vau vau vau? Tikrai ne visi. Man asmeniskai, is pradziu absoliuciai nekliuvo, neisimine ta daina. Dabar tai jau taip, kai sitiek visur praskambejus, tai isimenanti ji man atrodo, bet is pradziu... Butumem tokia issirinke, tikrai nesakyciau vau vau vau, garantuota pergale. O laimejo.

Laimėjo visa visuma, ne tik daina
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:50)
Bet tai vien balso juk neužtenka. Tada reikia ir ypatingos charizmos, stiprios asmenybės šalia tokios dainos . Kažkaip tokių lietuvaičių net nežinau, kuri būtų ir labai balsinga ir dar charizmatiška, kad vien savimi ir savo balsu sceną užpildytų  blush2.gif  blush2.gif
--------

O man armėno patiko nuo pirmo pasiklausymo, iškart užsinorėjo pakartot.
Ir nors pergalę EV finale pripažinau Conchitai, vertinant visumą, aš tos dainos po konkurso nelabai ir begirdėjau, na keliskart  Poreikio tokio nebuvo. O armėno iki šiol ausinuke pūpso. Jinai man labai išjausta, na gal mano skonio muzika, ne todėl, kad ji būtų EV ar ne EV.

Kad charizmos reikia, tai faktas.

Gal pas mus problema tame ir yra, kad neturim charizmatiškų dainininkių/-ų ?
Aš irgi net nežinau ką iš žinomų atlikėjų būtų galima pavadinti charizmatišku/a g.gif Paskui dar prisideda, kad dainos neturim geros ir todėl vis gaunasi šnipštas laugh.gif
---

Aš Conchitos dainos daugiau klausiau nei armėno. Bet ausinuke pas mane nėra nei vieno iš jų blush2.gif O yra tik Azerbaidžano daina.
Atsakyti