QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:35)
Nu gerai. Tadas turi gerą balsą. Ne tokį gerą kaip Conchitos, bet ganėtinai gerą.
Nebūtų jis niekaip su Conchitos daina nugalėjęs
Arba kuris nors dar iš lietuvių .
Nemanau, kad būtume sugalvoję kažkokį super duper originalų pateikimą (vizualiai).
---
Kaip daina man asmeniškai pernai žymiai geresnė buvo armėno daina
Tadas gal ne (vistik man čia atrodo daugiau moteriai skirta daina), bet žinok dar suabejočiau ar taip jau nerealu būtų kokiai balsingai lietuvaitei, jei ne nugalėt, tai bent aukštai būt
--
Armėno nebloga tikrai buvo, bet man asmeniškai pradžia truputį nuobodoka.
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 21:35)
Neatsimenu ir as tiksliai, bet ar neliko armenas antroj vietoj? Labai uz ji sirgau (nors gyvai ir nelabai jam sekesi)
Gali būt, kad jis antroj ir liko
QUOTE(linamog @ 2015 01 07, 21:36)
Idomi teorija, man netiketa.
Man tai atrodo visai reali ta terorija
Vien paskaičius komentarus prieš pačią EV, buvo netgi labai žiaurių Končitos adresu. Dėl to ir dvejojau, kad jai gali nepavykt vien dėl šito įvaizdžio. Na bet, kiek žmonių - tiek nuomonių.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 21:39)
Man atrodo, kad Conchitos atveju laimėjo ne tik daina, bet pati visuma.
Daina + balsas+ SENSACIJA (kurią visi stebėjo, nieks matyt nėjo tuo metu sumuštiakų darytis
) + pateikimas.
Pats pateikimas , atmetus šoką dėl moters su barzda buvo gražus. Pvz. klipas man tikrai negražus
, Conchita vonioje. O va scenoje visuma jau visai kitaip, estetiškai atrodė
Šiaip tai, aišku, gali būt kaip tik priešingai nei mano išsakyta teorija
Gal kaip tik ta
sensacija ir davė pliusų, o ne minusų. To niekada nesužinosim, galim tik spėliot. Bet man pačiai tai daina labai patiko
Labai įdomu būtų sužinoti įspūdį tų, kurie pirmą kartą tą pasirodymą pamatė EV scenoj.