QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 19:18)
Ir man tas Karnavalas nelabai...Du kartus girdejau, net nepaniuniuociau dabar...
---
Ar ateis kada tokie metai kai išgirdę LT dainą čia visi sakys vau vau vau kažkas tokio, 100 proc pergalė? Norėčiau, kad taip būtų
Po pirmo pasiklausymo skystoka pasirodė, bet po antro jau įsikalė į galvą. Kaip ten bebūtų, manau, priedainis gana įsimintinas
---
Kažkaip sunku patikėt, kad taip bus..
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 19:30)
Nemanau, kad kada taip bus. Va tarkim Conchita. Laimejo. Ir ka? Visi pasakytu, kad vau vau vau? Tikrai ne visi. Man asmeniskai, is pradziu absoliuciai nekliuvo, neisimine ta daina. Dabar tai jau taip, kai sitiek visur praskambejus, tai isimenanti ji man atrodo, bet is pradziu... Butumem tokia issirinke, tikrai nesakyciau vau vau vau, garantuota pergale. O laimejo.
Va Conchita man iš pačio pirmo pasiklausimo įstrigo. Buvau beveik garantuota dėl jos pergalės. Tik galvojau, kad gali pamaišyti tie transvestitiniai dalykai
Man ta daina graži, kai dainuoja bet kas turintis gerą balsą.
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 19:58)
Naujienų iš vakar filmavimo su komisijos komentarais ir balais...
http://eurodiena.lt/...ursines-dainos/
Aš kažkaip pesimistiškai žiūriu perskaičius
Dėl dainos...
Tikrai geros, akivaizdu, nėra.
---
Nu bet tas Zilnio komentaras apie Rolikus
Grupė Rollikai atliko savo stiliui būdingą kūrinį Sound of colours.Ramūnui Zilniui pasirodė, kad pritrūko repeticijų, bet pridūrė, jog vaikinai yra įdomūs ir su tinkama daina galėtų atstovauti Lietuvai.
Tai taip išeina, kad Brūzga dar turi kažkokią super duper dainą anot komisijos (jei sakė, kad Conchita su ja antrą kartą nugalėtų
) . Kažkaip abejoju, kad stebuklą ten jis turi.
----
Nu jo, įdomiai pakomentavo. Sunku patikėt, kad per vieną laidą jie taip ėmė ir atsikleidė kaip įdomūs bičai