Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Jolleee @ 2015 01 07, 16:51)

o man labai patiko lietuviškas variantas ir klipas thumbup.gif
įdomu bus išgirsti anglišką versiją.

o šiaip, manau dar tikrai anksti spręst, kaip kas, bent jau mano akimis aiškių lyderių kol kas nematyt rolleyes.gif
Tado fenomeno apskritai nesuprantu rolleyes.gif

Atsakyti
Va va, as ir to svaigimo del Tado nelabai suprantu. Butent cia. Gal ir fainas jis berniokas, bet, mano manymu, visai ne eurovizinis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 18:34)
Va va, as ir to svaigimo del Tado nelabai suprantu. Butent cia. Gal ir fainas jis berniokas, bet, mano manymu, visai ne eurovizinis  schmoll.gif

O kas yra eurovizinis? Net ir labiausiau euroviziniai transvestinai ne visada praeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 17:44)
O kas yra eurovizinis? Net ir labiausiau euroviziniai transvestinai ne visada praeina biggrin.gif

Toks ne masems jis cool.gif Su blizganciais triusikais scenoj del sou nelakstytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 07, 17:11)
Tokio tipo daina turi tureti labai rysku priedaini ir yyypac stipru vokala, kad galetu griebti uz sirdies. Cia nei vieno, nei kito.

Na va, dabar jau supratau, kad pirma filmuoja laidas, pasirodo spaudoj en komentaru, o tik tada i eteri.. Nesamone unsure.gif

Ir man tas Karnavalas nelabai...Du kartus girdejau, net nepaniuniuociau dabar... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 19:14)
Toks ne masems jis  cool.gif Su blizganciais triusikais scenoj del sou nelakstytu  smile.gif

Dėja daug vilčių į Milių, deja, nepatiko Europai kažkas kitokio. Tado gali ir nesuprasti.

Ar ateis kada tokie metai kai išgirdę LT dainą čia visi sakys vau vau vau kažkas tokio, 100 proc pergalė? Norėčiau, kad taip būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 18:18)

Ar ateis kada tokie metai kai išgirdę LT dainą čia visi sakys vau vau vau kažkas tokio, 100 proc pergalė? Norėčiau, kad taip būtų rolleyes.gif

Nemanau, kad kada taip bus. Va tarkim Conchita. Laimejo. Ir ka? Visi pasakytu, kad vau vau vau? Tikrai ne visi. Man asmeniskai, is pradziu absoliuciai nekliuvo, neisimine ta daina. Dabar tai jau taip, kai sitiek visur praskambejus, tai isimenanti ji man atrodo, bet is pradziu... Butumem tokia issirinke, tikrai nesakyciau vau vau vau, garantuota pergale. O laimejo.
Atsakyti
Naujienų iš vakar filmavimo su komisijos komentarais ir balais...

http://eurodiena.lt/...ursines-dainos/

Aš kažkaip pesimistiškai žiūriu perskaičius blush2.gif blush2.gif Dėl dainos...
Tikrai geros, akivaizdu, nėra.

Nu bet tas Zilnio komentaras apie Rolikus biggrin.gif g.gif

Grupė „Rollikai“ atliko savo stiliui būdingą kūrinį „Sound of colours“.Ramūnui Zilniui pasirodė, kad pritrūko repeticijų, bet pridūrė, jog vaikinai yra įdomūs ir su tinkama daina galėtų atstovauti Lietuvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 sausio 2015 - 18:59
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 19:18)
Dėja daug vilčių į Milių, deja, nepatiko Europai kažkas kitokio. Tado gali ir nesuprasti.

ko čia nesuprasti. Kiek mes klausėmės tos Miliaus dainos? Tai gali būti nebloga ištrauka operetės kontekste, bet į hitus anei kaip, kaip puikiai jis besudainuotų.

Tadas taip pat sužibės ar ne, priklauso daugiausia nuo kūrinio.
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 19:30)
Nemanau, kad kada taip bus. Va tarkim Conchita. Laimejo. Ir ka? Visi pasakytu, kad vau vau vau? Tikrai ne visi. Man asmeniskai, is pradziu absoliuciai nekliuvo, neisimine ta daina. Dabar tai jau taip, kai sitiek visur praskambejus, tai isimenanti ji man atrodo, bet is pradziu... Butumem tokia issirinke, tikrai nesakyciau vau vau vau, garantuota pergale. O laimejo.

o mes su kompanija žiūrėjom, tokia, kur abejinga bet kokioms ten dainoms, bet Končitai skambant buvo vau vau vau, išskirtinai geras jos pasirodymas buvo. Ir dabar ta daina yra hitas.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 07, 19:18)
Ir man tas Karnavalas nelabai...Du kartus girdejau, net nepaniuniuociau dabar... unsure.gif
---

Po pirmo pasiklausymo skystoka pasirodė, bet po antro jau įsikalė į galvą. Kaip ten bebūtų, manau, priedainis gana įsimintinas g.gif
---

Kažkaip sunku patikėt, kad taip bus.. biggrin.gif

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 19:30)

Va Conchita man iš pačio pirmo pasiklausimo įstrigo. Buvau beveik garantuota dėl jos pergalės. Tik galvojau, kad gali pamaišyti tie transvestitiniai dalykai biggrin.gif

Man ta daina graži, kai dainuoja bet kas turintis gerą balsą.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 07, 19:58)
Naujienų iš vakar filmavimo su komisijos komentarais ir balais...

http://eurodiena.lt/...ursines-dainos/
Aš kažkaip pesimistiškai žiūriu perskaičius  blush2.gif  blush2.gif  Dėl dainos...
Tikrai geros, akivaizdu, nėra.
---
Nu bet tas Zilnio komentaras apie Rolikus 
Grupė „Rollikai“ atliko savo stiliui būdingą kūrinį „Sound of colours“.Ramūnui Zilniui pasirodė, kad pritrūko repeticijų, bet pridūrė, jog vaikinai yra įdomūs ir su tinkama daina galėtų atstovauti Lietuvai.

Tai taip išeina, kad Brūzga dar turi kažkokią super duper dainą anot komisijos (jei sakė, kad Conchita su ja antrą kartą nugalėtų biggrin.gif ) . Kažkaip abejoju, kad stebuklą ten jis turi.

----

Nu jo, įdomiai pakomentavo. Sunku patikėt, kad per vieną laidą jie taip ėmė ir atsikleidė kaip įdomūs bičai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 sausio 2015 - 19:51
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 19:50)

Kažkaip sunku patikėt, kad taip bus.. biggrin.gif
Va Conchita man iš pačio pirmo pasiklausimo įstrigo. Buvau beveik garantuota dėl jos pergalės. Tik galvojau, kad gali pamaišyti tie transvestitiniai dalykai biggrin.gif

Man ta daina graži, kai dainuoja bet kas turintis gerą balsą.

Na va, matot, kaip skirtingai. Man visai neistrigo is pradziu, eiline balade susirode ax.gif Taip kad manau tikrai nerealu tiketis, kad visi vau vau vau sakys net ir apie nerealiausia daina.
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 07, 21:12)
Na va, matot, kaip skirtingai. Man visai neistrigo is pradziu, eiline balade susirode  ax.gif  Taip kad manau tikrai nerealu tiketis, kad visi vau vau vau sakys net ir apie nerealiausia daina.

Tai taip, visi niekada nesakys vau ir apie pačią nerealiausią dainą, bet vistiek atsiranda dauguma, kuri nulemia smile.gif Nors jau nebepamenu ar Conchitos daina dideliu balų skirtumu nugalėjo, ar kelios dainos panašiai pasiskirstė.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 07, 19:50)

Tai taip išeina, kad Brūzga dar turi kažkokią super duper dainą anot komisijos (jei sakė, kad Conchita su ja antrą kartą nugalėtų  biggrin.gif ) . Kažkaip abejoju, kad stebuklą ten jis turi.

Bet tai tas pasakymas , Conchita su ja nugalėtų... aš suprantu, gal su ironija?

Pats Conchita jau savaime sensacija + BALSAS. Ne pati Conchitos daina juk buvo stebuklas, o visuma, jos pateikimas.
Atsakyti