Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

Ta Monika tai kaip Ščiogolevaitė ar Anusauskaitė... dainuoja gal ir gerai, bet tik tiek. Neįdomu į ją žiūrėti, nuobodi mergaitė, be jokio cinkelio scenai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isyankar: 06 sausio 2015 - 12:04
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 06, 12:52)
Ta Monika tai kaip Ščiogolevaitė ar Anusauskaitė... dainuoja gal ir gerai, bet tik tiek. Neįdomu į ją žiūrėti, nuobodi mergaitė, be jokio cinkelio scenai.

Toks jausmas, kad aš rašiau biggrin.gif Atėjau parašyti, kad Monika na tikrai tokia visiškai be charizmos... Kaip kažkada sakiau, ji man labiausiai pritempta TV dainininkė ale žvaigždė... g.gif Na tikrai jai reikia kuo greičiau ieškotis kitos veiklos, nes ji niekada nebus žvaigždė. Nei LT, nei tuo labiau už LT ribų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 06 sausio 2015 - 11:59
Manau, jai tinka būti back dainininke, bet ne soliste. Kelia žiovulį...

Pritempta kaip ir Nainė... Galėjo geriau Tiškevič vesti euroviziją.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 06, 13:01)
Manau, jai tinka būti back dainininke, bet ne soliste. Kelia žiovulį...

Pritempta kaip ir Nainė... Galėjo geriau Tiškevič vesti euroviziją.

O Nainė man labai gerai veda smile.gif Tiškevič...kaip čia pasakius, gal per daug užstrigusi savo vaidmenyje doh.gif Kažkaip apie ją iš vis buvau be nuomonės, bet po pamatytos Kitoks pokalbis laidos, susidariau mirksiukas.gif

O dėl Linkytės drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Esu bendravusi su Beata, jos toks charakteris, ne vaidmuo. Superinė ji man, labai faina thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 06, 13:08)
Esu bendravusi su Beata, jos toks charakteris, ne vaidmuo. Superinė ji man, labai faina thumbup.gif

Gal ir maniškė nuomonė pasikeistų asmeniškai pabendravus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 06, 12:05)
O Nainė man labai gerai veda smile.gif

Man ji nyki ir blanki iki skausmo...
Atsakyti
Rolikai - Violeta
https://www.youtube.com/?v=3iCW-MreBnU

man tai gaila kad tiems rolikams nepavyko savo potencialo-vokalinio ir vizualinio - atksleisti. Gyvai visiškai išskydo ta energija.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 06, 12:52)

drinks_cheers.gif nugi jaučia klausytojas, kad jos tas dainas kaip užsideda, o ne iš jų jos eina. Čia kaip visi turi balsą, bet ne visi gali būti skaitovais, aktoriais, taip ir daininkai, nesukeliantys jokios jausmų bangelės. Monika viena iš tokių, mechaninių atlikėjų. Galbūt nesusitinka su tinkamais žmonėmis, kažkada Adelės interviu skaičiau, ji irgi ilgai buvo tik kabakų žvaigždė, kol "21 albumo" prodiuseris neparodė, kaip reikia dainuoti.
Nepernešu jų tinginystės ir atmestinumo. Jaučiasi, kad studijoje dirbama minimaliai, niekas neieško naujesnių garsų, išsiskiriančių, nesloksniuoja, nesodrina įdomesniais garsais tų melodijų, o tos kažkokios neįsimintinos.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 06, 11:53)
Apie tą Mamontovo FB užvestą diskusiją smile.gif

Nu... Mia vėl pasireiškė  rolleyes.gif

Zodziu, pasiskaicius situos komentarus taip pat ir siuometines komisijos nariu, as pradedu nebesuprasti ka as ten veikiu? Jei komisija nevertina zmoniu, kurie stengiasi ir dirba, atiduoda savo laika, tai ka mes po velniu ten veikiam?! Jei jau tai pajacu sou, tada sorry, bet be manes!!! Aciu uz demesi... Gero vakaro!

Nors šiais metais, jaučiu ir tikiuosi išvažiuos kuris nors vyriokas. Užteks tų bobų  irnesakyk.gif

Jau zyzimas prasideda doh.gif Tai jau tipo nebedalyvaus ar kaip čia suprasti tą- "sorry, bet be manęs"? Beje, tame siužete, kurį prieš dainą rodė, minėjo, kad jei jau šį kartą nepasiseks, tai kitais metais tikrai nedalyvaus(man įdomu kas ją vis traukia už liežuvio biggrin.gif )
Nu aš pilnai juos suprantu, kad nervas ima, kai vertina koks Liesis. Bet tai žinojo, kad vėl bus tas kvailas atrankos principas ir jau turėjo nusiteikt tam. Toks vaizdas, kad tik dabar sužinojo.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2015 01 06, 11:52)

Rūta visgi sugeba kažkuo prikaustyti. Kartais būna tokia piktoka plekšnė, savotiškai žavi smile.gif
Taip pat jinai man buvo žavi per šokius, tada aš ją atradau kažkaip. Gerai varė su Deivydu. Nors Deivydas man kažkoks unikumas, jis iš kiekvienos partnerės, net ir medinukės, padaro bent mini šedevrą. Reikėjo jam šokti su Agness Landau, būtume lt turėję savo nugalėtoją Conchitą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 06 sausio 2015 - 13:01
QUOTE(mjforever @ 2015 01 06, 12:33)
drinks_cheers.gif  nugi jaučia klausytojas, kad jos tas dainas kaip užsideda, o ne iš jų jos eina. Čia kaip visi turi balsą, bet ne visi gali būti skaitovais, aktoriais, taip ir daininkai, nesukeliantys jokios jausmų bangelės. Monika viena iš tokių, mechaninių atlikėjų. Galbūt nesusitinka su tinkamais žmonėmis, kažkada Adelės interviu skaičiau, ji irgi ilgai buvo tik kabakų žvaigždė, kol "21 albumo" prodiuseris neparodė, kaip reikia dainuoti. 
Nepernešu jų tinginystės ir atmestinumo. Jaučiasi, kad studijoje dirbama minimaliai, niekas neieško naujesnių garsų, išsiskiriančių, nesloksniuoja, nesodrina įdomesniais garsais tų melodijų, o tos kažkokios neįsimintinos.

Dar manyčiau prisideda tai, jog labai jaučiama, jog Moniką bando prastumti jos užnugaris (kurį ji neigia biggrin.gif ). Pernai jau taip akivaizdžiai grūdo iki finalo, bet žmonės nenubalsavo už ją... žodžiu, kuo labiau bando prastumti, tuo labiau atstumia.
Atsakyti