Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 20:56)
aa tai jau čia Tu paskubėjai gražų berniuką nugriebt  biggrin.gif

Taigi , kad tokie berniukai ant kiekvieno kampo nesimėto ax.gif didis.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 19:53)
Juk Hiperbolės tekstai - žinomų poetų eilės.
Pvz. berods Širvio eilių buvau atradusi jų tekstuose. Taigi ir nieko keista.

Na, tada suprantama.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 21:47)
Nu savotiška pavardė  biggrin.gif  Bet baikės
irnesakyk.gif

Būsiu Juodasnukienė , va  nail.gif

lotuliukas.gif

Man tai patinka jo pavardė - tokia grynai lietuviška. Su bėriu asocijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 20:22)
Na paklausiau tą Karnavalą gyvai (iš Auksinio balso). Iš antro klausimo tai gal ir neblogai  g.gif  Kaip EV. Nors visgi norėtųsi kažko geriau  blush2.gif  blush2.gif

O jums tas karnavalas neprimena pernykščio armėno? Iš pradžių tykiai tykiai, o po to kaip dės ax.gif
Aš to neoriginalumo ir bijau, jei išleisime karnavalą į trąsą
Atsakyti
Man Karnavalas patinka, aš būčiau už Lubį ir šitą dainą.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 21:10)

Man tai patinka jo pavardė - tokia grynai lietuviška. Su bėriu asocijuojasi biggrin.gif

o aš ir galvoju, ką man primena ta pavardė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 04, 21:14)
O jums tas karnavalas neprimena pernykščio armėno? Iš pradžių tykiai tykiai, o po to kaip dės ax.gif

man tai ne schmoll.gif armėno stipresnė nepalyginamai.. kažkaip iš pirmo karto užkabliavo atsimenu smile.gif
Atsakyti

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 04, 21:19)

man tai ne schmoll.gif armėno stipresnė nepalyginamai.. kažkaip iš pirmo karto užkabliavo atsimenu smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Armėno tai superinė daina buvo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu kur jau, lygint Lubį ir mano armėną. Pfff irnesakyk.gif

Jei penai buvau be nuomonės, ką siųst į EV, tai šiemet ačiū tau, Dieve, už Tadą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 04 sausio 2015 - 22:05
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 04, 22:14)

Bandau prisimint kas ten per daina buvo. Bet nujaučiu, kad ta, kur pradžioj jis verkė, o paskui visas gerumas pasigirdo? biggrin.gif Pamenu, man per ilga buvo ta lėta pradžia. Bet ta antra dalis tai labai gera. Edgariuko dainai dar trūksta..

Baisiai įdomu kada sudės visas dainas paklausyt. Vakar Valinskas sakė, kad jau yra, bet niekur neradau.

QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 23:03)
Nu kur jau, lygint Lubį ir mano armėną. Pfff  irnesakyk.gif
---
Jei penai buvau be nuomonės, ką siųst į EV, tai šiemet ačiū tau, Dieve, už Tadą.

lotuliukas.gif prisimenu tą rezervaciją laugh.gif

--

Ale va dasigyvenom. Jau su maldom reikia prašyt, kad atsirastų koks vertesnis dėmesio EV dalyvis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 22:12)
Bandau prisimint kas ten per daina buvo.

https://www.youtube....h?v=ChkJpnOgIwQ smile.gif viena geriausių aplamai visų metų EV smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 04, 22:51)
https://www.youtube....h?v=ChkJpnOgIwQ smile.gif viena geriausių aplamai visų metų EV smile.gif wub.gif

Taaaaip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 04, 23:51)

Taip, apie tą ir galvojau smile.gif

Man iš pernykščių tai Azerbaidžano dar įstrigus
https://www.youtube....h?v=ipQswujA5gw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 sausio 2015 - 23:12
Mergos, tai aišku, kad karnavalas neprilygsta, bet norėjau pasakyti, kad stilius panašus, išraiška ar kaip čia paakyti. Venas vyrioks, iš pradžių lėtai, o po to bando užplėšt, užplešia.

Žodžiu, nebeoriginalus tas mūsų Edgariuks. Tikiuosi, kad bus geresnių, Snukiuks pvz. tongue.gif blush2.gif
Atsakyti