Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 04, 19:34)
Idomu, kaip Lubio karnavalo angliska versija skamba. Nes dabar lietuviska perklausiau, tai is pirmo karto visai patiko  rolleyes.gif

man irgi labai įdomu.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 19:36)
Nesutinku dėl apkirpimo  biggrin.gif  Pats jo kirpimas kaip ilgiems plaukams jau pakankamai stilingas  smile.gif  Šonai išskųsti , tai du variantai - ir surišus gražu, ir palaidais.
--
Bet kadangi EV įspūdžio konkursas, siųsčiau jį gal visgi  palaidais. Kad išsiskirtų iš tradicinių plaukuosenų

nu va, pamačiau tą paskutinį video kur įmetei, ir norėjau rašyt, kad jei jis taip atrodytų, nekirpčiau tada biggrin.gif Gerai atrodo tie šonai išskusti. Šitaip jam geriausiai tinka.
--
O man atrodo kaip tik ne palaidais reiktų siųsti biggrin.gif (Nebentjie būtų tokie kaip tame paskutiniame video)

--
Biškį ne į temą, bet paklausiau tos Hiperbolės dainos ir pagalvojau - nu kodėl lietuviai nebesugeba sukurti dainų su tokiais gražiais žodžiais..
Papildyta:
Kam įdomu, "Karnavalas" gyvai (maždaug nuo 3:00 minutės )
https://www.youtube....h?v=HBMlb2j8ty8

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 sausio 2015 - 18:42
Na dar vienas Tado perdirbinys, kur jis atsiskleidžia:

https://www.youtube....h?v=JH_pobagnaw
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 18:48)

Biškį ne į temą, bet paklausiau tos Hiperbolės dainos ir pagalvojau - nu kodėl lietuviai nebesugeba sukurti dainų su tokiais gražiais žodžiais..

Juk Hiperbolės tekstai - žinomų poetų eilės.
Pvz. berods Širvio eilių buvau atradusi jų tekstuose. Taigi ir nieko keista.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 17:41)
Tiesa, esminis trūkumas - reikia dainos.

gal yra daina?

Atsiprašau, aš čia kaip pilypas išlindau - čia vėl kaip pernai vieni kitų dainas iš eilės dainuos?
Ir kas per Karnavalas? Čia daina - kandidatė į EV?

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 18:11)

Tai va, jam reikia kokios rokavos dainos.. Kitu atveju nežinau ar jis sueitų eurovizijos žiūrovams. Bijau, kad nebūtų kaip su Milium g.gif

drinks_cheers.gif nors man Miliaus daina patiko, ir kaip jis ją dainavo patiko, ir išvis jis man labai patiko biggrin.gif .

Nu kas man gali paaiškint, kodėl aš tokią nesimpatiją Baumilai jaučiu? doh.gif
Papildyta:
Paklausiau tą Karnavalą. Ai, nuobodu ir Kęstutį Jablonskį primena blush2.gif
Papildyta:
O dabar paklausiau, kaip Tadas Juodsnukis atlieka "Nakty" wub.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 04 sausio 2015 - 19:04

Nu va Taduks kaip tik Estų EV dainą nugalėtoją dainuoja:

https://www.youtube....h?v=ZvfscuRmIXw

Nuo 3 min. veiksmas

Vienas dalykas, kas man jame nepatinka g.gif , tai jo judėjimas scenoje. Kojos. Kaip jas laiko, kaip juda. Reiktų su choreografais padirbėti jam.

Mergos iš Tado komandos group.gif , kas čia pas mus prie choreografų ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 19:15)
Nu kas man gali paaiškint, kodėl aš tokią nesimpatiją Baumilai jaučiu?  doh.gif

Ir aš bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 19:19)
Mergos iš Tado komandos  group.gif , kas čia pas mus prie choreografų ?  smile.gif

Aš prie fitneso, jei ką, tai gal kuo padėsiu, štangą į rankas showoff.gif kad net kojos linktų bigsmile.gif darysim iš jo svajonių vyrą karį tokį bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 20:15)
Atsiprašau, aš čia kaip pilypas išlindau - čia vėl kaip pernai vieni kitų dainas iš eilės dainuos?
--
Ir kas per Karnavalas? Čia daina - kandidatė į EV?

---

Paklausiau tą Karnavalą. Ai, nuobodu ir Kęstutį Jablonskį primena blush2.gif

deja, bet taip doh.gif

---

Mhm.

---

hihihi.gif
Man po pirmo pasiklausymo irgi nelabai koks įspūdis buvo, nykokai pasirodė. Bet po to priedainis labai įstrigo. O dabar man visai nieko ta daina blush2.gif (Kaip eurovizinė, aišku).

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 20:19)
Nu va Taduks kaip tik Estų  EV dainą nugalėtoją dainuoja:
https://www.youtube....h?v=ZvfscuRmIXw

Nuo 3 min. veiksmas
---
Vienas dalykas, kas man jame nepatinka  g.gif , tai jo judėjimas scenoje. Kojos. Kaip jas laiko, kaip juda. Reiktų su choreografais padirbėti jam.

Mergos iš Tado komandos  group.gif , kas čia pas mus prie choreografų ?  smile.gif

Netinka jam visai toks popsas schmoll.gif Kažkaip nesižiūri g.gif

---

Nepastebėjau blush2.gif Bet abejoju, kad rokeris lengvai pasiduotų mokymams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 sausio 2015 - 20:04
Na paklausiau tą Karnavalą gyvai (iš Auksinio balso). Iš antro klausimo tai gal ir neblogai g.gif Kaip EV. Nors visgi norėtųsi kažko geriau blush2.gif blush2.gif

Tik dabar galvoju, šitai dainai tinka Edgaro kimus balsas. Kažin kaip kitų atliekama ji skambėtų g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 20:00)

Nepastebėjau blush2.gif Bet abejoju, kad rokeris lengvai pasiduotų mokymams biggrin.gif

Jis sakė, visų pirma yra menininkas smile.gif Bet rokeris širdy.
Jau išsiaiškinau, kad Meškėlos mokinys.
Bet radau, kad Vokalo egzaminą laikė su dviejų miuziklų arijomis. Ir ten buvo parašyta (youtube) , kad jo mokytojas - Vyt. Juozapaitis.

Šiaip dar labai šviežias jis, mažai apie jį info.

Beje, susiradau jį FB. Tai informuoju, kad nepasikėlęs, malonus bachūriuks (kai kuriuos būtent FB išryškina).
Atsakyti
Bet pavardė nemirtinga vis tiek biggrin.gif . Galima ir į įvairias kalbas verst.

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 20:37)
Bet pavardė nemirtinga vis tiek  biggrin.gif . Galima ir į įvairias kalbas verst.

Nu savotiška pavardė biggrin.gif Bet baikės
irnesakyk.gif

Būsiu Juodasnukienė , va nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 20:47)
Nu savotiška pavardė  biggrin.gif  Bet baikės
irnesakyk.gif

Būsiu Juodasnukienė , va  nail.gif

aa tai jau čia Tu paskubėjai gražų berniuką nugriebt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos eurovizininkės biggrin.gif greitai čia tas laikas pralekia, net nespėjau susivokt smile.gif
praleidau pirmą laidą, kaip tik lekiu per mediateką pažiūrėsiu kartojimą. O ta pati sistema bus - kad pirma dainą rinks, o po to atlikėją? g.gif
QUOTE(Jolleee @ 2015 01 04, 00:45)

Kadangi Edgaro dar niekas nerezervavo IMU aš!  bigsmile.gif  ir taškas!  cool.gif

laiku spėjot biggrin.gif jau būčiau aš griebus biggrin.gif na ką darysi, rezervuoju tada Vaiduką, jei niekas neužsirezervavo dar biggrin.gif

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 04, 18:34)
Idomu, kaip Lubio karnavalo angliska versija skamba. Nes dabar lietuviska perklausiau, tai is pirmo karto visai patiko  rolleyes.gif

skambės, manau, kiek geriau, bet man iš principo kaip EV, ta daina nepakankamai ryški unsure.gif išvis tai atrankai rėkiant reikia "naujo vėjo" rolleyes.gif
Atsakyti