Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 03, 23:15)
nu jei grynai pagal išvaizdą vertinant, tai Baumila gal gražesnis, bet Tadas man įdomesnis atrodo, ne saldaininio tipo. Nors plaukus aš jam vistiek kažkiek pakirpčiau blush2.gif  blush2.gif

aš tau mad.gif
Atsakyti
Na va, ir vėl metų ratas apsisuko. Sveika, eurochebra wub.gif
Dar neskaičiau, ką prirašėt, bet pasakysiu, kad mane tokia atranka erzina.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 12:50)
Na va, ir vėl metų ratas apsisuko. Sveika, eurochebra  wub.gif

biggrin.gif thumbup.gif

Pas mane vakar užlagino lrt ir nemačiau atrankos, peržiūrėsiu, kai į mediateką įmes, tadaa prisjungsiu su komentarais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 04 sausio 2015 - 12:53
Vajezusėli, tai čia rimtai jau visi kandidatai?

QUOTE(linamog @ 2015 01 03, 23:18)
Plaukus kirpciau, bet Baumila pries Tada eina i pavesi.

drinks_cheers.gif Ir į gilų.

Atsakyti
Andrius Mamontovas apie dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje: reiktų išklausyti žmonių, kuriems pats galėčiau patarti?

Skaitykite daugiau: Andrius Mamontovas apie dalyvavimą „Eurovizijos“ atrankoje: reiktų išklausyti žmonių, kuriems pats galėčiau patarti? | Alfa.lt http://www.alfa.lt/s...i#ixzz3NrAZPqHZ

Nu nezinau, gal ka praleidus esu, bet tikrai keista kai toks kaip Juozas Liesis sedi komisijoj g.gif
Atsakyti
Pirmos dalies įrašas LRT mediatekoje
eurovizija_2015_dalyviu_prisistatymai
Atsakyti
Pažiūrėjau dar kartą Tado pasirodymą. Na ką jūs, stipru. LABAI stipru. Va būtent ir su ta daina galėtų eiti (nu gaila, kad negalės jos dainuot).

Man asmeniškai įstrigo du jo privalumai, kas jo nedaro pilka mase tarp kitų atlikėjų. Vienas dalykas - bent pagal šią dainą tikrai stiprus ir gražus balsas.
Antras - katės akys biggrin.gif Va taip pavadinsiu jo akis ir žvilgsnį. Vien jau dėl tų akių nėra jis pilkas berniokas. Patinka , nepatinka tos akys ir aplamai jo išvaizda, kitas dalykas. Bet tokios nestandartinės akys atkreipia dėmesį . Būna vyrai gražūs, klasikinės išvaizdos, bet iš esmės jokie, viens į kitą panašūs. Šitas, sakyčiau , kitoks.

Vat dabar labai įdomu bus kiti jo pasirodymai.
O dar vyrioko širdyje rokenrolas, tai čia iš viso wub.gif wub.gif

Tiesa, esminis trūkumas - reikia dainos.

Ir dar, tikrai keista, kaip jis čia atėjo į tą konkursą (na metalistą, rokerį į tokį konkursą prisikviesti nėra taip paprasta, kiek supratau, šįkart ačiū Povilui Meškėlai, kad čia jį pastūmėjo, kažkur skaičiau apie tai).

Žodžiu, aš savo nugalėtoją jau turiu blush2.gif Dabar tik dainą jam reikia atrinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 sausio 2015 - 17:41
QUOTE(Ūla @ 2015 01 04, 13:50)
Na va, ir vėl metų ratas apsisuko. Sveika, eurochebra  wub.gif
**

thumbup.gif

---

O taip. Man tai įdomu pasidarė, ar nors kam bent iš šio forumo tokia atranka patinka biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 18:41)
Vat dabar labai įdomu bus kiti jo pasirodymai.
O dar vyrioko širdyje rokenrolas, tai čia iš viso  wub.gif  wub.gif
Tiesa, esminis trūkumas - reikia dainos.
---
Ir dar, tikrai keista, kaip jis čia atėjo į tą konkursą (na metalistą, rokerį į tokį konkursą prisikviesti nėra taip paprasta, kiek supratau, šįkart ačiū Povilui Meškėlai, kad čia jį pastūmėjo, kažkur skaičiau apie tai).
----
Žodžiu, aš savo nugalėtoją jau turiu  blush2.gif  Dabar tik dainą jam reikia atrinkti.

Tai va, jam reikia kokios rokavos dainos.. Kitu atveju nežinau ar jis sueitų eurovizijos žiūrovams. Bijau, kad nebūtų kaip su Milium g.gif
--

Milius irgi iš underground'o išlindo EV ir Meškėlos dėka mirksiukas.gif Manau, kad ir Taduks čia labiausiai dėl reklamos.
---

biggrin.gif Aš dar taip konkrečiai nieko nesakau, man dar per anksti spręst, dar reikia palaukt dainų ir žiūrėt kaip kiti atsiskleis. Bet kol kas visiems kitiems atsirado stiprus konkurentas.

Žodžiu, bet kuriuo atveju, manau, kad šiais metais važiuos vyriokas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 04, 12:34)

Nesiraukyk laugh.gif Jį kaip nors stilingiau(nors kiek trumpiau) apkirpus, gautųsi uch koks vyriokas karsta.gif
Atsakyti
Nu žinokit, jau naršau naršau Tadą bigsmile.gif

Vat įrodymas, kad nebūtinai jis ir ne roką gali sudainuoti įdomiai ir ekpresyviai rolleyes.gif

https://www.youtube....h?v=kONRWLuJXZE

Atsakyti
Idomu, kaip Lubio karnavalo angliska versija skamba. Nes dabar lietuviska perklausiau, tai is pirmo karto visai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 04, 18:11)

Nesiraukyk laugh.gif Jį kaip nors stilingiau(nors kiek trumpiau) apkirpus, gautųsi uch koks vyriokas karsta.gif

Nesutinku dėl apkirpimo biggrin.gif Pats jo kirpimas kaip ilgiems plaukams jau pakankamai stilingas smile.gif Šonai išskųsti , tai du variantai - ir surišus gražu, ir palaidais.
Bet kadangi EV įspūdžio konkursas, siųsčiau jį gal visgi palaidais. Kad išsiskirtų iš tradicinių plaukuosenų
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 04, 18:36)
Nesutinku dėl apkirpimo  biggrin.gif  Pats jo kirpimas kaip ilgiems plaukams jau pakankamai stilingas  smile.gif  Šonai išskųsti , tai du variantai - ir surišus gražu, ir palaidais.
Bet kadangi EV įspūdžio konkursas, siųsčiau jį gal visgi  palaidais. Kad išsiskirtų iš tradicinių plaukuosenų

Mano Končitėlės vistiek dar bent kelis metus musiet nieks neperspjaus smile.gif
Atsakyti