Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (1)

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 03, 23:15)
nu jei grynai pagal išvaizdą vertinant, tai Baumila gal gražesnis, bet Tadas man įdomesnis atrodo, ne saldaininio tipo. Nors plaukus aš jam vistiek kažkiek pakirpčiau blush2.gif  blush2.gif

Plaukus kirpciau, bet Baumila pries Tada eina i pavesi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 04, 00:18)
Plaukus kirpciau, bet Baumila pries Tada eina i pavesi.

Tai jo, Vaidukas daugiau tinkamas tik savim žavėtis cool.gif Bet va kiek pastebėjau, užsienio komisija į jį vis atkreipia dėmesį. Čia man klausimas dėl ko - ar dėl dainavimo, ar dėl išvaizdos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 03, 23:22)
Tai jo, Vaidukas daugiau tinkamas tik savim žavėtis cool.gif Bet va kiek pastebėjau, užsienio komisija į jį vis atkreipia dėmesį. Čia man klausimas dėl ko - ar dėl dainavimo, ar dėl išvaizdos?  unsure.gif

Speju - del uzkulisiniu susitarimu. cool.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 03, 23:24)
bet tikrai labai skirtingai žmonės supranta žodį "hitas"  g.gif

Tai šiandien prisistatymas, pačiù pasirinkti kūriniai, hitai -kità savaitę, bent jau aš taip supratau wink.gif

QUOTE(fukse @ 2015 01 04, 00:03)
Galutinė rezultatų lentelė susumavus lietuvių ir užsienio komisijos balus bei TV žiūrovų balsus:

1 vieta – Tadas Juodsnukis
2 – Vaidas Baumila
3 – Milita Daikerytė
4 – Edgaras Lubys
5 – Mia

O komisijos ir žiūrovù balsai eina 50/50 ?

Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2015 01 03, 23:26)
Tai šiandien prisistatymas, pačiù pasirinkti kūriniai, hitai -kità savaitę, bent jau aš taip supratau wink.gif

o tai ko tada Zilnys Baumilai moralą atskaitė? g.gif
Atsakyti
Tiesa, ir vėl Linkytės-Seiliaus-Tylos tandemas (vėmaliukù smailas) doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Siandien lietuviski hitai, kita laida uzsienio hitai.
Atsakyti
Lietuvos komisija atlikėjus išrikiavo taip: 1. E.Lubys; 2. T.Juodsnukis; 3. M.Linkytė; 4. V.Baumila; 5. Liepa; 6. J.Brūzga; 7. M.Daikerytė ; 8. Mia; 9. N.Šiaudikytė; 10. R.Striškaitė. Balų ji neskyrė Wilmai La ir „Rollikams“.

Olandas „Eurovizijos“ ekspertas R.Romke atlikėjus sudėliojo taip: 1. M.Daikerytė; 2. V.Baumila; 3. Liepa; 4. T.Juodsnukis; 5. J.Brūzga; 6. M.Linkytė; 7. R.Striškaitė; 8. “Rollikai”; 9. Mia; 10. E.Lubys. Be balų jis paliko N.Šiaudikytę ir Wilmą La.

Gruzijos dainininkė L.Curcumija savo lentelę sudėliojo taip: 1. V.Baumila; 2. E.Lubys; 3. M.Linkytė; 4. Mia; 5. T.Juodsnukis; 6. M.Daikerytė; 7. J.Brūzga; 8. “Rollikai“; 9. N.Šiaudikytė; 10. R.Striškaitė. Balų ji neskyrė Liepai ir Wilmai La.

Žiūrovai balsavo taip: 1. T.Juodsnukis (366 balsai); 2. M.Daikerytė (329 balsai); 3. E.Lubys (308 balsai); 4. V.Baumila (307 balsai); 5. Mia (278 balsai); 6. R.Striškaitė (226 balsai); 7. Liepa (206 balsai); 8. J.Brūzga (170 balsų); 9. N.Šiaudikytė (164 balsai); 10. Wilma La (142 balsai); 11. M.Linkytė (130 balsų); 12. “Rollikai” (39 balsai).
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 04, 00:27)
o tai ko tada Zilnys Baumilai moralą atskaitė?  g.gif

Pažiūrėjau lrt psl., rašo : "Atranka prasidėjo tautiškai – pirmojoje laidoje skambėjo lietuviški hitai".

Jooooo doh.gif kadangi filmavimas vyko prieš šventes, tai, matyt, kà mokėjo, tà dainavo, kad nereiktù papildomai ruoštis cool.gif
Atsakyti
O komisijos ir žiūrovù balsai eina 50/50 ?

IV. BALSAVIMAS

16. Balsavimas vykdomas dvejomis linijomis – žiūrovų balsavimas ir komisijos balsavimas.
17. Žiūrovų balsavimas pradedamas nuo 2 etapo. Kiekvieno koncerto metu žiūrovai balsuoja už koncerte pasirodžiusius atlikėjus. Koncerto pabaigoje paskelbiami žiūrovų balsavimo rezultatai – daugiausiai balsų surinkęs atlikėjas gauna 10 balų, 2 vieta – 9 balų, 3 vieta – 8 balai, 4 vieta – 7 balai, 5 vieta – 6 balai, 6 vieta – 5 balai, 7 vieta – 4 balai, 8 vieta – 3 balai, 9 vieta – 2 balai, 10 vieta – 1 balas.
18. Komisijos balsavimas pradedamas nuo 2 etapo. Kiekvieno koncerto metu komisija balsuoja už koncerte pasirodžiusius atlikėjus. Koncerto pabaigoje paskelbiami komisijos balsavimo rezultatai, kurie yra vertinami taip pat, kaip nurodyta šių Taisyklių 17 p.
19. Sudėjus 17 p. ir 18 p. aprašytiems žiūrovų ir komisijos balsavimo rezultatams yra skelbiamas koncerto nugalėtojas, Konkursą palieka mažiausiai balų surinkęs atlikėjas.
20. Nuo 3 etapo pradžios Konkurso rengėjo internetinėje svetainėje visi norintys galės balsuoti už Konkurso kūrinį (autorių). Savo balsus už kūrinį atiduos ir Konkurso komisija. Priešpaskutinėje laidoje bus paskelbti balsavimo internetu bei komisijos balsavimo rezultatai. Sudėjus internetinio balsavimo ir komisijos balsavimo rezultatus – paskelbiama daina – nugalėtoja.
http://www.eurovizij...nkos-taisykles/
Atsakyti
Susumavus komisijos balsus Vaidas gavo 29, Tadas 23
Iš żiūrovù Vaidas 7, Tadas - 12
Juos sudėjus 36:35 g.gif
Atsakyti
iš visų 12-kos, keturi atlikėjai man patiko wub.gif
1- Edgaras & Milita
2- Tadas ir Vaidas
mačiau praeitoje temoje jau vyrukų dalybas pradėjusios buvote lens.gif
Kadangi Edgaro dar niekas nerezervavo IMU aš! bigsmile.gif ir taškas! cool.gif

P.S. A.Mamontovo FB, vyksta diskusija Eurovizijos tema biggrin.gif