QUOTE(Germinė @ 2015 01 20, 22:11)
Šelmut,nusipirk tapšnoklį Aš be jo irgi nelabai parašau
Vakar Vyšniai skambina tetulė ir klausinėja,kada ilgoji pertrauka.Nesupratau,kodėl reikia skambinti pamokų metu? Aš bendraut juk nedraudžiu Ką manot?
Vakar Vyšniai skambina tetulė ir klausinėja,kada ilgoji pertrauka.Nesupratau,kodėl reikia skambinti pamokų metu? Aš bendraut juk nedraudžiu Ką manot?
nagi ilgoji tai ilgoji, bet tai pamokos sutrumpintos, tai ekstra atvejis, staigus pasitarimas ir pamoka pasistumia per 10 minučių. Pati labai retai skambinu vaikui į mokyklą. Greičiau parašau, kad paskambintų. Anksčiau iš viso telefonas buvo nešiojamas striukės kišenėje, dabar tik į klasę nešasi Gal irgi gali palikti rūbinėlėje? nepatiktų man.
Šelma - bet tai vaikis arba labai stengiasi atsiriboti, arba toks kietuolis tapęs?
Antra vertus, Braškės viena draugė iš namo išsikraustė, susitiko mieste, pasisveikino. KLausiau - pasikalbėjot? sako - neturim apie ką. gal ir su gimdytoja taip?
Apie kvapus. maniškė didesnė, reiškia, vaikai labiau save kontroliuoja. Kažkada sakė apie klasiokę "ji faina ir taip sunku su ja kalbėėti, kai ji taip smirdi". Regis neišskiria jos klasiokai tos mergaitės, bet matyt pasvarstymų būna visokių. Pagailėjom su vaiku, kad gaila, kai mama neprižiūri, o ten tokia būsima matematikos pažiba.. Šiaip mokytoja labai stengiasi ir atjautą, ir supratimą ugdyt. Patinka man ta naujoji mokytoja.