QUOTE(Karusia @ 2015 05 03, 09:01)
Jūs tikriausiai suprantate, kad priimtumėte į šeimą dar vieną vaiką, kuriam reiktų tiek pat, o gal dar daugiau rūpesčio, negu jsų mažieji? Vaiką be socialinių įgūdžių, pažeista nervine sistema?
Kažkaip maniau, kad Nastučių laikai baigėsi
Na gal tada mano pažįstami kitokie,turiu tris drauges jau suaugusias visiškai normalias,kaip ir anksciau cia mane užsipuolė del globos,tai va as ir pasiklausiau drauges,tai net supyko uz toki klausimą,sake žinoma,kad geriau nors kartais pabūti pas globėja pas kuria ji dirbo sunkiai,bet vistiek jai ten gerai buvo.Pazystu pora mergaiciu gyvenančiu seimynose ( viena manes atėjusi i darbą prašėsi,kad ateičiau pas ja,nes kažkada buvau davusi saldainiu ir paklaususi kaip ji gyvena,tai jai as jau drauge) jos abi ten nesenai,tai normalios mergaites,pagal jusu cia aprašymus tai turėtu buti kaip žvėriukai.Manau tokia mergaite tikrai norėtų vasara pabūti pas mane,as gi neliepciau dirbti,bet koki vezimuka galetu pastumdyti ar pažaisti su mano vaikais tuo pačiu ir užsidirbtų.
Seip man Jusu nuomone neįdomi, geriau as pasiklausiu tu kurios gyveno vaiku namuose,o cia tai ir tikėjausi tokios reakcijos,tik norejau paklausti ar galima taip.
Na tikrai viena mergina zinau kuri kaip žvėriukas,geria,rūko,laksto su bernais,bet manau gerumu butu galima ir su ja susitarti.
Papildyta:
QUOTE(Kristute97 @ 2015 05 03, 11:26)
Kai jau susitvarkysit su savo, tik tada galit pradėt galvot apie įvaikinimą. Paskaitykit, ką pati rašot. Su savo mergytėm sunkiai susitvarkot, o įsivaizduokit, ateis į Jūsų šeimą dar vienas žmogutis, kuris reikalaus Jūsų dėmesio, provokuos, kels pavydo scenas.
Na as esu maciusi kitaip,o ir is draugių pasakojimu esu susidariusi kitokia nuomone,gal klaidinga ?
Papildyta:
Viena is globojamu draugių pasakodavo,kaip visi žiūrėdavo tv,o ji ravedavo,arba kaip ten kažkokius pinigus jos išleisdavo savo dukrom,bet ji vistiek džiaugiasi,turi ir gražiu prisiminimų,vien sake,kad pavalgyti skaniau gaudavo tai vien del to norėjo pas globėjus,pas mane nereiketu nei daržų tavęs nei tvarkytis.