sveikos. na, skaitau skaitau ir kol kas, sakyčiau, gyvename be problemų, nes tos kasdienės, tai jau rūpestėliai. Kuo labiau stebiu savo aplinkoj esančius vaikus, Jonės draugės panakvoja vis, visokie bendri susibūrimai, tai vis įsitikinu, kad ji tokia kaip ir jos bendraamžės, tik gal mažiau palepinta. Šiaip aktyvi mergina, puikiai mokosi 2 kalbom, bet tėtis daug ir dirba. Kurią dieną iš klasiokės kuprinės bandelę pavogė ir suvalgė. Mums nieko nesakė, bet mergaitės mama pasakė. Tai aiškinomės. Liepiau imti savo piniginę ir ėjome pirkti bandelę, o ji visą kelią ėjo raudodama ir mūkė:"Man gėėėdaaa", aš aišku, moralą apie vagis, vagies vardą ir kaip ilgai reikės gražiai elgtis, kad vaikai vėl ja patikėtų. Čia aišku ir savo kaltės matau, nes į mokyklą dedu dėžutę su sveikais užkandžiais, o kiti bandeles nešasi, tai ir aš pradėjau bandeles dėti, tik kepu pati su visokiom maltom sėklom, avižom ir pan.
Matydamas kaip sesė mokosi Mažius nešasi savo lagaminėlį su pratybomis, o tada jau aš būnu įdarbinta
Mažius mūsų dabar tokiame periode, kai supykus jam moralą skaitau, o ans kaip echolalija sergantis žiūri į akis įžūliai ir viską atkartoja su šypsena veide. Tai arba žvengt pradedu arba išeinu. Neseniai pasibaigė "šiktelėjimo" į kelnes periodas. Iš darželio vis grįždavo ir spausdavo bezdulį kol apsi...arba riaugėdavo garsiai. Čia tipo labai linksma ir kietas bajeris
Pradžioj pergyvenau, bariau, gėdinau, bet po to nekreipiau dėmesio ir pasakiau, kad jeigu jam gerai apsiš...vaikščioti, tai ir man, tai taip ir pasibaigė jo ši...mas.
Kalba buvo apie hobius, tai galvoju dabar, kažkaip viskas pas mane su vaikais, tik knygas skaitau be jų
plaukioti einame kartu, tik aš 40 min plaukioju viena, o jie turi tuo metu turkštis vieni vaikų baseine, po to jau kartu su manimi. Stalo žaidimus - kartu, keliaujame - kartu, na, prie puodų viena pabūnu, man tai būna kaip terapija