Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 08, 21:25)
Kiekvienas turi savo nuomone ir poreikius. Pvz. mes pernai savo 9-meti pirma karta nusivezem j Tunisa. Maniau, kad labai jam patiks, pailses vaikas... Sulaukem nuolatinio nepasitenknimo, zyzimo ir pan. Labai gadino nuotaika. Sakiau daugiau nesivesim, nebent kokiu 14m. Bet kazkaip pagalvojau, kad Egipte gal jam bus idomiau, vistik Raudonoji jura puiki ir pan., be to tik ka 10 metu suejo, tai vel vaziuojam kartu. Jei scenarijus kartosis, tikrai daugiau nesivesim.

Tikrai tada negaliu nieko pasakyti 4u.gif Arba...Kažkur kažką praleidot, jei jam jau taip nepatiko...Gal vat rūpinates atsiminimais, o rūpintis reikia ryšiu...nuo gimimo. Anyway, tema aišku ne apie tai.
Maniškiai laukia nesulaukia kovo ir atsostogų (bus 6 metai) Neįsivaizduoju realiai net, kas galėtų nepatikti? Šilta jūra, maudynės, tėvai (kas svarbiausia) šalia, žaidmai, pramogos, maniškims nieko geriau nėra smile.gif Pas mus labai glaudus ryšis su vaikais, žinau, kad jei paliktume - jie būtų nelaimingi, mes būtume nelaimingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 08 sausio 2015 - 20:46
pukepuke pritariu jums 100proc., mes taip pat visada su vaikučiais, mano penkiametis lektuve nieko neprašo , nezyzia, tik kantriai laukia kol nuskrisime thumbup.gif
Atsakyti
As turiu draugiu kuriu vaikai paaugliukai ir jie visiskai apatiski kelionem su tevais!irgi viskuo nepatenkinti niekas netinka.
Kaip sakau ziauriu,bet Ka padarysi.ir pritariu,kad tada geriau nesivezt vaiku ir sau ramiai pailseti,o nervus gadintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2015 01 08, 21:45)
pukepuke pritariu jums 100proc., mes taip pat visada su vaikučiais, mano penkiametis lektuve  nieko neprašo , nezyzia, tik kantriai laukia kol nuskrisime  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Maniškiai irgi visai be problemų. Vienas malonumas su jais 4u.gif
Atsakyti
Neįsivaizduoju poilsio, be savo džiaugsmelių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2015 01 08, 21:45)
pukepuke pritariu jums 100proc., mes taip pat visada su vaikučiais, mano penkiametis lektuve  nieko neprašo , nezyzia, tik kantriai laukia kol nuskrisime  thumbup.gif

Bet sutikit su tuo kad po 10metu tas penkemetis jau neaisku koks bus ir ko nores mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 08, 21:47)
As turiu draugiu kuriu vaikai paaugliukai ir jie visiskai apatiski kelionem su tevais!irgi viskuo nepatenkinti niekas netinka.
Kaip sakau ziauriu,bet Ka padarysi.ir pritariu,kad tada geriau nesivezt vaiku ir sau ramiai pailseti,o nervus gadintis ax.gif

Paaugliai gal ir taip, bet kalba apie 9-ių metų vaiką 4u.gif
Kaip sakau, 1,5 metų - dvyniai - vargas, bet tik todėl, kad jie du. Bendavome su šeima, kurie 1-ą vaiką turėjo (mažiuką), na kitas reiklas jau jiems buvo.
2,5 - na tikrai labai thumbup.gif Taip, žiūrėjome pakaitomis vaikus, bet tikrai jau jie buvo gan protingi, o be to, jie buvo labai laimingi, tad visiems buvo labai smagu atostogauti.
O vat paskutinė kelionė buvo geguže, na tobula išvis, vaikai laimingi, mes laimingi, neralus poilsis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 08, 21:52)
Bet sutikit su tuo kad po 10metu tas penkemetis jau neaisku koks bus ir ko nores mirksiukas.gif

O ko jis turi norėti 10metų? g.gif Na 16 suprantu, o 10-ies? Nors mano galva, ryšis užsimezga būtent nuo įsčių...O 10 metų jau kaip yra, taip. Asmenybė formuojasi iki 3-jų metų psichologai sako.
Sutikim, paimkime vaiką nuo 8-ių metų iš laukinės (prastos) aplinkos, ir paimkime iš geros, mylinčios šeimos. Sakot, nebus skirtumo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 08 sausio 2015 - 20:59
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 08, 21:30)
Tikrai tada negaliu nieko pasakyti 4u.gif Arba...Kažkur kažką praleidot, jei jam jau taip nepatiko...Gal vat rūpinates atsiminimais, o rūpintis reikia ryšiu...nuo gimimo. Anyway, tema aišku ne apie tai.
Maniškiai laukia nesulaukia kovo ir atsostogų (bus 6 metai) Neįsivaizduoju realiai net, kas galėtų nepatikti? Šilta jūra, maudynės,  tėvai (kas svarbiausia) šalia, žaidmai, pramogos, maniškims nieko geriau nėra smile.gif Pas mus labai glaudus ryšis su vaikais, žinau, kad jei paliktume - jie būtų nelaimingi, mes būtume nelaimingi...

drinks_cheers.gif
Tik su vaiku, jei būčiau kada nesivežus- nagus nusigraužčiau ax.gif . Jei reiktų rinktis su vyru ar su vaiku, rinkčiausi vaiką biggrin.gif . Nuo gimimo visur kartu. Ir dabar jau svaigsta apie kelionę. Prieš pusmetį Bulgarijoj buvom, jokios problemos jau su devynmečiu. Taip pat šią vasarą pažintinėj po Lenkiją važiavo, tikrai sunki kelionė, mes pavargdavom, o jis ne bigsmile.gif . O va didysis ragus rodydavo, bet su juo po pažintines daugiau keliaudavom, gal labiau pavargdavo, dabar jau vienas važinėja ax.gif. O gal mes subrendom, gal jauna buvau, atrodė vaikas trukdo, dabar nesuprantu kaip gali trukdyti bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 08, 21:59)
gal jauna buvau, atrodė vaikas trukdo, dabar nesuprantu kaip gali trukdyti bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš irgi nesuprantu smile.gif Labai juos myliu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 08, 21:52)

Laikas parodys, bet aš su tėvais važiavau 15, 17 metų mielu noru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 08, 22:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif butent Laikas parodys. As su savo tevais ir dabar su mielu noriu vaziuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 08, 22:25)
drinks_cheers.gif butent Laikas parodys. As su savo tevais ir dabar su mielu noriu vaziuoju mirksiukas.gif

Yra tas paauglystės sunkus laikas, bet nejau norite pasakyti kad vaiko elgesys paauglystėje nuo nieko nepriklauso, t.y. yra atsitiktinumas arba loterija?
O 9 metai dar ne paauglystė, o tikrų tikriausia vaikystė.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2015 01 08, 21:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Labai grazu skaityt, kad yra tevu, kurie vat taip augina vaikus clap.gif Ir mano vaikai vaziavo su mumis visur iki studiju laiku, o ir dabar daznai kartu sudalyvaujam kartu tai pirtyj, tai nulekiam i kavine, teatra ir pan. Vaikystej atsirades rysys islieka stiprus 4u.gif
Atsakyti