QUOTE(daluzenik @ 2015 01 08, 02:28)
mes saviski taip pat palikom namie kai jam buvo dveji.
Bet po to kai matem maziukus prie baseino, tai taip mums jo truko, sirdi spaude ir gaila buvo, kad jis negali dziaugtis tuo paciu

Nesmerkiu tikrai, bet į poilsinę kelionę nenuvežti 2 metų vaiko man atrodo egoistiška
Man sąžinė neleistų. Į pažintinę, pvz, rudenį, į Romą planuojam - kitas reikalas

Su dvyniais 2,5 metų buvome Egipte - puikiai pailsėjom. Vat 1,5 metų buvo, tai šiek tiek pavargom, bet jie du buvo, ne vienas. Su vienu mažu bet kokio amžiaus neatrodo labai sunku, juk galima su tėčiu pakaitomis jį žiūrėti
Papildyta:
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 08, 07:49)
Ras vaikas sj kuo pabendraut. Mano sunus neblogai anglu moka, tai ir su kitatauciais susibendrauja.
Ir mes pagalvojam, kad butu gera visiems kartu, bet kai matai, kad seimos nariai valgyt eina po viena, nes vienas vaika paziuri, kol kitas pavalgo, po to apsikeicia. Prie baseino ramiai gulet negali, nes paskui maziukus eina... as noriu gulet ir nieko neveikt. Bet kokiu atveju, maziukas nieko neprisimins apie kelione. Nusivesim kai bus kokiu 8 m.
Tai neprisimins, bet esmė emocija, o ne prisiminimai. Kaip žinia, vaikai net įsčiuose būdami emocijas jaučia...
Ir aš apie tą paliktą tikrai ištisai galvočiau... ne poilsis.
O 8 metų jau labai didelis vaikas

Nžn, važiavom gegužę, na tobula, vaikams 5 metai, dideli, protingi vaikai jau. Jokio vargo. Ir atsimena puikiausiai viską.