Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 01 05, 16:18)
o kuris labiau - sea gull resort ar le pacha? smile.gif

Man tai vienareiksmiskai Le pacha. smile.gif Jis ir brangesnis uz Sea gull. Ir atsiliepimai geri apie ji. Vadinasi ne man vienai jis patiko.
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 01 05, 17:35)
dabar orų prognozė dar blogesnė.. sad.gif lietus nuo ketvirtadienio iki pirmadienio beveik kasdien ir tik +16  doh.gif  du metus važiavau tokiu laiku- oras kuo puikiausias buvo... unsure.gif

čia kaip loterijoj, draugė šiuo metu Egipte, iki Naujų buvo geras oras, pora dienų buvo prastos labai, vėjas didelis, šalta, šiandien sakė vėl geras oras...
Atsakyti
QUOTE(mam@ @ 2015 01 05, 17:06)
čia kaip loterijoj, draugė šiuo metu Egipte, iki Naujų buvo geras oras, pora dienų buvo prastos labai, vėjas didelis, šalta, šiandien sakė vėl geras oras...

nu va taip man ir sake vienas egiptietis viesbuty, kad 3 dienos blogos, ir 3po to geros seka, cikliskai.

del lietaus tai didziai abejoju, egipte nelyja po kelis metus, na nebent papurskia dulksna kelias minutes. kokie ten gali but lietus? gi ten dykumos, smelynai be jokios naturalios zalumos. jei ten po kelias dienas lytu, suzaliuotu visos dykumos biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Norejau paklausti tu, kurios vaziavo su samir I kaira ir luksora, kiek reikia tureti pinig lankytiniems objektams? Uz ka reikia moketi papildomai?Pavyzdziui piradimes ar totanhamono kapa?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 01 05, 17:35)
dabar orų prognozė dar blogesnė.. sad.gif lietus nuo ketvirtadienio iki pirmadienio beveik kasdien ir tik +16  doh.gif  du metus važiavau tokiu laiku- oras kuo puikiausias buvo... unsure.gif

as cia orus ziuriu ,graziau rodo biggrin.gif http://www.foreca.co...hardaqah?tenday
o jei rimtai tai neramu ,mes isvykstam 13 diena ,per savaite gal pasitaisys doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Tylene @ 2015 01 05, 16:35)

Šaukiam gerą orą biggrin.gif

QUOTE(mam@ @ 2015 01 05, 17:06)

Na va, bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 01 05, 14:15)
Merginos, reik patarimo. planuojam skrist i Hrg birzelio menesi, reik viebucio centre ir ant juros kranto. Yra tokie variantai : sea gull resort, regina, le pacha, sea garden.kuri rinktis? gal kokiu kitokiu variant zinot? bela vistoj buvom, patiko, bet i ta pati nenoriu vaziuot. Svarstau ar pirk dabar ar palaukt paskutines minutes? noretusi susisukt i 1200-1300 /asmeniui dvivieciame su AI. bet dabar tokiu kainu nera, reik palaukt tezu kainu, gal jie ka pasiulys.per lenkus dabar jei pirkt tai sutaupysi iki 100 lt, tai del to trenktis i PL nesinori..

mes vasario gale i sea gull pirkom. Dabar ten musu draugai, kai grys jie, po to mes, galesiu ka nors tikslesnio pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 05, 18:32)
nu va taip man ir sake vienas egiptietis viesbuty, kad 3 dienos blogos, ir 3po to geros seka, cikliskai.

del lietaus tai didziai abejoju, egipte nelyja po kelis metus, na nebent papurskia dulksna kelias minutes. kokie ten gali but lietus? gi ten dykumos, smelynai be jokios naturalios zalumos. jei ten po kelias dienas lytu, suzaliuotu visos dykumos biggrin.gif

pirma kart važiavau į Egiptą, klausiau draugės ar pasiimti skėį smile.gif ji iš manęs juokės, sakė ten lyja vieną dieną per metus ir šymet jau lijo lotuliukas.gif niu ir vieną dieną gavom gero lietaus, išvažiuojant nulijo, čia buvo balandį... tad niekad negali žinoti, bet lietaus tikimybė labai maža, geriau bijoti smėlio audrų
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 01 05, 22:12)
mes vasario gale i sea gull pirkom. Dabar ten musu draugai, kai grys jie, po to mes, galesiu ka nors tikslesnio pasakyt  ax.gif

Labai lauksiu naujienu tiek is jusu , tiek is jusu draugu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Laukinuke_: 05 sausio 2015 - 22:39
QUOTE(mam@ @ 2015 01 05, 21:44)
pirma kart važiavau į Egiptą, klausiau draugės ar pasiimti skėį smile.gif ji iš manęs juokės, sakė ten lyja vieną dieną per metus ir šymet jau lijo  lotuliukas.gif  niu ir vieną dieną gavom gero lietaus, išvažiuojant nulijo, čia buvo balandį... tad niekad negali žinoti, bet lietaus tikimybė labai maža, geriau bijoti smėlio audrų

tai vadinasi gismeteo meluoja dėl lietaus biggrin.gif vėjas tai man nebaisu, apsistatysiu "užuovėjom" pliaže ir jei saulė švies-bus šilta smile.gif o vakare ir šilčiau galima apsirengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 01 06, 08:01)
tai vadinasi gismeteo meluoja dėl lietaus  biggrin.gif  vėjas tai man nebaisu, apsistatysiu "užuovėjom" pliaže ir jei saulė švies-bus šilta smile.gif o vakare ir šilčiau galima apsirengti smile.gif

Man paskutines 2 d uzuovejos nebepadejo, per didelis vejas, pucia per tarpus sirmu, smeli nesa. O ir debesys tokie kaip migla saule uzstoja, tai net ne silta buvo
Atsakyti
Gal kuri esat buvusi SERENITY FUN CITY Hurgadoj, kaip atsiliepimai?
Atsakyti