Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(daluzenik @ 2015 01 05, 09:23)
bus matyt. gal ir uzsakytas tas staipsnis  g.gif
visokiu zmoniu siam sviete pilna, todel negali zinot ar tikra istorija.
labiausiai ir vercia abejoti jos tikrumu, moteriskes prasymas kaip kompensacijis uz patirta zala dar pabut tam paciam viesbuty...  unsure.gif

man iš vis ta istorija juokinga, nes atrodo kaip muilo opera biggrin.gif
Atsakyti
O ekskursijas is novaturo imat ar is ko? ax.gif Su kuo saugiau ir pan, gal kokiu rekomendaciju? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 05, 09:25)
O ekskursijas is novaturo imat ar is ko? ax.gif  Su kuo saugiau ir pan, gal kokiu rekomendaciju? biggrin.gif

esu keliavus su novaturu, tikrai viskas super buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 05, 09:25)
O ekskursijas is novaturo imat ar is ko? ax.gif  Su kuo saugiau ir pan, gal kokiu rekomendaciju? biggrin.gif

na kairan ir luksoran tai su novaturu buvau, vien del kalbos ir normalaus pasakojimo. kitas ekskursijas laisvai galima su vietiniais varyt, nes kazkokios istorijos ten nereikia, svarbu kad paveziotu
Atsakyti
Gal kuri buvot SERENITY FUN CITY Hurgadoj?
http://www.tez-tour.....html?id=206311
Pas rusus neblogi atsiliepimai ax.gif . Bet antroj juostoj ax.gif ir rusų daug doh.gif
Visai susimakalavau, nebežinau kur geriau Šarme ar Hurgadoj, neišsirenku, agentė kelis pasiūlymus atsiuntė ax.gif .
Atsakyti
Merginos, reik patarimo. planuojam skrist i Hrg birzelio menesi, reik viebucio centre ir ant juros kranto. Yra tokie variantai : sea gull resort, regina, le pacha, sea garden.kuri rinktis? gal kokiu kitokiu variant zinot? bela vistoj buvom, patiko, bet i ta pati nenoriu vaziuot. Svarstau ar pirk dabar ar palaukt paskutines minutes? noretusi susisukt i 1200-1300 /asmeniui dvivieciame su AI. bet dabar tokiu kainu nera, reik palaukt tezu kainu, gal jie ka pasiulys.per lenkus dabar jei pirkt tai sutaupysi iki 100 lt, tai del to trenktis i PL nesinori..
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 01 05, 13:15)
Merginos, reik patarimo. planuojam skrist i Hrg birzelio menesi, reik viebucio centre ir ant juros kranto. Yra tokie variantai : sea gull resort, regina, le pacha, sea garden.kuri rinktis? gal kokiu kitokiu variant zinot? bela vistoj buvom, patiko, bet i ta pati nenoriu vaziuot. Svarstau ar pirk dabar ar palaukt paskutines minutes? noretusi susisukt i 1200-1300 /asmeniui dvivieciame su AI. bet dabar tokiu kainu nera, reik palaukt tezu kainu, gal jie ka pasiulys.per lenkus dabar jei pirkt tai sutaupysi iki 100 lt, tai del to trenktis i PL nesinori..

as tik uz sea gull mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2015 01 05, 14:22)
as tik uz sea gull  mirksiukas.gif

Nu vat man jis irgi labiausiai limpa.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 01 05, 14:25)
Nu vat man jis irgi labiausiai limpa.

Buvom Seagull, daugiau nevaziuociau. Daug rusu, milziniskas kompleksas, zmoniu begales. Kambariai puse velnio, is pradziu dave tiesiai i gatve, tai nemiegojom pirma nakti, nes pypsejo masinos, veliau pasikeitem. Maistas irgi ne is geriausiu.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 01 05, 13:15)

As buvau le pacha. Labai man patiko. Labai skanus maistas, labai grazi teritorija. Jaukus viesbutukas. Ir si karta labai norejau i ji, bet jau buvus, tai rinkausi Premium sea gull. Sea gull irgi buvau, bet cia jau bus lyg ir atskiras, tik naudotis galesiu sea gull teritorija.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 01 05, 17:12)
As buvau le pacha. Labai man patiko. Labai skanus maistas, labai grazi teritorija. Jaukus viesbutukas. Ir si karta labai norejau i ji, bet jau buvus, tai rinkausi Premium sea gull. Sea gull irgi buvau, bet cia jau bus lyg ir atskiras, tik naudotis galesiu sea gull teritorija.

o kuris labiau - sea gull resort ar le pacha? smile.gif
Atsakyti
dabar orų prognozė dar blogesnė.. sad.gif lietus nuo ketvirtadienio iki pirmadienio beveik kasdien ir tik +16 doh.gif du metus važiavau tokiu laiku- oras kuo puikiausias buvo... unsure.gif
Atsakyti