Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Ir mano atsirado biggrin.gif . Mano agentė sakė kad tikrai viskas bus gerai ir pateksim ten kur ir užsisakėm. Čia tik sistemoj kažkokie nesklandumai buvo smile.gif
Jums gerai jau skrydis čia pat bigsmile.gif Man dar 3 sav. laukti, bet orai tai jau turėtu būti geri, nors pernai tokiu metu irgi į tą liūtį papuolėm kai viskas plaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 18 vasario 2015 - 11:01
QUOTE(-luka- @ 2015 02 18, 11:58)
..Man dar 3 sav. laukti, bet orai tai jau turėtu būti geri, nors pernai tokiu metu irgi į tą liūtį papuolėm kai viskas plaukė  lotuliukas.gif

Kada skrendate ir 5 kur? ax.gif Mes 03.14 kylam, gal ir jus tuo metu?
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2015 02 18, 11:10)
Kada skrendate ir 5 kur?  ax.gif  Mes 03.14 kylam, gal ir jus tuo metu?

mes kovo 12d. Sindbad viešbutis Hurgadoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas skrenda kovo 5d. į Titanic beach agua park

gal kas buvot neseniai, ir kokį atsiliepimą brūkštels 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit plačiau apie paslaugą p-parko parašyti. Kaip ten viskas vyksta? Kur tas žmogus laukia paimti auto ir kur paskui atvaro auto kai parskrendi?
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2015 02 18, 16:22)
Gal kas galit plačiau apie paslaugą p-parko parašyti. Kaip ten viskas vyksta? Kur tas žmogus laukia paimti auto ir kur paskui atvaro auto kai parskrendi?

Viskas vyko taip - rezervavau laiką ir reikėjo atvažiuot į centrinę aikštelę (prieš pat oro uosto įėjimą), ten pasirašėm sutartį ir atidavėm auto. Grįžus paskambinom ir per kelias minutes mašiną atvarė ten pat kur ir atidavėm smile.gif

Beje, kovo pabaigoj planuojam skristi į egiptą. Gal kas apie viešbučius gali patarti? Nusižiūrėjom BEIRUT HOTEL HURGHADA, gal kas turit kokių atsiliepimų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgusI @ 2015 02 18, 13:43)
Gal kas skrenda kovo 5d.  į Titanic beach agua park

gal kas buvot  neseniai, ir kokį atsiliepimą brūkštels 4u.gif

Mes buvom sausio pabaigoje - vasario pradžia. Viešbutis mums visai patiko, kambariai ir aplinka tvarkomi, gražu, viskas žydi. Maudytis galėjome tik šildomuose baseinuose, kitur šalta - nors vienas kitas maudėsi. Aišku, mums buvo aktualu vandens parkas - tai viltis pateisino.
Na dėl maitinimo, tai sutinku su visais komentarais, kad labai menkas pasirinkimas,ypač rytais ir per pietus, vakarienei didesnis pasirinkimas, bet tikrai, nors nesame kažkokie išrankuoliai, reikėjo paieškot, ką valgyt.
Buvom alla karte(ar kaip ten) libano, visai nieko, na bet meksikiečių tai super - ir linksma, ir skanu ir aptarnavimas super.
Pasivaikščiokite tiltu, matosi žuvelės, ryte vienos, o vakare kitas asortimentas, matėm žuvis skraiduoles, gražu....
Atsakyti
QUOTE(Xinel @ 2015 02 18, 15:41)
Viskas vyko taip - rezervavau laiką ir reikėjo atvažiuot į centrinę aikštelę (prieš pat oro uosto įėjimą), ten pasirašėm sutartį ir atidavėm auto. Grįžus paskambinom ir per kelias minutes mašiną atvarė ten pat kur ir atidavėm smile.gif

Ačiū labai, reiks pasinaudoti būtinai thumbup.gif bigsmile.gif

Šiaip neblogas 3* viešbutis Bella Vista mirksiukas.gif jai renkatės iš 3* . Patys mes nebuvom, bet pažįstamų daug buvo , mes netoli sea gull buvom, tai man bella Vista toks jaukus pasirode wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 18 vasario 2015 - 16:16
Gal kas esate buve Coral Sea Holiday Village 5* Sarme?
Kaip atsielipimai?
Atsakyti
grizome is sharmo, na orai tikrai vidutiniskai temperatura svyravo nuo 18 iki 28 , pora dienu debesuotu buvo, vejuota. vakarai labai vesus, reikejo ir striukytes ir nuogom kojom salta , nes apie 13 silumos. idegem, bet daugiau vasari nevaziuosiu, salta maudytis smile.gif
Atsakyti
O gal kas skrenda kovo 17? smile.gif
Atsakyti
Hilton Hurghada Long Beach 4 žv.
Hilton Hurghada Resort 5 žv.

Norėjau paklaust kodėl visur siūlo 1-ąjį viešbutį? Ar čia koks suinteresuotumas? Nors 2-asis 5 žv. ir kainos nelabai skiriasi, bet kur kreipiausi visur kažkodėl siūlė 4 žv. g.gif Ką aplamai manot apie šiuos viešbučius? Ar Long Beach vertas dėmesio?
Atsakyti