Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 13:31)
Labai retas susirgimas Siame tinklalapyje ,,Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras" rasoma :
Egipte maliarija Maliarija. Labai nedidelė rizika birželio-spalio mėn. El Fajumo
teritorijoje (susirgimų neregistruota nuo 1998 m.).
Profilaktika nerekomenduojama.
Egipte didesne rizika Hepatito

Aciū.
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2015 02 12, 18:10)
O gal galetum surasyt kokios mazdaug kainos, kad zinociau kiek realiai nusideret galima  smile.gif

Gal pameni kiek laiko mazdaug uztruko kelione i Jeruzale, nes mes su mazaja, labai noriu nuvaziuot, bet nezinau ar jai nebus per sunku...

Mes emem vienoj agenturoj visas keliones is karto 5zmonems, tai dare nuolaida didesne (o gal ir nedare, suprasi ten juos) mirksiukas.gif Uz Jeruzale mokejom po 110$ zmogui. Mus paeme vakare ir vaziavom iki sienos. Kai praejom, mus jau paeme Izraelio autobusas ir vaziavom iki Negyvos juros. Ten buvom anksti ryte. Mes neblogai numigom. Paskui visa diena keliavom, o nakti vaziavom atgal i Egipta. Gal yra kitu marsrutu, net nezinau g.gif Paklauskit visko agenturoj. Manau, kad drasiai galit vaziuot su savo mazaja, atlaikys 4u.gif Nebuvo labai sunki kelione, o ispudziu daug liko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 02 12, 14:13)
Visai neisizeidziau, nes kelis metus keiciausi i ju pinigus smile.gif Asmeniskai man juos nemalonu paimt net i rankas-baisus, nesvarus. Gal jau dabar grazesni mirksiukas.gif Negali tiksliai apskaiciuoti kiek reiks. O kai lieka nepanaudoti, reik kazka pirkti, kad isleistum visus doh.gif Kai turiu dolerius, viskas man gerai thumbup.gif
Nu su taxi kai vaziuoji tai koks skirtumas kaip moki g.gif Kiek sugebu nusidereti, uztiek ir vaziuoju

Per koki kelioniu organizatoriu vaziuojat? Mes per Novatura - tai tikrai galima. paskaitykit

Tai vat. Man agenturoj butent taip ir pasake, kad tai dar ne garantija, kad tu ten ir sedesi, nes lektuvo igula turi teise pakeiti tavo vieta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 02 12, 22:43)
Tai vat. Man agenturoj butent taip ir pasake, kad tai dar ne garantija, kad tu ten ir sedesi, nes lektuvo igula turi teise pakeiti tavo vieta  rolleyes.gif

Visai delto nesiginciju drinks_cheers.gif Be reikalo tikrai igula nekeis vietu, o jei bus butinybe, apie savo vietas ir patys negalvosim g.gif Kaip registruodavomes patys internetu, jokiu nesklandumu nebuvo, tikiuosi, kad ir dabar nebus. Man atrodo, kad jusu agente patingejo atlikti sia operacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 02 13, 07:54)
Visai delto nesiginciju  drinks_cheers.gif Be reikalo tikrai igula nekeis vietu, o jei bus butinybe, apie savo vietas ir patys negalvosim g.gif Kaip registruodavomes patys internetu, jokiu nesklandumu nebuvo, tikiuosi, kad ir dabar nebus. Man atrodo, kad jusu agente patingejo atlikti sia operacija blush2.gif

Visko gali buti mirksiukas.gif
Nuvaziuosim i orouosta ir viskas bus aisku
Juk kelione nera labai tolima tai koks ten skirtumas kur sedeti rolleyes.gif
Visvien nera dar taip buve, kad kompanija isbarstytu po viena.
Siaip tikrai be reikalo nekeis, taciau prie avariniu isejimu ten kur platenes vietos kojoms istiest tikrai su mazais vaikais sedeti neleidzia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 13 vasario 2015 - 08:50
QUOTE(gurmans @ 2015 02 10, 15:15)
Speju,kad gyvensite Heights rajone,tai iki Tabos ne mazas atstumas ,ten visikai ramus komercinis rajonas.Bet pati Taba yra labai nedekingoje vietoje -praktiskai pasienis,beto Gazos ruozo pereja atidaryta,komendanto valanda kaip ir nepaprastoji padetis kolkas nepratesta,tad naturaliai kyla pasvarstymai apie galimus naujus ispuolius.Na as asmeniskai rekomenduociau savarankiskai laika leisti,tik Heightso ribose,kur ramu ir saugu vaikstineti,o i tolimesnius objektus vykti organizuotai,isskyrus oro transporta. 4u.gif

mega_shok.gif scare.gif na taip...baisoka kažkaip pasidarė... ačiū už info notworthy.gif

mes pirkdami net nepamąstėme apie tai kžkaip... keliausime į The Bay View Resort Taba Heights , tai net nežinau, kuriam jis čia rajone, nesidomėjau, ramiau gal kiek tik todėl, kad asmeniškai aš niekur iš viešbučio lįsti nežadu blush2.gif noriu tiesiog poilsio vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiditaV: 13 vasario 2015 - 16:07
QUOTE(SiditaV @ 2015 02 13, 16:58)
mega_shok.gif  scare.gif na taip...baisoka kažkaip pasidarė... ačiū už info  notworthy.gif

mes pirkdami net nepamąstėme apie tai kžkaip...  keliausime į The Bay View Resort Taba Heights , tai net nežinau, kuriam jis čia rajone, nesidomėjau, ramiau gal kiek tik todėl, kad asmeniškai aš niekur iš viešbučio  lįsti nežadu blush2.gif  noriu tiesiog poilsio  vacation1.gif  vacation4.gif

Pavydziu zmonems, kurie gali nusedeti savaite vienoj vietoj g.gif
Cia jau ne man schmoll.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Truputeli neramu ax.gif
Kazkodel pasiulymuose nerodo mus viesbucio g.gif Sea gull
Ar nebus vel taip kaip buvo praeita karta vaziuojant su vaikais kai reikejo vaziuot, pasake, kad turim keisti pasirinkima, nes agentura nutrauke sutarti su musu pasirinktu viesbuciu.
Jau kaip nemegstu tokiu dalyku! protest.gif
jau susigyveni, lauki kol pakliusi ten kur issirinkai ir bac tau sako- rinkis kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 02 13, 23:20)
Truputeli neramu  ax.gif
Kazkodel pasiulymuose nerodo mus viesbucio  g.gif Sea gull
Ar nebus vel taip kaip buvo praeita karta vaziuojant su vaikais kai reikejo vaziuot, pasake, kad turim keisti pasirinkima, nes agentura nutrauke sutarti su musu pasirinktu viesbuciu.
Jau kaip nemegstu tokiu dalyku!  protest.gif
jau susigyveni, lauki kol pakliusi ten kur issirinkai ir bac tau sako- rinkis kita  doh.gif

gal ten kazkas grybauja, nes ir musu Jaz Makadina nebeduoda... tikiuosi su internetu pas novatura kazkas uzgrybav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx @ 2015 02 13, 22:54)
gal ten kazkas grybauja, nes ir musu Jaz Makadina nebeduoda... tikiuosi su internetu pas novatura kazkas uzgrybav smile.gif

Kada Jus I JAz Makadina jei ne paslaptis?
Atsakyti
vasario 21 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx @ 2015 02 14, 07:31)
vasario 21 d.  4u.gif

Tai jus pora sav anksciau nei mes, gal grize nors trumpai duokit zinia, sviezius ispudzius wub.gif
Atsakyti