QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 09:18)
tik neisizeskit, bet dazniausiai jie zmonems nepatinka kai ju nepazysta ir su jais nemoka elgtis
Visai neisizeidziau, nes kelis metus keiciausi i ju pinigus
Asmeniskai man juos nemalonu paimt net i rankas-baisus, nesvarus. Gal jau dabar grazesni
Negali tiksliai apskaiciuoti kiek reiks. O kai lieka nepanaudoti, reik kazka pirkti, kad isleistum visus
Kai turiu dolerius, viskas man gerai
QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 09:56)
Bet ir taxi vazineti pigiau gaunasi nei doleriukais,na mes pastaraisias metais islosem, kad keitemes dolerius i ju pinigus
aisku, jai tik guleti ant gulto ir niekur nejudeti, tai jokio skirtumo kokius pinigus kiseneje turi. bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu
Nu su taxi kai vaziuoji tai koks skirtumas kaip moki
Kiek sugebu nusidereti, uztiek ir vaziuoju
QUOTE(daluzenik @ 2015 02 12, 11:34)
siandien paskambino is agenturos, pasake, kad galiu jau keliones dokumentus atsiimti, bet pasiteiravus ar galima per agentura ar dar kazkaip kitaip uzsisakyti vietas lektuve, man buvo atsakyta, kad nera tokiops galimybes.
Cia forume kazkuri mamyte rase, kad uzsisakle, tai kaip cia yra is tiesu
Agenturoj sake, kad tai padaryti buvo imanoma tik pries pusmeti
kai mes keliavom pries pora metu, buvo galima patiems is vakaro rezervuotis su keliones dokumentais prisiregistravus novaturo puslapyje, bet man megaturo darbuotoja tikina, kad dabar tokios galimybes jau nera.
Per koki kelioniu organizatoriu vaziuojat? Mes per Novatura - tai tikrai galima.
paskaitykit