Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Alri @ 2015 02 12, 04:20)
Ir man nepatinka ju pinigai schmoll.gif As irgi doleriais atsiskaitau. ax.gif

tik neisizeskit, bet dazniausiai jie zmonems nepatinka kai ju nepazysta ir su jais nemoka elgtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 09:18)
tik neisizeskit, bet dazniausiai jie zmonems nepatinka kai ju nepazysta ir su jais nemoka elgtis  4u.gif

Nebūtinai. Jau 12 metų vis važinėjam į Egiptą, bet kaip tik nustojom keisti dolerius į jų vietinius pinigus, nors kokius 7 metus pastoviai tai darėm. Gal kai ten kažkokius smulkius suvenyrus perkalioji, tai sutaupai kažkiek, bet šiaip tai visai nebūtina. Bent jau mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 02 12, 08:48)
Nebūtinai. Jau 12 metų vis važinėjam į Egiptą, bet kaip tik nustojom keisti dolerius į jų vietinius pinigus, nors kokius 7 metus pastoviai tai darėm. Gal kai ten kažkokius smulkius suvenyrus perkalioji, tai sutaupai kažkiek, bet šiaip tai visai nebūtina. Bent jau mums  biggrin.gif

Bet ir taxi vazineti pigiau gaunasi nei doleriukais,na mes pastaraisias metais islosem, kad keitemes dolerius i ju pinigus smile.gif aisku, jai tik guleti ant gulto ir niekur nejudeti, tai jokio skirtumo kokius pinigus kiseneje turi. bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
As isvis nuvykusi gryninciaus is korteles bankomate ju vietine valiuta, ir ramu. Kam tie keliagubi kaitaliojimai?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 12, 11:08)
As isvis nuvykusi gryninciaus is korteles bankomate ju vietine valiuta, ir ramu. Kam tie keliagubi kaitaliojimai?

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 12, 09:08)

cia geriausia mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
O mokestis uz isgryninimą ir valiutis konvertavimą svetimojesalyje nebus didelis...pvz swed bank.
Atsakyti
siandien paskambino is agenturos, pasake, kad galiu jau keliones dokumentus atsiimti, bet pasiteiravus ar galima per agentura ar dar kazkaip kitaip uzsisakyti vietas lektuve, man buvo atsakyta, kad nera tokiops galimybes. verysad.gif
Cia forume kazkuri mamyte rase, kad uzsisakle, tai kaip cia yra is tiesu g.gif
Agenturoj sake, kad tai padaryti buvo imanoma tik pries pusmeti rolleyes.gif
kai mes keliavom pries pora metu, buvo galima patiems is vakaro rezervuotis su keliones dokumentais prisiregistravus novaturo puslapyje, bet man megaturo darbuotoja tikina, kad dabar tokios galimybes jau nera.

ir dar turiu dideli prasyma gurmans :
gal jus galetumet mums priminti ju kalba pagrindines reikaligas zinoti frazes kleliaujan?
tokias kaip labas, kiek kainuoja
aciu, prasom ir taip toliau.
Anksciau kai pasiimdavom is agenturu ju katalogus, ten budavo viskas.

Dabar, kai viska internmetu darom, nera is kur pasizureti.
Manau butu ir kitos dekingos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nessta @ 2015 02 12, 11:29)
O mokestis  uz isgryninimą ir valiutis konvertavimą svetimojesalyje nebus didelis...pvz swed bank.

Konvertuos tikrai palankesniu nei keiciantis banke. isgryninimo mokestis Swedbank kortelei 10lt buvo. Pasiskaiciuoti, kiek +- reikes, ir vienu kartu nusigryninti.
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 02 12, 11:34)

ir dar turiu dideli prasyma gurmans :
gal jus galetumet mums priminti ju kalba pagrindines reikaligas zinoti frazes kleliaujan?
tokias kaip labas, kiek kainuoja
aciu, prasom ir taip toliau.
Anksciau kai pasiimdavom is agenturu ju katalogus, ten budavo viskas.

Dabar, kai viska internmetu darom, nera is kur pasizureti.
Manau butu ir kitos dekingos  ax.gif

yra 1 puslapyje, dar pati kažkada kėliau wink.gif
Atsakyti
Kuklute30, o jei nusigauti iki tos Soho aiskstes, toli?-o jus vaziavot su Taxi kur nors, kad mazdaug bent zinot kokias kainas tartis

O kelioniu emet kur nors?-gal patartum is kur geriau butu uzsisakyt?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 09:18)
tik neisizeskit, bet dazniausiai jie zmonems nepatinka kai ju nepazysta ir su jais nemoka elgtis  4u.gif

Visai neisizeidziau, nes kelis metus keiciausi i ju pinigus smile.gif Asmeniskai man juos nemalonu paimt net i rankas-baisus, nesvarus. Gal jau dabar grazesni mirksiukas.gif Negali tiksliai apskaiciuoti kiek reiks. O kai lieka nepanaudoti, reik kazka pirkti, kad isleistum visus doh.gif Kai turiu dolerius, viskas man gerai thumbup.gif
QUOTE(ataka26 @ 2015 02 12, 09:56)
Bet ir taxi vazineti pigiau gaunasi nei doleriukais,na mes pastaraisias metais islosem, kad keitemes dolerius i ju pinigus smile.gif aisku, jai tik guleti ant gulto ir niekur nejudeti, tai jokio skirtumo kokius pinigus kiseneje turi. bet cia kiek zmoniu tiek nuomoniu  4u.gif

Nu su taxi kai vaziuoji tai koks skirtumas kaip moki g.gif Kiek sugebu nusidereti, uztiek ir vaziuoju
QUOTE(daluzenik @ 2015 02 12, 11:34)
siandien paskambino is agenturos, pasake, kad galiu jau keliones dokumentus atsiimti, bet pasiteiravus ar galima per agentura ar dar kazkaip kitaip uzsisakyti vietas lektuve, man buvo atsakyta, kad nera tokiops galimybes.  verysad.gif
Cia forume kazkuri mamyte rase, kad uzsisakle, tai kaip cia yra is tiesu  g.gif
Agenturoj sake, kad tai padaryti buvo imanoma tik pries pusmeti  rolleyes.gif
kai mes keliavom pries pora metu, buvo galima patiems is vakaro rezervuotis su keliones dokumentais prisiregistravus novaturo puslapyje, bet man megaturo darbuotoja tikina, kad dabar tokios galimybes jau nera.

Per koki kelioniu organizatoriu vaziuojat? Mes per Novatura - tai tikrai galima. paskaitykit
Atsakyti