Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 04, 12:06)
Kadangi aš ir į Hurgadą važiuoju.. Norėjau paklausti, pati nemažai apkeliavau, buvau Kaire, Liuksore, paradise island'e, gal ką galėtumėt parekomenduoti? Gal iš nardymo, kur verta važiuoti (ne apie giluminį)? Tiesa, kiek kainuoja pasikėlimas su parašiutu, gal žinot? smile.gif) būsiu tik 7 dienas.. O kelinta kyla, leidžiasi saulė, turiu omeny nuo kelių iki kelių galima maždaug saulutę gaudyt  ax.gif  ?

mums siais metai uz parasiutu pasikelima siule uz 80 doleriu, bet manau galima ir pasidereti. Dabar kazkokia orandzine sala yra atsiradusi i kuria plugdo, mes dar buvom saloje Utopija...na sakyciau viskas panasu kaip ir i rojaus sala (programos atzvilgiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 04, 13:06)
Kadangi aš ir į Hurgadą važiuoju.. Norėjau paklausti, pati nemažai apkeliavau, buvau Kaire, Liuksore, paradise island'e, gal ką galėtumėt parekomenduoti? Gal iš nardymo, kur verta važiuoti (ne apie giluminį)? Tiesa, kiek kainuoja pasikėlimas su parašiutu, gal žinot? smile.gif) būsiu tik 7 dienas.. O kelinta kyla, leidžiasi saulė, turiu omeny nuo kelių iki kelių galima maždaug saulutę gaudyt  ax.gif  ?

Na as dar prie situ buvus 4raciais safaryje ir povandeniniam laive. Safary tai man patiko su 4 raciais po dykuma lekt, pati programa siaip sau. Povandeninis laivas nevertas pinigu. Dar buvau pasiplaukiojime valtimi stikliniu dugnu. Bet cia gal patiks tiems, kas nesnorkelina.
Ai maciau raudonosios juros muziejus- akvariumas prie hurgados pastatytas naujas. Tai sekanti kart gal nulekciau su kokiu taxu iki jo.
Mb buves ekskursijoj po elgouna, sake patiko.

Saule kyla kokia 7, leidzias 5. Silta buvo mazdaug nuo 11 iki 3.

Parasiutus maciau, ir kaitus, banglentes taip pat. Bet as tokio tipo sportu neuzsiimu, tai kainom nesidomejau
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 04, 15:07)
Na as dar prie situ buvus 4raciais safaryje ir povandeniniam laive. Safary tai man patiko su 4 raciais po dykuma lekt, pati programa siaip sau. Povandeninis laivas nevertas pinigu. Dar buvau pasiplaukiojime valtimi stikliniu dugnu. Bet cia gal patiks tiems, kas nesnorkelina.
Ai maciau raudonosios juros muziejus- akvariumas prie hurgados pastatytas naujas. Tai sekanti kart gal nulekciau su kokiu taxu iki jo.
Mb buves ekskursijoj po elgouna, sake patiko.

Saule kyla kokia 7, leidzias 5. Silta buvo mazdaug nuo 11 iki 3.

Parasiutus maciau, ir kaitus, banglentes taip pat. Bet as tokio tipo sportu neuzsiimu, tai kainom nesidomejau

O! Ačiū už info! Beje, kiek taxi kainuoja, ar verta kažkur hurgadoje važiuoti? smile.gif g.gif
Atsakyti
mes mazdaug gyvenom 7km nuo centro tai uz 10LE syusitardavom, praitais metais gyvenom km nuo centro atrodo uz dolerius vaziuodavom, kiek kainuoja viesasis transportas net nezinau
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 04, 12:54)
As vakar grizau is hurgados. Nuo sausio 1 atsalo stipriai, nei maudytis nei degintis nebegalejom. Vejas ziaurus, saltas, smeli nesa is visu pusiu. Iki tol tai buvo kaip vasara lt. Visumoj kelione patiko, spejom ir idegt ir pasnorkelint. Tik dziaugiausi kad nepirkau ilgesnio laikotarpio, nes paskutines 2 d tai jau man oras nepatiko, o veikt daugiau ten nera ka. Na nebent i ekskursijas vaziuot, bet as visur buvus, tai irgi ner prasmes

nu eina sau verysad.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...s.d?id=66793480
be žodžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 04 sausio 2015 - 17:54
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 04, 14:17)
O! Ačiū už info! Beje, kiek taxi kainuoja, ar verta kažkur hurgadoje važiuoti? smile.gif g.gif

pigu ten taxai. nuo hiltono viesbucio iki hurgados pvz apie 3-4 dolerius. tik butinai susitarkit is anksto. manau nuo hurgados centro iki to akvariumo ne daugiau kaip 2-3 doleriai kainuotu
QUOTE(ataka26 @ 2015 01 04, 15:58)
mes mazdaug gyvenom 7km nuo centro tai uz 10LE syusitardavom, praitais metais gyvenom km nuo centro atrodo uz  dolerius vaziuodavom, kiek kainuoja viesasis transportas net nezinau

vietiniai mikroautobusai vadinami dolmusais, jie kursuoja ta pagrindine gatve, reikia susitabdyt pakelus ranka, pasakyt kur nori ir sustos prie to objekto. kainuoja lb pigiai 1-2 agipto svarus zmogui

QUOTE(Tylene @ 2015 01 04, 16:31)
nu eina sau verysad.gif

siaip man ten vietinis toks vaikinukas pasakojo, kad oras pas juos tokiais ciklais ziema buna 3 dienos saltos vejuotos ir 3 po to eina be didelio vejo ir siltesnes. nzn kiek cia tiesos silumos atsvilgiu, bet kai mes buvom, tai vejo stiprumas tikrai buvo toks cikliskas, kas 3 dienas.
QUOTE(Jerda @ 2015 01 04, 17:52)

bet tai tikrai be zodziu, kokia turi but bemegene merga, kad varinet viena su nepazistamu arabu visur, baliavot jo saskaita, o po to dar eit pas ji i namus ir tiketis, kad jis nieko uz tai nepaprasys. cia ir lt gali taip pat baigtis, ka jau kalbet apie arabus doh.gif . o geriausias bajeris tai po to dar paprasyt novaturo kompensacijos lotuliukas.gif , atostogomis lotuliukas.gif , tame paciame viesbutyje doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 04, 19:24)
bet tai tikrai be zodziu, kokia turi but bemegene merga, kad varinet viena su nepazistamu arabu visur, baliavot jo saskaita, o po to dar eit pas ji i namus ir tiketis, kad jis nieko uz tai nepaprasys. cia ir lt gali taip pat baigtis, ka jau kalbet apie arabus doh.gif . o geriausias bajeris tai po to dar paprasyt novaturo kompensacijos  lotuliukas.gif , atostogomis lotuliukas.gif , tame paciame viesbutyje doh.gif .

drinks_cheers.gif ne nerga, o moteris, vyras namie laukė bigsmile.gif . Tai, galvoju, kažko, tik mažiau ekstremalaus, ir norėjo doh.gif . Mačiau kaip Turkijoj vienam viešbuty aptarnaujantis personalas elgias, kaip "kibina" į motinas sau tinkančias moteris biggrin.gif . Ten labai daug rusių atvažioja su juodukais pažaist, tsakant "viskas įskaičiuota". O ši moteriškė irgi ne pirmą kart išvažiavus buvo ax.gif .
Po tokių cirkų manęs vyras ne tik kad neužjaustų, bet ir išregistruotų ax.gif bigsmile.gif . Tai nereiškia, kad pateisinu prievartautojus ax.gif . Bet tokių moterų elgesio irgi nepateisinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 01 04, 18:52)

Visu aplinkybiu cia neraso g.gif
Taciau moteriskes naivumas neturi ribu ax.gif
Prasymas kompensuoti padaryta zala taip pat protu sunkiai suvokiamas doh.gif
As ko gero ne tik i ta viesbuti, bet ir i ta miesta gryzt turbut nenoreciau jei mane slegtu tokie blogi prisiminimai schmoll.gif o cia pageidauja atostogu ten pat kur viskas apie tai primena blush2.gif
Idomu ka apie tai mano jos vyras cool.gif
Jei ji nori atgal, gan nebuvo jai ten taip jau blogai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2015 01 04, 12:43)
Tai va, i tas 2 salciausias savaites ir pateksim, deja... Turbut net neiseis maudytis sad.gif Isskrendam jau antradieni

aš kažkaip nepergyvenu, vis tiek bus šilčiau nei pas mus bigsmile.gif

QUOTE(Jerda @ 2015 01 04, 17:52)

o jums neatrodo, kad čia užsakytas straipsnis, nes novaturas labai pasikėlė, kai pradėjo eiti kalbos, apie tez tour bankrotus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 04, 14:06)
Gal iš nardymo, kur verta važiuoti (ne apie giluminį)?

Ypatingai gražūs ir nenutrypti koralai Sharm El Naga. Ten veža ekskursijas, nuomoja įrangą, nardymas nuo kranto, su instruktorium arba individualiai. Koralai palei krantą, plaukt toli nereikia
Sharm El Naga
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 05, 10:09)
aš kažkaip nepergyvenu, vis tiek bus šilčiau nei pas mus  bigsmile.gif
o jums neatrodo, kad čia užsakytas straipsnis, nes novaturas labai pasikėlė, kai pradėjo eiti kalbos, apie tez tour bankrotus  rolleyes.gif

bus matyt. gal ir uzsakytas tas staipsnis g.gif
visokiu zmoniu siam sviete pilna, todel negali zinot ar tikra istorija.
labiausiai ir vercia abejoti jos tikrumu, moteriskes prasymas kaip kompensacijis uz patirta zala dar pabut tam paciam viesbuty... unsure.gif
Atsakyti