QUOTE(Storm @ 2015 02 05, 16:17)
Gurmans, dėkui už ataskymą.
Jei labai netrukdysiu, gal galit pasidalint mintimis kurioj daly geriausia nuvažiuot pasivaikščiot. Šarme buvau du kartus abu kartus kažkur važiavom, vaikštinėjom gatvelėmis, be tikrai nepasakysiu kur, kaip visiška "blondinė" (Ir čia žmogus kuris keliauja po Europa vienas ). Man visus tris kartus Egipte buvo svarbiausia panardyt, pasišildyt (pirmą sykį užsidėjau pliusiukus, apvažiavau Kairą ir kitas vietas, tai nebesinori to). Dar vienas dalykas, du sykius buvau su drauge, niekada neturėjom problemų dėl to, kad dvi moterys, ar dabar irgi tai saugu?
P.S.Gyvensim SEA CLUB
Jei labai netrukdysiu, gal galit pasidalint mintimis kurioj daly geriausia nuvažiuot pasivaikščiot. Šarme buvau du kartus abu kartus kažkur važiavom, vaikštinėjom gatvelėmis, be tikrai nepasakysiu kur, kaip visiška "blondinė" (Ir čia žmogus kuris keliauja po Europa vienas ). Man visus tris kartus Egipte buvo svarbiausia panardyt, pasišildyt (pirmą sykį užsidėjau pliusiukus, apvažiavau Kairą ir kitas vietas, tai nebesinori to). Dar vienas dalykas, du sykius buvau su drauge, niekada neturėjom problemų dėl to, kad dvi moterys, ar dabar irgi tai saugu?
P.S.Gyvensim SEA CLUB
Vaziuokit i apacia ,atgal link oro uosto.
Pasivaikscioti galite nuvykti iki Naama Bay promenados,grazu ir diena ir vakare ,kai pakrantes kavinukes zvakeles uzsidega.Galite uzsukti i Egiptietiska Cazino .
Jei vaziuosit i senaja Sharmo dali,butinai aplankykite kuri is zuvies restoranu,maistas isties laaabai kokybiskas.
Na bunant Sharme manau privalu aplankyti Soho aikste,tik ten vaziuokite vakare,nes kuo tamsiau tuo ispudingiau atrodo fontanu sou.Nebijokite del velyvo laiko,nes visa teritorija yra itin akylai saugoma,prekybininkams draudziamas perdetas demesys.Turekite omenyje,kad didzioji dalis maitinimo ir pasilinksminimo istaigu reikalauja Smart Casual kodo.Wifi veikia visoje teritorijoje.Kai nusibos fontanai,galite aplankyti boulinga,ciuozykla,ledo bara ,deguonies bara ar naktini kluba,na tikrai rasit ka veikti iki pacio ryto.Kad butu lengviau orentuotis teritorijoje galite atsisiusti appsa.Jei vaziuosit nuomota masina ,tai parkingas bus truputi nuosaliau.
Na man kaip visada trumpai nesigavo parasyti.