Gurmans, suprantu, kad klausimas kvailas, bet esant arčiau geriau matosi. Kova skrendu į Šarmą. Geriau sėdėt viešbuty ar ramiai galiu vaikštinėt miestelyje?
QUOTE(gurmans @ 2015 02 05, 09:51)

ačiū už pastebėjimus

QUOTE(Storm @ 2015 02 05, 10:12)
Gurmans, suprantu, kad klausimas kvailas, bet esant arčiau geriau matosi. Kova skrendu į Šarmą. Geriau sėdėt viešbuty ar ramiai galiu vaikštinėt miestelyje?
Sharmas yra gan toli nuo pagrindiniu neramumu zidinio.Nezinia kas gali iki kovo nutikti,bet siuo metu galite drasiai vaikscioti ,vazineti kur,tik sirdis geidzia.
Sharme yra daug rajonu,tad jei Jus tarkim gyvensite Nabq Bay ir vaziuosite tarkim i zuvies restorana ar kokia duty free esancius Naama Bay viesuoju ar privaciu transportu neisigaskite ,jei kontroles poste sutabdys ,tiesiog pasakysite is kokio viesbucio esate,kilus itarimui Jus gali islaipinti,bet nebijokite ,jie susisieks su viesbuciu ir sutikrins ar Jus tikrai jame regisruoti.Jei vyksite nuomotu automobiliu ,butinai turekite ir asmens dokumenta ir ta musu vairuotojo plastikini pazymejima.
Jei vaziuosite uz Sharmo ribu tarkim i Taba butinai turekite pasa .
Jei nesites pilna/apypilne kuprine ar tase,ar busite su striuke/dzemperiu ,nepriklausomai kurioje miesto/rajono dalyje busite Jus gali sustabdyti ir paprasyti parodyti tases/kuprines turini,ar pareikalauti,kad nusvilktumete striuke/dzemperi.Nepriimkite to asmeniskai, nes taip jie iesko galimu savizudziu ir panasiu idiotu.
Papildyta:
QUOTE(-luka- @ 2015 02 05, 10:13)
Nera uz ka

QUOTE(-luka- @ 2015 02 05, 09:05)
A irgi jau pasigedus gurmans buvau

Tezai ismete kainas Egipto vasarai. Man jos pasirode ziauriai dideles.Norvaturo pigesnes ( arba man cia pasirode). Lauksiu paskutines minutes.
Gurmans, dėkui už ataskymą.
Jei labai netrukdysiu, gal galit pasidalint mintimis kurioj daly geriausia nuvažiuot pasivaikščiot. Šarme buvau du kartus abu kartus kažkur važiavom, vaikštinėjom gatvelėmis, be tikrai nepasakysiu kur, kaip visiška "blondinė" (Ir čia žmogus kuris keliauja po Europa vienas
). Man visus tris kartus Egipte buvo svarbiausia panardyt, pasišildyt (pirmą sykį užsidėjau pliusiukus, apvažiavau Kairą ir kitas vietas, tai nebesinori to). Dar vienas dalykas, du sykius buvau su drauge, niekada neturėjom problemų dėl to, kad dvi moterys, ar dabar irgi tai saugu?
P.S.Gyvensim SEA CLUB
Jei labai netrukdysiu, gal galit pasidalint mintimis kurioj daly geriausia nuvažiuot pasivaikščiot. Šarme buvau du kartus abu kartus kažkur važiavom, vaikštinėjom gatvelėmis, be tikrai nepasakysiu kur, kaip visiška "blondinė" (Ir čia žmogus kuris keliauja po Europa vienas

P.S.Gyvensim SEA CLUB
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2015 02 05, 13:08)
Tezai ismete kainas Egipto vasarai. Man jos pasirode ziauriai dideles.Norvaturo pigesnes ( arba man cia pasirode). Lauksiu paskutines minutes.
Tai kad jie jau senokai buvo ideti

QUOTE(Storm @ 2015 02 05, 16:17)
Esame buve siam viesbutyje, tai tikrai niekur aplink nepasivaiksciosite, visur reikės važiuoti taksi arba vietiniu autobusiuku

sveikos
kodel vasariui nera kelioniu?
kodel vasariui nera kelioniu?
QUOTE(mamullia @ 2015 02 05, 20:36)
matyt lektuvuose nebet vietu
QUOTE(mamullia @ 2015 02 05, 19:36)
Novature yra
QUOTE(ERVInga @ 2015 02 05, 12:02)
A irgi jau pasigedus gurmans buvau
Skaityti jos postus visada įdomu ir labai naudinga planuojančioms kelionę