QUOTE(pukepuke @ 2015 01 28, 21:39)
Šaunu labai kad patiko, mes į jį kovo viduryje
Sakykit, ar tikrai jame taip baisu su papludimiu ir įejimu į jūrą? Ar vaikai galės maudytis savame pleze (aš nuo tiltelio maudysiuos su MB, tai mums kaip ir dzin, bet vaikams
)
Kaip animacija? Kai, vaikams vaikų klubas "naudotinas", ir kokiom kalbom?
Ačiū
Papildyta:
Tai kainą manau rast ne pati sunkiausia užduotis
Aš kadangi nelabai gaudausi tuose potvyniuose ir atoslūgiuose, bet man rodos jie priklauso nuo mėnulio fazės. Mes kai atvažiavom tai atoslūgis būdavo didelis, vanduo dingdavo nuo viso paplūdimio, aš net nebandžiau eiti iki pačios jūros, tai nežinau koks ten krantas būtų buvęs kur ji prasideda. Atoslūgis prasidėdavo jau nuo pačio ryto, bet paplūdimys pilnai atsidengdavo maždaug 11val. ir vanduo "grįždavo" jau tik vakarop, apie 15-16val. Bet va paskutines porą dienų atoslūgis būdavo labai nežymus, vanduo nusėsdavo, bet pilnai nedingdavo. Bet jūsų vaikučiai jau gana dideli, tai jiems ten net ir potvynio metu vandens bus mažoka, nes maždaug gylis apie 30cm, man iki kelių nesiekia. Jei norėsit normaliai išsimaudyti, tai teks eiti į po kairę esančio viešbučio pliažą, tik negalėsit gultų ten pasiimt. Arba teks imti vaikams kokias pripučiamas liemenes ar ratus ir eiti maudytis nuo tilto.
Tiesa, įspėju prie tilto yra nemažai nuodingų žuvų, tame tarpe matėm nemažai zebrinių sparnapelekių, bet jos žmonių specialiai nepuola, laikosi arčiau koralų, o jai pamato pavojų tai nuplaukia, svarbu prie jų specialiai nelįsti. Taip pat matėm porą murenų, vieną didelę radom negyvą ant kranto.
Jei norėsit panardyt tai gražiausi koralai yra nuo tilto po dešine, reikia eiti iki pačio tilto galo, ten kur bus laivai ir tada po dešine bus nusileidimas į vandenį.
O pačiame paplūdimyje, kur negilu, siūlau rytais pabraidyti, ten galima sutikti nemažai įvairių krabų, plekšnių, rajų, kalmarų, žuvų burbulų (nežinau kaip jos tiksliai vadinasi), tupi rytais kokiose duobutėse, jos tokios lėtos, vyras gaudydavo rankomis
Tik būtinai užsidėkit kokią avalynę, nes krantas būna visas nusėtas jūros žvaigždių, taip pat pilna aštrių kriauklių, toliau nuo kranto auga tokios gana kietos žolės, tai basomis per jas irgi nelabai malonu vaikščiot, nes badosi. Tik reikia eiti arčiau link jūros, nes prie pačio kranto mažai kas atplaukia.
Animacija kadangi mūsų nedomina, tai nelabai ir atkreipiau dėmesį, bet mačiau vandens aerobiką, paplūdimyje prie baro mačiau animatoriai žaidė su poilsiautojais įvairius žaidimus: stalo futbolas, petankės. Dieną mačiau žmonės ten šokdavo visokius ale tango šokius, kaip supratau animatoriai mokindavo, mačiau kaip animatoriai mergaites rengdavo pilvo šokio rūbais, tai turbūt mokindavo jas pilvo šokio. Taip pat mačiau vaikučių, lakstančių išpaišytais veidais, tai matomai animatoriai juos irgi išpaišė. Yra nemokamas biliardas, stalo tenisas, smiginis, stalo futbolas, lauko šachmatai. Kiekvieną vakarą 21:30 amfiteatre būdavo rodoma kokia nors programa, bet mes nė karto taip ten ir nenuėjom, kadangi mūsų mažius 21val. jau lūždavo
Yra gana didelė sporto stalė su pilna visokių treniruoklių.
Man labai patiko vaikų kambarys (tiksliau visas pastatas), yra atskiros zonos: viena poilsiui, kurioje guli ant žemės čiužiniai, pridėta daug pagalvėlių, minkštų žaislų, galima tem migdyti vaikučius, užtrauktos užuolaidos, kad būtų tamsiau, kita - piešimui, stovi kėdės su stalais, prie kurių galima piešti, tapyti, dar kita - pilna žaislų, konstruktorių, dėlionių, knygelių, stalo žaidimų, mašinėlių ir pan., dar kita zona visiškai kūdikėliams, kurioje yra lovelė kūdikiui, pervystymo stalas ir visokia kitokia atributika, reikalinga kūdikiams. O lauke yra smėliukas, du baseinai. Mums išvažiuojant lauke kažką jie ten dar intensyviai statė, man panašu, kad ten bus elektrinė karuselė. Dar toje zonoje visada yra auklytės, kurioms kaip supratau galima palikti vaikus, jei tėvai tarkim nori išvažiuoti į kokią ekskursiją, nes ateinant duoda užpildyti tokį lapą, ant kurio prašo nurodyti kada atvyko vaikai, kada bus pasiimti, ar moka plaukti, ar reikia jiems pripučiamų rankovių ir pan. Tik va kokias kalbas auklytės moka tai nežinau, o animatoriai tai dauguma rusiškai moka. Šiaip daug personalo kalba rusiškai, registracijoje tai du tikrai gerai kalba, o su vienu bandžiau rusiškai, tai paklausė ar nemoku angliškai, nes nesuprato manęs. Yra dvi menedžerės (dirba pamainom), sėdi netoli registracijos, į jas galima kreiptis visais viešbučio klausimais, tai viena laisvai kalba rusiškai, kita - vokiškai, abi supranta angliškai.
Dar jeigu domina galiu parašyt apie ekskursijas, iš kur pigiau nusipirkt