Na, kaip orai Hurgadoje ? Kaip temperatura, vejas?
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 26, 12:52)
Reiktų tokio, kur tikrai maistas neblogas būtų, nes MB mėgstantis skaniai valgyti
Mums maistas labai patinka SENTIDO MAMLOUK viešbutyje. Trečius metus iš eilės važiuojam į tą patį, ir atrodo kad kiekvienais metais maistas vis skanesnis ir geresnis Be pagrindinio restorano, yra meksikiečių, azijiečių, egiptiečių bei italų. Italų toks paprastesnis,bet neblogas, o va azijiečių labai patiko gali eiti nemokamai, kad ir kiekvieną vakarą, tik reikia iš vakaro rezervuotis.
Gal kas kelioniu mugeje buvote?
Ka gero siemet siule?
Ka gero siemet siule?
Egipte buvom liepos 7-13d. Pavesyje rode 38-40 laipsniu. As karscio megeja, tai neiskepiau, bet jau buvo karstoka. Gulejau tik po skeciu, kuo puikiausiai idegiau. Vaziavom ir i Kaira. Piramides lankem apie 9-9.30 val. ryto, tai didelio karscio dar nebuvo, veliau visur pavesio ieskojom, bet is esmes nieko ten baisaus. Jei atostogu gauni tik vasara, tai kodel turi atsisakyt kelioniu i pietus? Man LT saules mazoka ir vasara. Retai buna pas mus karsta vasara (pvz. kaip praejusi).
QUOTE(uoga1980 @ 2015 01 26, 19:45)
Mes kovo mėnesį važiuojam į SENTIDO MAMLOUK. Norėjau paklausti, kaip šiemet ar dar galima ir į kaimyninį viešbutį užeiti... kokia padėtis su animacija, vakarinemis programomis ... Ačiū, kas atsakys
galima ir į Sunrise Garden eiti kiek tik nori
Vakarinė programa yra, 21,30 val.prasideda. 7 dienas skirtinga, paskui antrą savaitę jau kai kas kartojasi. (buvo Akrobatai iš Kenijos, tarptautinių šokių vakaras, egiptietiška naktis, fakyrai, cha cha komedijos vakaras, Mis Sunrise rinkimai ir dainų vakaras).
Kiekviena vakarą lobby bare gyvos muzikos koncertas.
Dienos metu animatoriai moko įvarių šokių, žaidžia petankę, vandens tinklinį, paprastą tinklinį, strėlytes ir pan. Ištisą dieną vis kas nors vyksta
Beje, dėl azijiečių restorano- tai eikit rezervintis prieš pusryčius, nes jis ten labai mėgiamas (ir neveltui ), tai kokia 10 val.ryto jau būna likęs tik koks vėlyvas vakarienės laikas.
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 27, 08:14)
Egipte buvom liepos 7-13d. Pavesyje rode 38-40 laipsniu. As karscio megeja, tai neiskepiau, bet jau buvo karstoka. Gulejau tik po skeciu, kuo puikiausiai idegiau. Vaziavom ir i Kaira. Piramides lankem apie 9-9.30 val. ryto, tai didelio karscio dar nebuvo, veliau visur pavesio ieskojom, bet is esmes nieko ten baisaus. Jei atostogu gauni tik vasara, tai kodel turi atsisakyt kelioniu i pietus? Man LT saules mazoka ir vasara. Retai buna pas mus karsta vasara (pvz. kaip praejusi).
Labai ačiū
Papildyta:
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 15:34)
MB 10 metų pradirbęs restorano šefu rado ką pavalgyti ten kur buvome, net žuvį valgė, kurios LT niekad nevalgydavo jau minėjau, ankščiau, kad tik pliusu dedu mūsų būtame viešbutyje
priminkite savo viešbutį jei jau šefas liko patenkintas, tai verta dėmesio
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2015 01 26, 18:03)
Mums maistas labai patinka SENTIDO MAMLOUK viešbutyje. Trečius metus iš eilės važiuojam į tą patį, ir atrodo kad kiekvienais metais maistas vis skanesnis ir geresnis Be pagrindinio restorano, yra meksikiečių, azijiečių, egiptiečių bei italų. Italų toks paprastesnis,bet neblogas, o va azijiečių labai patiko gali eiti nemokamai, kad ir kiekvieną vakarą, tik reikia iš vakaro rezervuotis.
labai ačiū reiks ir čia užmesti akį
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 18:26)
domina kaina
Mes už 2 suaugusius ir 2 vaikus (8 metų ir 1 metų) per TezTour 11 naktų su vizom sumokėjom 6500lt, bet dabar atrodo jau kaina pakilusi, čia Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay
QUOTE(ievakata @ 2015 01 25, 18:27)
Ziurejua si viesbuti, bet pasirinkom kita Macadi, I Jaz Macadina, gal ejot pro sali? Na papasakokit kiap oras, vanduo juroj ar siltas, ar labai vejuota Kiap pats kurortinis miestelis, gal yra kokia fiksuotu kainu parduotuvyte, gal nereiks net I Hurgada suvenyru vaziuot?
Ėjom tik pliažu, tai galiu pasakyt, kad pliažas tikrai geresnis nei Cleopatros.
O oras kai mes atskridom sausio 13d. tai buvo gana šalta, kelionių agentūroj kaip tik įspėjo, kad prieš mums atvažiuojant ten lijo lietus ir smarkiai atšalo, tai vakare reikėjo net sriukių. Bet po kelių dienų oras smarkiai įšilo, dieną apie +27, o vakare net nežinau kiek būdavo, bet man su trumpom rankovėm vakare nebūdavo jau šalta, tai gal kokie +20.
Jūra kaip kada, rytais kelis sykius neįmanoma buvo net kojos įkišt, toks ledinis ir geliantis, bet čia tom pirmom dienom, o kai jau buvo dienom karšta tai ir vanduo buvo normalus, bet aišku jeigu pastoviai kiurksot vandeny tai sušalt galima, nu aš sakau ten pas juos žiemą jūra kaip pas mus vasarą Baltijos.
Vėjas kaip kada, bet dažniausiai pučia, buvo gal porą dienų kai išvis jo nebuvo. Bet kai karšta tai jis netrukdo. Bet būdavo, kad mes ateidavom prie jūros apie 4val. pasimaudyt, saulė jau pradeda po truputį leistis, oras šąla, vėjas pučia, tai vanduo nors ir šiltas, bet į jūrą lipti jau nesinori Geriausias laikas maudytis nuo 11 iki 16val., o šilčiausia būna apie 12-14val.
Pats kurortas tai ten tokio kaip miesto išvis nėra, pasivaikšioti už viešbučio teritorijos nėra kur, galima tik palei pliažą. Tik pro mūsų viešbutį vis eidavo iš kitų viešbučių poilsiautojai ir klausdavo kur čia yra turgus, juos ten kažkas nukreipdavo link Stela viešbučio, bet mes patys neėjom ten, tai aš ir nežinau ar ištikrųjų yra ten koks turgus ar ne. Mūsų viešbutyje buvo keletas parduotuvių, bet aš net neėjau ten žiūrėt, nes įsivaizduoju, kad kainos bus gerokai užkeltos. Nes tarkim ten sėdėjo fotografas ir parašyta prie jo, kad viena foto - 5 eur, jis mane fotkino ir aš sakau nefotkinkit, nes nepirksiu tikrai jokių foto, tai tada pasakė, kad parduos man vieną foto už 1 dol.
Dar nežinau kaip jūsų viešbutis, bet mūsų siūlė nemokamai nuvežti į kažkokį labai didelį prekybos centrą, kur daug parduotuvių, bet jis ne pačioje Hurgadoje, kažkur Hurgados pakraštyje, bet mes atsisakėm ten važiuoti, nes mane domino tik saldumynai, o ten sakė jų nėra, tik rūbai, suvenyrai ir pan.
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 27, 12:17)
priminkite savo viešbutį jei jau šefas liko patenkintas, tai verta dėmesio
Mes čia buvome Tikrai viskas liuks buvo
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 13:08)
mes sausį prisigėrėm Egipte saulės net mano baltaskūris vyras grįžo rudas
Mums saulės irgi užteko sausį. Pamiršau kremą nuo saulės, tai mano mažius grįžo raudonais žandais, dabar va lupasi. Mano nosis irgi lupasi