Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(SiditaV @ 2015 01 26, 09:05)
Ačiū merginos,
mes planuojame is Lenkijos skristi, be vaiku, tai galvojam gal ne taip baisu bus karstis... ir labai norisi tas piramides pamatyti.. nustebino, kai perskaiciau, kad galima lektuvu pvz is Hurgados nskristi į Kiprą smile.gif o kiek kainuoja tokia ekskursija ? Maždaug? Nes net neįsivaizduoju biggrin.gif

ne Kiprą, o Kairą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 08:43)
Man atrodo iš LT tik iki gegužės skrydžiai į Egiptą g.gif  bent jau mūsų gidė taip sakė  g.gif

Novaturas tai rodo ir vasarą skrydžius.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 11:14)
ne Kiprą, o Kairą  4u.gif

oi nusisnekejau blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 01 26, 10:18)

Bet nesuprantu aš, mokėti pinigus ir kęsti karštį doh.gif ... Gi Lietuvoj vasarą irgi gera ax.gif . Arba yra kitų šalių, apart Egipto, kur galima vasarą atostogaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2015 01 26, 09:18)

aš su tez tour kalbėjau, gal ji irgi nusišnekėjo biggrin.gif

man asmeniškai irgi vasarą LT gerai biggrin.gif skridom prieš pora metų į Turkiją birželio pradžioj, tai jau karštoka buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 26, 11:43)
aš su tez tour kalbėjau, gal ji irgi nusišnekėjo  biggrin.gif

man asmeniškai irgi vasarą LT gerai  biggrin.gif skridom prieš pora metų į Turkiją birželio pradžioj, tai jau karštoka buvo  biggrin.gif

mes liepos men Turkijoje atostogavome, tai man normaliai karstis, paskutines dienas ir skeciais nuo saules nesinaudojom smile.gif pernesam mes karsti, tai gal irgyvensim ir Egipta smile.gif Cia Lietuvoje tos saules taip mazai ir tokia ji svelnute... norisi prisigerti jos tiek, kad visai ziemai uztektu smile.gif
Atsakyti
Esame buvę Egipte liepos-rugpjūčio mėnesiais tai karšta buvo tikrai pakankamai. Man karščio mylėtojai jau buvo truputį per karšta. Dieną ant saulės termometras rodydavo +55.
Atsakyti
karštis ištveriamas, bėda didžiausia yra temperatūrų skirtume. paprastai viešbučiuose, kavinėse palaiko temperatūrą apie 20-24 laipsnius. kai lauke skiriasi dvigubai, padažnėja peršalimo ligos. labai nekokios atostogos gaunasi, kai kuris nors suserga. esam taip "atostogavę" Tunise liepos mėnesį, 11 dienų prailgo - pirma vyras mane slaugė, nes perkaitau. o paskui jo pūlingą anginą ir sinusitą gydėm su vietiniais daktarais (net neužteko laiko pasveikt, skrido su +39)
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 26, 11:23)
mes liepos men Turkijoje atostogavome, tai man normaliai karstis, paskutines dienas ir skeciais nuo saules nesinaudojom smile.gif pernesam mes karsti, tai gal irgyvensim ir Egipta smile.gif Cia Lietuvoje tos saules taip mazai ir tokia ji svelnute... norisi prisigerti jos tiek, kad visai ziemai uztektu smile.gif

mes sausį prisigėrėm Egipte saulės biggrin.gif net mano baltaskūris vyras grįžo rudas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 26, 10:05)
Ačiū merginos,
mes planuojame is Lenkijos skristi, be vaiku, tai galvojam gal ne taip baisu bus karstis... ir labai norisi tas piramides pamatyti.. nustebino, kai perskaiciau, kad galima lektuvu pvz is Hurgados nskristi į Kiprą smile.gif o kiek kainuoja tokia ekskursija ? Maždaug? Nes net neįsivaizduoju biggrin.gif

Siaip tai ten parasyta i Kaira ne i Kipra doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 01 26, 14:31)
Siaip tai ten parasyta i Kaira ne i Kipra  doh.gif  thumbup.gif

jau pasitaisiau wink.gif aciu wink.gif ryte issiblaskiusi kiek smile.gif kazkodel galvoje Kipras buvo 4u.gif

na, spėju, kol savo kailiu nepajusime, tai ir nesužinosime kaip ten ta saulė smile.gif gal piramides kitai žiemai pasiliksime, o šį kartą tik viešbutyje pagulinėsime smile.gif Svarbu dabar su viešbučio pasirinkimu neprašauti smile.gif Reiktų tokio, kur tikrai maistas neblogas būtų, nes MB mėgstantis skaniai valgyti smile.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 26, 12:52)
jau pasitaisiau wink.gif aciu wink.gif ryte issiblaskiusi kiek smile.gif kazkodel galvoje Kipras buvo  4u.gif

na, spėju, kol savo kailiu nepajusime, tai ir nesužinosime kaip ten ta saulė smile.gif gal piramides kitai žiemai pasiliksime, o šį kartą tik viešbutyje pagulinėsime smile.gif Svarbu dabar su viešbučio pasirinkimu neprašauti smile.gif Reiktų tokio, kur tikrai maistas neblogas būtų, nes MB mėgstantis skaniai valgyti smile.gif doh.gif  ax.gif

MB 10 metų pradirbęs restorano šefu rado ką pavalgyti ten kur buvome, net žuvį valgė, kurios LT niekad nevalgydavo bigsmile.gif jau minėjau, ankščiau, kad tik pliusu dedu mūsų būtame viešbutyje wub.gif
Atsakyti