Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Aš vakar grįžau iš Egipto, buvom Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay viešbutyje, labai labai patiko. Jei kas domina klauskit smile.gif
Atsakyti
Gal kas antradienį skrenda į Egiptą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 24, 19:52)
O, kokie žmonės wub.gif . Senai nematyta. Kada planuojat atostogas, būtu smagu susitikt ax.gif

man jau senatvine skleroze, neprisimenu kur buvom susitike blush2.gif
planuojam kelione savaite iki Velyku, kai vaikams atostogos, nes ir MB tuo metu gavo atostogas. Esam labai isprausti i trumpa laikotarpi, todel mazai pasirinkimo, o ir kainos pakile, nes kaip pasake agenturoj susidomejimas vaiku atostogu metu padidejes rolleyes.gif

QUOTE(Danni @ 2015 01 25, 09:03)
Aš vakar grįžau iš Egipto, buvom Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay viešbutyje, labai labai patiko. Jei kas domina klauskit smile.gif

domina kaina smile.gif

gal tikrai gali kas nors pasiulyt nebrangiu, bet demesio vertu viesuciu. manau ne man vienai butu vertinga tokia informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2015 01 25, 09:03)

Ziurejua si viesbuti, bet pasirinkom kita Macadi, I Jaz Macadina, gal ejot pro sali? Na papasakokit kiap oras, vanduo juroj ar siltas, ar labai vejuota g.gif Kiap pats kurortinis miestelis, gal yra kokia fiksuotu kainu parduotuvyte, gal nereiks net I Hurgada suvenyru vaziuot?

Viesbuciai:
Si merginos aptarinejo keleta puslapiu atgal, dar pirmam kainu psl issirusiavus atsiduria
http://www.easytrave...vaturo-keliones
Sis prie pigesniu, daug atsiliepimu, ir lyg neblogi, gal kas ka papasakos, tik kad centre, bet kam ko reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakata: 25 sausio 2015 - 17:36
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 18:26)
man jau senatvine skleroze, neprisimenu kur buvom susitike      blush2.gif
planuojam kelione savaite iki Velyku, kai vaikams atostogos, nes ir MB tuo metu gavo atostogas. Esam labai isprausti i trumpa laikotarpi, todel mazai pasirinkimo, o ir kainos pakile, nes kaip pasake agenturoj susidomejimas vaiku atostogu metu padidejes      rolleyes.gif
domina kaina      smile.gif

gal tikrai gali kas nors pasiulyt nebrangiu, bet demesio vertu viesuciu. manau ne man vienai butu vertinga tokia informacija      smile.gif

Na va, senai mūsų temutę bendraminčiuose palikai, o dabar ji ir taip numirė, bet man dar nostalgija seniems geriems laikams bigsmile.gif . Dar palikdama man į az rašei mirksiukas.gif . Negi dabar nepameni biggrin.gif
Mes ir galvojom per Velykų atostogas, bet kainos tada didesnės. O nuo vasario 9 mūsų mokykloj papildomos, tada ir važiuojam.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2015 01 25, 17:27)
Si merginos aptarinejo keleta puslapiu atgal, dar pirmam kainu psl issirusiavus atsiduria
Sis prie pigesniu, daug atsiliepimu, ir lyg neblogi, gal kas ka papasakos, tik kad centre, bet kam ko reikia

cia visur meta i ta pati puslapi kur daug pasiulymu rolleyes.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 01 25, 18:20)
Na va, senai mūsų temutę bendraminčiuose palikai, o dabar ji ir taip numirė, bet man dar nostalgija seniems geriems laikams bigsmile.gif . Dar palikdama man į az rašei mirksiukas.gif . Negi dabar nepameni biggrin.gif
Mes ir galvojom per Velykų atostogas, bet kainos tada didesnės. O nuo vasario 9 mūsų mokykloj papildomos, tada ir važiuojam.

atmintis atgyja biggrin.gif o i koki viesbuti vaziuojat? mes derinames prie MB, nes pas juos darbe grieztai su atostogom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 20:22)
cia visur meta i ta pati puslapi kur daug pasiulymu      rolleyes.gif
atmintis atgyja    biggrin.gif    o i koki viesbuti vaziuojat?  mes derinames prie MB, nes pas juos darbe grieztai su atostogom      cool.gif

Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurgadoj, kalniukų daug, prie vaiko taikomės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 19:22)
cia visur meta i ta pati puslapi kur daug pasiulymu      rolleyes.gif

Tikrai, nuorodos neisisaugo, belieka susivest i paieska:
Pirmas Hilton Hurgada Long Beach
Antras Bella Vista Hotel and Resort
Atsakyti
sveikos keliautojos 4u.gif

nesinori buti ta, kuri uzduoda amzinai tuos pacius klausimus, tai gal nukreipsite mane i ta tema, kur galeciau rasti man reikiamus atsakymus, kadangi pirma karta susidomejome Egiptu smile.gif Svarbiausi du klausimai- ar imanoma bizelio pabaigoje liepos pradzioje iskesti karsti smile.gif ir antras-kuri kurorta rinktis, kad butu arciau ir pigiau piramides aplankyti smile.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 25, 21:06)
sveikos keliautojos 4u.gif

nesinori buti ta, kuri uzduoda amzinai tuos pacius klausimus, tai gal nukreipsite mane i ta tema, kur galeciau rasti man reikiamus atsakymus, kadangi pirma karta susidomejome Egiptu smile.gif Svarbiausi du klausimai- ar imanoma bizelio pabaigoje liepos pradzioje iskesti karsti smile.gif ir antras-kuri kurorta rinktis, kad butu arciau ir pigiau piramides aplankyti smile.gif

Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na jau antra tema stebiu, bet jusu klausima matau pirma karta ax.gif
Pirmiausiai- karstis, tai salyginis dalykas, nes vieni ji pernesa lengvai, kitiems tai nepakeliama. Cia jau labai asmeniskai. Pasiziurekit prognozes ir bus aisku.
As pati tokiu metu geriau Turikijon traukciau
I Kaira is Hurgados gal geriau butu, bet jei lektuvu, tada nera skirtumo. Tik klausimas kaip jus Kaire ta karsti pakelsit g.gif
Viesvutyje su kondicionieriais ar po skeciu nuo saules prie baseino viena, o vat kelioneje, jau kas kita cool.gif
Pamastykit
Atsakyti
Man atrodo iš LT tik iki gegužės skrydžiai į Egiptą g.gif bent jau mūsų gidė taip sakė g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos,

mes planuojame is Lenkijos skristi, be vaiku, tai galvojam gal ne taip baisu bus karstis... ir labai norisi tas piramides pamatyti.. nustebino, kai perskaiciau, kad galima lektuvu pvz is Hurgados nskristi į Kiprą smile.gif o kiek kainuoja tokia ekskursija ? Maždaug? Nes net neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti