Aš vakar grįžau iš Egipto, buvom Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay viešbutyje, labai labai patiko. Jei kas domina klauskit
Gal kas antradienį skrenda į Egiptą?
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 24, 19:52)
O, kokie žmonės . Senai nematyta. Kada planuojat atostogas, būtu smagu susitikt
man jau senatvine skleroze, neprisimenu kur buvom susitike
planuojam kelione savaite iki Velyku, kai vaikams atostogos, nes ir MB tuo metu gavo atostogas. Esam labai isprausti i trumpa laikotarpi, todel mazai pasirinkimo, o ir kainos pakile, nes kaip pasake agenturoj susidomejimas vaiku atostogu metu padidejes
QUOTE(Danni @ 2015 01 25, 09:03)
Aš vakar grįžau iš Egipto, buvom Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay viešbutyje, labai labai patiko. Jei kas domina klauskit
domina kaina
gal tikrai gali kas nors pasiulyt nebrangiu, bet demesio vertu viesuciu. manau ne man vienai butu vertinga tokia informacija
QUOTE(Danni @ 2015 01 25, 09:03)
Ziurejua si viesbuti, bet pasirinkom kita Macadi, I Jaz Macadina, gal ejot pro sali? Na papasakokit kiap oras, vanduo juroj ar siltas, ar labai vejuota Kiap pats kurortinis miestelis, gal yra kokia fiksuotu kainu parduotuvyte, gal nereiks net I Hurgada suvenyru vaziuot?
Viesbuciai:
Si merginos aptarinejo keleta puslapiu atgal, dar pirmam kainu psl issirusiavus atsiduria
http://www.easytrave...vaturo-keliones
Sis prie pigesniu, daug atsiliepimu, ir lyg neblogi, gal kas ka papasakos, tik kad centre, bet kam ko reikia
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 18:26)
man jau senatvine skleroze, neprisimenu kur buvom susitike
planuojam kelione savaite iki Velyku, kai vaikams atostogos, nes ir MB tuo metu gavo atostogas. Esam labai isprausti i trumpa laikotarpi, todel mazai pasirinkimo, o ir kainos pakile, nes kaip pasake agenturoj susidomejimas vaiku atostogu metu padidejes
domina kaina
gal tikrai gali kas nors pasiulyt nebrangiu, bet demesio vertu viesuciu. manau ne man vienai butu vertinga tokia informacija
domina kaina
Na va, senai mūsų temutę bendraminčiuose palikai, o dabar ji ir taip numirė, bet man dar nostalgija seniems geriems laikams . Dar palikdama man į az rašei . Negi dabar nepameni
Mes ir galvojom per Velykų atostogas, bet kainos tada didesnės. O nuo vasario 9 mūsų mokykloj papildomos, tada ir važiuojam.
QUOTE(ievakata @ 2015 01 25, 17:27)
Si merginos aptarinejo keleta puslapiu atgal, dar pirmam kainu psl issirusiavus atsiduria
Sis prie pigesniu, daug atsiliepimu, ir lyg neblogi, gal kas ka papasakos, tik kad centre, bet kam ko reikia
cia visur meta i ta pati puslapi kur daug pasiulymu
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 25, 18:20)
Na va, senai mūsų temutę bendraminčiuose palikai, o dabar ji ir taip numirė, bet man dar nostalgija seniems geriems laikams . Dar palikdama man į az rašei . Negi dabar nepameni
Mes ir galvojom per Velykų atostogas, bet kainos tada didesnės. O nuo vasario 9 mūsų mokykloj papildomos, tada ir važiuojam.
atmintis atgyja o i koki viesbuti vaziuojat? mes derinames prie MB, nes pas juos darbe grieztai su atostogom
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 20:22)
atmintis atgyja o i koki viesbuti vaziuojat? mes derinames prie MB, nes pas juos darbe grieztai su atostogom
Pickalbatros Jungle Aqua Park Hurgadoj, kalniukų daug, prie vaiko taikomės
QUOTE(vikaliu @ 2015 01 25, 19:22)
Tikrai, nuorodos neisisaugo, belieka susivest i paieska:
Pirmas Hilton Hurgada Long Beach
Antras Bella Vista Hotel and Resort
sveikos keliautojos
nesinori buti ta, kuri uzduoda amzinai tuos pacius klausimus, tai gal nukreipsite mane i ta tema, kur galeciau rasti man reikiamus atsakymus, kadangi pirma karta susidomejome Egiptu Svarbiausi du klausimai- ar imanoma bizelio pabaigoje liepos pradzioje iskesti karsti ir antras-kuri kurorta rinktis, kad butu arciau ir pigiau piramides aplankyti
Aciu
nesinori buti ta, kuri uzduoda amzinai tuos pacius klausimus, tai gal nukreipsite mane i ta tema, kur galeciau rasti man reikiamus atsakymus, kadangi pirma karta susidomejome Egiptu Svarbiausi du klausimai- ar imanoma bizelio pabaigoje liepos pradzioje iskesti karsti ir antras-kuri kurorta rinktis, kad butu arciau ir pigiau piramides aplankyti
Aciu
QUOTE(SiditaV @ 2015 01 25, 21:06)
sveikos keliautojos
Aciu
Aciu
Na jau antra tema stebiu, bet jusu klausima matau pirma karta
Pirmiausiai- karstis, tai salyginis dalykas, nes vieni ji pernesa lengvai, kitiems tai nepakeliama. Cia jau labai asmeniskai. Pasiziurekit prognozes ir bus aisku.
As pati tokiu metu geriau Turikijon traukciau
I Kaira is Hurgados gal geriau butu, bet jei lektuvu, tada nera skirtumo. Tik klausimas kaip jus Kaire ta karsti pakelsit
Viesvutyje su kondicionieriais ar po skeciu nuo saules prie baseino viena, o vat kelioneje, jau kas kita
Pamastykit
Man atrodo iš LT tik iki gegužės skrydžiai į Egiptą bent jau mūsų gidė taip sakė
Ačiū merginos,
mes planuojame is Lenkijos skristi, be vaiku, tai galvojam gal ne taip baisu bus karstis... ir labai norisi tas piramides pamatyti.. nustebino, kai perskaiciau, kad galima lektuvu pvz is Hurgados nskristi į Kiprą o kiek kainuoja tokia ekskursija ? Maždaug? Nes net neįsivaizduoju
mes planuojame is Lenkijos skristi, be vaiku, tai galvojam gal ne taip baisu bus karstis... ir labai norisi tas piramides pamatyti.. nustebino, kai perskaiciau, kad galima lektuvu pvz is Hurgados nskristi į Kiprą o kiek kainuoja tokia ekskursija ? Maždaug? Nes net neįsivaizduoju