Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(*Sheila* @ 2015 01 24, 00:10)
Mes spalio menesi mokejom po 50 doleriu. Kokios kainos pas Samira - nezinau smile.gif

O su kokia agentūra važiavot? Kokie įspūdžiai iš ekskursijos?
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 01 23, 22:36)
Mergaites, kas vykot i Kaira , kokios vietiniu kainos, kokia Samiro kaina??

Mums Samyras vasario mėnesiui į Kairą siūlo už 55, o Luksorą už 50. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2015 01 24, 10:45)
O su kokia agentūra važiavot? Kokie įspūdžiai iš ekskursijos?

Zinokit pavadinimo tikrai nepasakysiu, nepamenu blush2.gif bet agentura yra netoli Romos viesbucio, Hurgados centre. Ispudziai geri, autobusas buvo didelis, tvarkingas, zmoniu vaziavo nedaug, tai galima buvo ir per dvi vietas issitiesti.. O ekskursijos programa, tai tokia pati, kaip ir visur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 23, 14:43)
Čia tai geras  bigsmile.gif  nei vieno uodo nemačiau  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(daluzenik @ 2015 01 23, 20:24)
Uodai manau labai nuo sezoniskaumo priklauso.
Na dar aisku ir nuo aplinkos. Kai gyvenom titanik palace, baseinas buvo tik isejus per duris  doh.gif  vargelis buvo, o prie vandens jie puikiai bujoja  cool.gif  arba bungaluose kurie ant vandens, tikrai bus sociai, dar jei kokie vijokliai po langais ir dregme laikosi

Mes visada vaziuojam vasario men ir karta buvom kovo men. Tikrai uodu niekad nemaciau. Jie turbut atsiranda veliau g.gif Turbut tikrai priklauso nuo metu laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alri: 24 sausio 2015 - 14:49
vasario menesi dar realu gauti kelione i gera viesbutukas?
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2015 01 24, 16:49)
drinks_cheers.gif
Mes visada vaziuojam vasario men ir karta buvom kovo men. Tikrai uodu niekad nemaciau. Jie turbut atsiranda veliau g.gif Turbut tikrai priklauso nuo metu laiko smile.gif

As kiek esu buvusi, tiek visada tu uodu pilna budavo.. tiek spali, tiek lapkriti, tiek gruodi, tiek sausi, tiek kova biggrin.gif visada sukandziodavo mane..
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 01 24, 15:49)
vasario menesi dar realu gauti kelione i gera viesbutukas?

As irgi noriu i Egipta, bet tik dabar ziurineti pradejau ir neturiu zalio supratimo nei apie viesbucius, nei apie kainas, brangu cia ar pigu doh.gif gal galite parekomenduoti ka nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afraja @ 2015 01 24, 10:04)
Mums Samyras vasario mėnesiui į Kairą siūlo už 55, o Luksorą už 50. 4u.gif

Gai la labai, bet deja teks permoketi agenturai ax.gif
Nes musu atzalos nesupras gidu pasakojimu rusu ar (mazasis) anglu kalbomis.
I Luksora tikrai taip pas Samira kaina 50$, o agenturoj mokesim po 90$
Bet ka padarysi, norisi, kad ir vaikams butu idomu.
Papildyta:
QUOTE(kas cia @ 2015 01 24, 16:29)
As irgi noriu i Egipta, bet tik dabar ziurineti pradejau ir neturiu zalio supratimo nei apie viesbucius, nei apie kainas, brangu cia ar pigu doh.gif  gal galite parekomenduoti ka nors  4u.gif

Labai priklauso kokie jusu norai ir koks kainos limitas.
Labai daug galima visko pripasakot, bet turite pasakyt bent preliminariai ko jus norit mirksiukas.gif
Ar su vaikais keliausit?
ar svarbu snorkelinimas (kad prie viesbucio butu koraliniu rifu)?
Ar reikalingas miestas, ar rami vieta?
Ar norite linksmybiu ar poilsio?
ar reikia komforto, ar galit paprasciau apsieit, bet pigiau?
Siaip jei turit kantrybes ir laiko, pasiskambinekit ar pavaikstinekit po agenturas, pasirankiokit info.
Sulyginkit forumieciu nuomones...
Nusistatykit prioritetus i kuriuos reikia kreipti demesi ir pirmyn i paieskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 24 sausio 2015 - 16:35
QUOTE(*Sheila* @ 2015 01 24, 15:51)
As kiek esu buvusi, tiek visada tu uodu pilna budavo.. tiek spali, tiek lapkriti, tiek gruodi, tiek sausi, tiek kova biggrin.gif visada sukandziodavo mane..

Nei rugseji, nei spali, balandi ar liepa uodu nebuvo.
Atsakyti
mano prioritetai paprasti, geras viesbutis, geras maistas , veikla vaikams ir netoli nuo oro uosto smile.gif
gal galite ka rekomenduoti, manau, domintu tik 5* keliaujant su vaikais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 24 sausio 2015 - 18:32
QUOTE(*Sheila* @ 2015 01 24, 14:51)

Matyt jūs jiems labai skani biggrin.gif Aš nei karto nebuvau jų sukandžiota, nors mano kūdikis buvo.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 01 24, 19:29)
mano prioritetai paprasti, geras viesbutis, geras maistas , veikla vaikams ir netoli nuo oro uosto smile.gif
gal galite ka rekomenduoti, manau, domintu tik 5* keliaujant su vaikais ax.gif

Mums rekomendavo Pickalbatros Jungle Aqua Park, atsiliepimai labai geri, rusų tinklalapy irgi.
http://www.novaturas...UNG/noCity/true
4 žvaigždutės tik dėl to, kad 2 juostoj. Jokių la carte restoranų, eini valgyt kur nori bet kada thumbup.gif . Vaikams kalniukai superiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 24 sausio 2015 - 19:20