QUOTE(tindiriuška @ 2015 01 22, 10:01)
hmmm, čia tai šansų mažai. lietuviai paprastai čarteriu į Egiptą skrenda. mes pirkom tik bilietus su TurkishAirlines, viešbutį renkamės patys.
kolkas 4 dienom užsisakiau pačioj Hurgadoj, kad galėtume po miestą pasižvalgyt ir susitaupytų ant transporto. likusias 11 perskėliau į dvi dalis, užsakiau FunCity, atvažiavę apmokėsim pirmas 5, o jei nepatiks, likusias 6 atšauksim ir persikelsim kitur. man vis norisi turėt teisę rinktis
Tai tada tikrai mažai šansų...
Papildyta:
QUOTE(Alri @ 2015 01 22, 10:34)
Pritariu
Egiptas-ne ta salis, kur gali savarankiskai visur pakeliauti
Jei norisi ka nors pamatyt, vistiek reiks uzsisakinet ekskursijas! Automobilio ten juk nesinuomuosi kaip kituose, civilizuotuose krastuose
Hurgadoj apziuret praktiskai nera ka, nebent pereit Marina. Uztenka dienos. O su lagaminais kilnotis is vieno viesbucio i kita...Ka as zinau
Ar tai bus poilsis? Tai tik mano nuomone
Papildyta:
QUOTE(tindiriuška @ 2015 01 22, 10:38)
kiekvienam savo
po paskutinės kelionės per tezturą, kai papuolėm į viešbutį, šalia kurio vyko triukšmingos statybos, daugiau tokių kelionių nebeperku ir pasilieku sau teisę keist viešbutį, jei nepatinka tas, į kurį atvažiuoju. be to, per 16 dienų vienam viešbutyje tikrai įgrįstų ir maistas, ir programa, o per vienas atostogas pabūti 2-3 skirtinguose viešbučiuose visai įdomiai skamba
keliaut niekur nesiruošiam, ne pirmas kartas Egipte, norisi pakaitint bambą ir atsipūsti nuo maisto gaminimo
Na gerai pasinagrinejus info apie viešbutį visad gaunam tai, ko ir tikimes. Labai aiškiai žinom kokie pliusai, kokie minusai, dar neteko nestebti.
Nebent tikrai yra noras tą viešbutį pakeisti. Skamba idomiai, bet neįsivaizduoju ar verta
Man rodos už jūsų mokėtus pinigus (skridis juk žvėriškai brangus), galėtumete tiesiog nusipirkti dvi keliones, takrim, po 9 dienas...Ir nuvažiuoti po pirmosios, kad ir po mėnesio, į antrąją...
Pabosta juk ne tik viešbutis bet ir daugiau dalyku...