Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(daluzenik @ 2015 01 20, 15:27)
Bet sitas laukimo momentas man vienas smagiausiu  thumbup.gif nes mintys teigiamos buna kai yra ko laukti  drinks_cheers.gif
O musu datoms jau ziurejau nera lektuve bilietu ax.gif
vasario21-28  blink.gif
Gal, kad pradinukam atostogos  g.gif

Mano pradinukui atostogos nuo vasario 9, tada ir skrendam. Čia mokyklos individualiai atostogas pasirenka.

QUOTE(*Marijaa* @ 2015 01 20, 16:15)
drinks_cheers.gif manoji nuo sausio 1d.pradejo braukt dienelias kalendoriui tai jei taip smagu bigsmile.gif
vasario 8d.jau pries pora savaiciu nebuvo vietu 4u.gif  smile.gif

Manasis irgi skaičiuoja dienas. Aš irgi atostogų rūpesčiais jau gyvenu wub.gif
Atsakyti
O aš labai laukiu kito antradienio, nors ir pažiūrėjus į orus, tai nelabai lepins, bet svarbiausiai bus tikras poilsis :-D
Atsakyti
Gal kas is jusu esate buve seagull beach resort Hurgadoj
sename ir naujame korpusuose?
Mes ten busim pirma karta.
Nezinau kur prasyt kambariu senam ar naujam g.gif
Kazkur lyg skaiciau ar girdejau, kad senajam korpuse erdvesni kambariai ax.gif
Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 21 sausio 2015 - 08:39
o gal kas skrenda maždaug vasario 27-kovo 15 su vaikais? neišsirenku viešbučio, o lietuvių vaikai viešbutyje būtų papildomas argumentas smile.gif maniškiai 9, 7 ir 3
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 01 20, 10:11)
Ukrainos nekabina. Todėl tikrai nereikia nerimauti.

Jokio nerimo najaučiau, tačiau tikrai skrenda ir pro Ukrainą. Pats pilotas vardino šalis pro kurias skrendam, tarp jų buvo ir Ukraina. Gruodžio mėn. skridom. Bet aš dėl to galvos nesukau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 01 20, 10:11)
Ukrainos nekabina. Todėl tikrai nereikia nerimauti.

tikrai skrenda pro ukraina mirksiukas.gif , bet pro vakarine dali, kuri laikoma saugia.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 21, 11:32)
tikrai skrenda pro ukraina mirksiukas.gif , bet pro vakarine dali, kuri laikoma saugia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, o dabar egipte saugu, ta prasme jau organizuojamos ekskursijos i piramides, panardyti, ar tik viesbuti tupeti reikia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2015 01 21, 08:38)
Gal kas is jusu esate buve seagull beach resort Hurgadoj
sename ir naujame korpusuose?
Mes ten busim pirma karta.
Nezinau kur prasyt kambariu senam ar naujam  g.gif
Kazkur lyg skaiciau ar girdejau, kad senajam korpuse erdvesni kambariai  ax.gif
Kaip manote?

As tai buvau tik senam pastate. Kambarys tikrai buvo didelis ir lova labai plati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2015 01 21, 10:31)
o gal kas skrenda maždaug vasario 27-kovo 15 su vaikais? neišsirenku viešbučio, o lietuvių vaikai viešbutyje būtų papildomas argumentas smile.gif maniškiai 9, 7 ir 3

mes vasario 21-kovo 3 smile.gif jaz makadinoj busim smile.gif maniskiui 7 bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2015 01 21, 10:31)

Na nebent tėveliai susibendrautų, nes pvz turkijoj buvom, na buvo tų lietuvių ir vaikų, bet didelis viešbutis, kur tu jų ieškosi? biggrin.gif
Vaikų klube visvien rusų kalba reikalinga, maniškė labai norėjo, bet kalbos barjeras nemažas buvo, ir tik viena animatorė bandė su ja realiai bendaruti (Ačiū jai, nes dirbo iš širdies, net mokinosi lietuviškų žodžių, manęs klausinėjo, nes sakė pastebėjo kad lietuvių vaikų gan daug) O kitos maždaug: nemoka rusiškai, naaaa, ką padarysiu, tipo, vaiko bėdos, ignoras.
Aišku tai ir naturalu, nepykau labai, sakau ir mano klaida, galėjau nuo pradžių prie dviejų kalbų labiau pratinti...
Bet ta vienintelė animatorė sužavėjo wub.gif
O dabartinis viešbutis labiau vokiškas, na, žiūrėsim, kaip su vaikų klubu bus, nors šiame forume matau kad lietuviai jį irgi renkasi, teztour parduoda, reiškia, rusams bus tikrai pritaikyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 21 sausio 2015 - 20:35
Mergaites,maniske 6metu nemoka plaukti ka pirkt rata ar rankoves? ax.gif
Atsakyti