Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(agnytia_number1 @ 2015 01 19, 10:49)
Svarbiausia, lad atlaikytu vienos savaites pasigrozejima. Daugiau nieko nereikia 4u.gif

Ir as taip galvodama nesukau sau galvos ir nusipirkau Hurgadoj. Ogi jau ketvirta karta ji vesiuosi siemet. Neturiu jokiu nusiskundimu biggrin.gif
Atsakyti
O vandens batų Hurgadoj reikia? Ir lastus ar vežatės?
Kaip tik kolegei parodžiau kaukę iš sportsdirecto, tai tą pigiąją po 8,40 turi, tai, sakė, dvi keliones Hurgadoj jau atlaikė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 sausio 2015 - 13:15
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 19, 13:03)
Kaip tik kolegei parodžiau kaukę iš sportsdirecto, tai tą pigiąją po 8,40 turi, tai, sakė, dvi keliones Hurgadoj jau atlaikė  ax.gif

Vandens batukus tai vezuosi. Kur dabar busiu, tai jie butini, nes yra astriu akmenu ir pakankamai juros eziu smile.gif Lastu tai man visai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Lastu neimu, batus butinai.
Atsakyti
Sveikos smile.gif pagaliau apsipratau su namais, po truputi isivaziuojam i ritma biggrin.gif

Man asmeniskai Egiptas tai kaip cia pasakius, gerai jog su viesbuciu pasiseke. Bet pats miestas, pati ta namma bay ar kaip ten ta gatve brrr.. na dar ta soho puse velnio. Ir tai kuprine vyrui tikrino biggrin.gif nejauku man ten, kazkaip Turkijoj jaukiau bigsmile.gif tik aisku vandens nera ko lyginti. Isbere mane , bet gerai kad jau paskutinem dienom biggrin.gif
Taciau ar grisciau ten tai nezinau, nebent tik buti viesbuty ir nelyst uz jo ribu :-D
Papildyta:
Mums vandens batu is vis neprireike :-) krantas grazus, o nuo tiltuko jei ilipus dugno vis tiek jau nesiekem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivavil @ 2015 01 18, 15:46)
mes buvom labai smagios atostogos buvo ,daug lietuviu sustikom visi linksminomes ir pan.zinoma didelis viesbutis eiles valgykloje ir pan.bet nekreipem demesio mes neisrankus atvaziavomilsetis ir saulute lepintis biggrin.gif mes buvom gruodzio pradzioje labai silta buvo tik vejukas vakare smile.gif labai erdvus kambariai su vaizdu ijura beveik visi gera animacija thumbup.gif

Ačiū labai, tikiuisi ir mums bus smagios :-).
O dar toks kvailokas klausimas blush2.gif , ar į hurgada skrendant skrenda pro Ukrainą?
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad ir musu laiku skris kokia jauna porele lietuviu - susidraugausime ir bus smagiau smile.gif
Atsakyti
Idomu, kokia dabar visos kaina perkant ja Hurgadoje?? Paziurejau Tez ir Novature dabar 23,17euru. Idomu kiek ten doleriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 01 19, 19:09)
Idomu, kokia dabar visos kaina perkant ja Hurgadoje?? Paziurejau Tez ir Novature dabar 23,17euru. Idomu kiek ten doleriu g.gif

25 doleriai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 19, 18:12)
25 doleriai.

Paziurejau pagal dabartini kursa 21,57 euru gaunasi ten pirkt, ne kas....nebent dolerio kursas vel pakristu.
Papildyta:
O kas ten pirkot vizas, problemu tai nesudaro?? Greit uzdeda?? Eiliu nebuna??
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 19, 16:18)
Sveikos smile.gif pagaliau apsipratau su namais, po truputi isivaziuojam i ritma biggrin.gif

Man asmeniskai Egiptas tai kaip cia pasakius, gerai jog su viesbuciu pasiseke. Bet pats miestas, pati ta namma bay ar kaip ten ta gatve brrr.. na dar ta soho puse velnio. Ir tai kuprine vyrui tikrino biggrin.gif nejauku man ten, kazkaip Turkijoj jaukiau  bigsmile.gif  tik aisku vandens nera ko lyginti. Isbere mane , bet gerai kad jau paskutinem dienom biggrin.gif
Taciau ar grisciau ten tai nezinau, nebent tik buti viesbuty ir nelyst uz jo ribu :-D
Papildyta:
Mums vandens batu is vis neprireike :-) krantas grazus, o nuo tiltuko jei ilipus dugno vis tiek jau nesiekem biggrin.gif

kiek laiko skridot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2015 01 19, 19:28)
Paziurejau pagal dabartini kursa 21,57 euru gaunasi ten pirkt, ne kas....nebent dolerio kursas vel pakristu.
Papildyta:
O kas ten pirkot vizas, problemu tai nesudaro?? Greit uzdeda?? Eiliu nebuna??

Draugai spali buvo Hurgadoj tai sake be jokiu problemu.Viskas sklandziai ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 19, 14:03)
Kaip tik kolegei parodžiau kaukę iš sportsdirecto, tai tą pigiąją po 8,40 turi, tai, sakė, dvi keliones Hurgadoj jau atlaikė  ax.gif

Visada vežamės batus ir ląstus, be ląstu sunku plaukioti, su jais daug greičiau. Jei paplūdimyje yra pontonas ir nusileidi tiesiai į gilumą, pakaktų tik ląstų.

Visos nereikia, jei nesiruoši niekur keliauti, tarkim iš Sharmo miesto ribų neišvykstate.
Atsakyti