Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Le Murka @ 2015 01 09, 15:47)
mano nuomone atostogaut reikia 2kartus per metus. 1kart su vaikais, o kita tik su vyru.  rysys su vaikais svarbus, bet su vyru dar svarbesnis jei nori visa gyvenima nugyvent. ir jei atskirai vienas kitam be vaiku erzelyno demesio neskirsit, tai uzsisuksit toj buvimo tik tevais karuselej ir istustejus lizdui nebezinosit, ka veikt likus tik dviese.
pagaliau na negi nesinori pailset be rupesciu, be nuolatinio seimynines veiklos organizavimo. mums tai kaifas kai dviese isvaziuojam, miegam kiek norim, einam kur norim, prie nieko taikytis nereikia, niekas nezyzia, jokiu pretenziju nereiskia. o ir pasiilgsti paskui tu vaiku, kantrybes po atostogu jiems daugiau turi

drinks_cheers.gif Puikiai. Galima sakyti as viena vaikus auginu, vyras daug dirba ir tik savaitgaliais namo grįžta. Namuose nuolatinis triuksmas, vaikai barasi, zaidzia, spygauja... ir pan. Jei dar kelioneje tas pats butu, tai gun_bandana.gif Noriu POILSIO. Savaite pabus pas mociute, nuo tevu pailses, aplinka pakeis. Tai, manau, i nauda ir vaikams ir mums. O vyru taip pat pasidziaugt noriu. Gyvenu ne vien del vaiku, bet ir del saves. Manau, kad sita tema net nera ka ir diskutuot. Kiekvienas daro taip, kaip geriau. Kazkam smagu atostogaut su vaikais, kazkam be vaiku. As esu pastaroji. LT atostogos buna tik su vaikais. Niekam nepalieku ju. Issiskyrimas savaitei - jokiu būdu ne rysio su vaikais praradimas.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 09, 16:18)
drinks_cheers.gif Puikiai. Galima sakyti as viena vaikus auginu, vyras daug dirba ir  tik savaitgaliais namo grįžta.  Namuose nuolatinis triuksmas, vaikai barasi, zaidzia, spygauja... ir pan. Jei dar kelioneje tas pats butu, tai  gun_bandana.gif Noriu POILSIO. Savaite pabus pas mociute, nuo tevu pailses, aplinka pakeis. Tai, manau, i nauda ir vaikams ir mums. O vyru taip pat pasidziaugt noriu. Gyvenu ne vien del vaiku, bet ir del saves. Manau, kad sita tema net nera ka ir diskutuot. Kiekvienas daro taip, kaip geriau. Kazkam smagu atostogaut su vaikais, kazkam be vaiku. As esu pastaroji. LT atostogos buna tik su vaikais. Niekam nepalieku ju. Issiskyrimas savaitei - jokiu būdu ne rysio su vaikais praradimas.

ir net nėra ko lygint tokių dalykų drinks_cheers.gif
Papildyta:
Kiek saugu į Egiptą vežtis grynųjų blush2.gif
Atsakyti
Kokius pinigus vežtis? Eurus ar dolerius ?
Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2015 01 09, 16:55)
Kokius pinigus vežtis? Eurus ar dolerius ?

mes tai dolerius vešimės ir minimaliai eurų, tik galvoju kokią sumą iš vis grynųjų saugu vežtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 09, 17:18)
Kiekvienas daro taip, kaip geriau. Kazkam smagu atostogaut su vaikais, kazkam be vaiku. As esu pastaroji. LT atostogos buna tik su vaikais. Niekam nepalieku ju. Issiskyrimas savaitei - jokiu būdu ne rysio su vaikais praradimas.

drinks_cheers.gif tik aš pirmoji, man sunku savatę išbūt be vaiko ax.gif . O ypač per atostogas trūktų ax.gif
Manau, dolerius geriau vežtis. O kiek preliminariai kainuoja kelionės, nardymas. Kiek reikia vežtis, kad užtektų g.gif . Pirkt nieko negalvojam ax.gif . Egipte būsim pirmą kart.
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 09, 17:59)
mes tai dolerius vešimės ir minimaliai eurų, tik galvoju kokią sumą iš vis grynųjų saugu vežtis smile.gif

Mes pagrindinius objektus (Liuxora ir piramides) matem, tai vesimes 500 doleriu. Tikrai viskam uzteks. Vaziuosim i dykuma su dzipais. Su vietiniais kazkur apie 30-40 doleriu, dar karta norim i Paradise sala su nardymu. Irgi apie 40 dol. zmogui. Visa kita bet kam. Vaikas turi savo 100 dol. Seneliai dovanojo gimtadienio proga islaidom. Euru neimsim. Kortelej turesiu, jeigu kas...
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 09, 22:25)
Mes pagrindinius objektus (Liuxora ir piramides) matem, tai vesimes 500 doleriu. Tikrai viskam uzteks. Vaziuosim i dykuma su dzipais. Su vietiniais kazkur apie 30-40 doleriu, dar karta norim i Paradise sala su nardymu. Irgi apie 40 dol. zmogui. Visa kita bet kam. Vaikas turi savo 100 dol. Seneliai dovanojo gimtadienio proga islaidom. Euru neimsim. Kortelej turesiu, jeigu kas...

Sakot i paradise vaziuosit? O gal kokiu kitokiu pasiulymu nardymui svarstet? smile.gif beje, su novaturu ar vietiniais lekiat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pimpackiuke @ 2015 01 10, 15:11)
Sakot i paradise vaziuosit? O gal kokiu kitokiu pasiulymu nardymui svarstet? smile.gif beje, su novaturu ar vietiniais lekiat?  rolleyes.gif

Giluminio nardymo nenorim, girdejau kitu salu yra, panasiu i Paradise. Tai del sito spresim vietoj. Vaziuosim su vietiniais, nes kur kas pigiau. Tik i Luxora ir Kaira su vietiniais niekada nevaziuociau.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 10, 16:50)
Giluminio nardymo nenorim, girdejau kitu salu yra, panasiu i Paradise. Tai del sito spresim vietoj. Vaziuosim su vietiniais, nes kur kas pigiau. Tik i Luxora ir Kaira su vietiniais niekada nevaziuociau.

Kodėl su vietiniais nevažiuotumėt? Mes irgi vyksime sausio pabaigoje pirmąkart, planuojame ekskursijas, tai įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2015 01 10, 18:07)
Kodėl su vietiniais nevažiuotumėt? Mes irgi vyksime sausio pabaigoje pirmąkart, planuojame ekskursijas, tai įdomu ax.gif

Ai, vis delto nemazas atstumas, man kazkaip jie pasitikejimo nekelia. Kiek Egipte buve, tai viesbutyje mums siulydavo tik isvykas i jura, dzipus, laivus visokius, bet Kairo ar Luxoro ne. SM esu skaicius, kad kazkas su vietiniais vaziavo, tik nezinau kur uzsisakydavo.
Atsakyti
na mes jau Hurgadoj:) oras geras, diena saule sviete ir tikrai buvo galima degintis, vanduo juroje saltas bent jau man smile.gif dabar vakare jokio vejo, tai lengvo svarkiuko uztenka:)
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2015 01 10, 18:30)
Ai, vis delto nemazas atstumas, man kazkaip jie pasitikejimo nekelia. Kiek Egipte buve, tai viesbutyje mums siulydavo tik isvykas i jura, dzipus, laivus visokius, bet Kairo ar Luxoro ne. SM esu skaicius, kad kazkas su vietiniais vaziavo, tik nezinau kur uzsisakydavo.

Aš parašiau Samirui (čia kur pirmam temos puslapyje rekomenduojamas), tai jis siūlo ir tas tolimesnes keliones. Manau, jis tarpininkas. Bet mes norime su vaikais, tai mums būtų didelis privalumas ekskursijos lietuvių kalba (planuojam Super Kairą). Vaikams 7 ir 9 metai, tai jiems labai įdomu, ką pasakoja gidas.

Atsakyti